Отговори
# 270
Кожите за обувки, якета и чанти и за шапки, елеци и палта са абсолютно едни и същи.
Щом Алеко е видял как става хуманно с чук и ток преди повече от 100 години няма причина да мислим, че сега е по-зле.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fur_farming
Мой приятел с производствена база имаше много плъхове и ги ловеше. Обаче е много жалостив и се консултира с доста лекари за най-хуманния и безболезнен начин да ги елиминира. Оказа се, че с въглероден двуокис е най-хуманно, нищо не разбират и много бързо губят съзнание.

Всичко освен кожата се използва за производство на фураж, торове, бои и даже автомобилни гуми.

Сега се говори за отглеждане на кожи без животни. Е тогава ще се обичаме от глава до пети в кожи.

Котката е хищникът с най-разнообразна диета, яде над хиляда вида храни, от насекоми до птици и всъщност всичко помежду. Котки на самотни хора... се възползват от тях ако дълго време никой не ги потърси, сещате се. - това пък го знам от сериала Милиарди, прокурора го разказваше.
Така че това, че котката се лепва за такава ценна плячка е нормално. Издигаш й се в очите като супер ловец. Не стига, че си добила такава плячка ами й даваш изобщо да я доближи и даже да я ползва. Това издига и котака в социалната йерархия, защото главатаря споделя придобивки с нея. Само не й давай да яде преди теб, защото ще ти се качи на главата.
Ако искате кучето Ви да си стои на мястото метнете му една агнешка кожа някъде. - супер ценна придобивка. Това за един хищник е нещо като съкровище.

# 271
  • София
Котка ми носи разнородна плячка, тя е котка птичар основно. Но бая неща съм видяла донесени ми в подарък. Сигурно щото съм по-голям хищник от нея Laughing

# 272
Добро утро! И за Горджи...спешъл

# 273
моята едноока Маца само гълъби ми носи.. Grin

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 13:40 от anonymiss

# 274
  • Пловдив
Вземете си сврака. Всичко лъскаво що мерне ви го носи. Такова крадливо нещо рядко се среща. Преди време бяха задържали някакъв тип с такава обучена сврака. Реално нямало доказателства, но намерили купчина бижута.

# 275
Ние имахме две питомни в кантората.
След като едната занесе часовника на една клиентка на покрива на отсрещната сграда и всеки ден ходеше да му се любува предприех възпитателни мерки.
Като вземе нещо затварям прозорците докато не го остави.
Започна да складира под дивана. Инструктирах чистачката да не закача съкровищницата.
Доста са схватливи...

Същата тази сврака веднъж кацна на рамката на вратата на колата ми и от там на рамото ми и така влезе в офиса... същото лято се запознах с жена ми.

# 276
  • София
Тя какво пиле е? Laughing

# 277
Такова, което каца не точно на рамото.

# 278
  • София
Риба мряна значи Relaxed

# 279
От определена гледна точка можеше да ми кацне на рамото не сврака, а славей, но като се има предвид, че друго освен сврака не ми е кацало не знам защо изобщо философствам.

# 280
24 часа не сте писали. Зимен сън ли, що ли?

# 281
  • София
Аз хибернирам.

# 282
Замръзнахме Софиянци.

# 283
Аз пък нещо не мога да замръзна, да не говорим, че цял следобед е некомфортно топло. Stuck Out Tongue

# 284
  • София
Спри секса.

Общи условия

Активация на акаунт