Отговори
# 255
  • София
Кой, къде?

# 256
  • Пловдив
Онази с двата развода и една друга. Купон. Ама тая другата нещо не ми вдъхва доверие. Знаеш ли я? Badkarma

# 257
  • София
Знам я, видях.
Надскачат си възможностите в кърмачески форум, гледат да се унижат -> бръчки - грозно.

# 258
  • Пловдив
Знам я, видях.
Надскачат си възможностите в кърмачески форум, гледат да се унижат -> бръчки - грозно.

Ама те и в една друга та пишман станах, че се намесих. Добре че я заключиха. Викам на тая Кармата, моме идвам клиент при тебе, казвай коя е фирмата. Вика не мога поверително е и вземаме инвестиции от 20 млн евро нагоре. Викам значи щом пиша в мамата съм прошляк и почна да шикалкави. За това не ме изкефи нещо момата. Kissing Heart

# 259
  • София
Тоз форум някога беше яката работа, сега се напълни с планински кристали и чудеса невиждани.
Дет ние пара̀ не сме виждали, на коли не сме се возили, свят не сме видели, работа не сме бачкали и общо взето ми докарват една голяма усмивка, пък тя мий много хубава Laughing

Нека се търкалят, кат не знаят как се прави.

# 260
  • Пловдив
То да ти кажи и във фейса е така. От патрон нагоре, а всъщност прошляк. Ама големи бе...

# 261
  • София
Нека, бе, нека си имат поле на изява.
Са, мен ми е много безвкусно да говоря за пари, политика и спортни пристрастия с леконравни конспиратори и чисти теоретици без никаква практика и хич не се хабя.
Но пък някои имат вътрешен порив за самоизява, както аз с пеенето след две чаши вино Laughing талант йок, ама напор голям hahaha
Та, всеки да се излага според лична убеденост, щото ретроградния Меркурий свърши.

# 262
  • Пловдив
Моя милост пък след две чаши вино е готов да си ляга. Много ми замирисва на възглавница Joy

# 263
  • София
Еееее, а песните, танците, излагането пред цял свят?!

# 264
  • Пловдив
Еееее, а песните, танците, излагането пред цял свят?!

Ако успееш да останеш трезвен до края на банкета, емоцията е несравнима. Joy

# 265
  • София
Хайде стига мечтахме, срядата не сме я наченали още. Банкет в събота Laughing

Мажа крем за ръце и бия хикс на айфона, щото не се обичам чак толкова, че да си давам да го пипам с мазни пръсти.
Красива нощ от мен Relaxed

# 266
За снимка може, от къщата в гаража през портата до офиса - тц.
Заниманията ми на открито ги предпочитам в леки дишащи материи с леко напластяване.

Имам и една наследствена от сребриста лисица от гладачката на гащи, толкова разкошна и шик, но и тя така.
Кожа с косъм всъщност не нося вече, дори и на яка, казвам ти, че нещо ми става покрай мяУкото дете.

Сега загрях. А кожени обувки, пържоли, чанти? Сега някакви активисти говорят пълни глупости, тровели норките с изгорелите газове от мото фреза... все едно Алеко Константинов не е описал чикагските кланници преди повече от 100 години. Има си цял огромен списък с изисквания за шивашко предприятие, даже на стената слагат телефон гореща линия за експлоатация и дискриминация. Телефон - физически със слушалка. Има и стандарт за етични кожи, както има и за пържоли.
По едно време едни идиоти решиха, че ангорските зайци не им вземат пука етично и ги боли, та всичките големи фирми се отказаха от ангората... при положение, че ангорския заек е актив струващ колкото скъп компютър и никой няма интерес да го травмира, защото зайците само чакат да умрат от нещо.
После козите ги стрижали не етично, та бяха нападнали и мохера.
Резултатът, е че от 17-та насам изделия от мохер предлагат от Прада до H&M.
Имаме голям проблем с активистите. Много голям.

Истината, е че който кара ски и ходи на апрески бар прекарва цял ден навън и после още 2-3 часа на минусови температури и одежди от типа на тези шапки стават съвсем очевиден избор.

Знам я, видях.

Ама те и в една друга та пишман станах, че се намесих. Добре че я заключиха. Викам на тая Кармата, моме идвам клиент при тебе, казвай коя е фирмата. Вика не мога поверително е и вземаме инвестиции от 20 млн евро нагоре. Викам значи щом пиша в мамата съм прошляк и почна да шикалкави. За това не ме изкефи нещо момата. Kissing Heart

Не се евавай с офицерите по сигурността на Vanguard Group! Joy Joy Joy
Щом произв. На WXP MS имаха малка армия от мутри у нас по едно време, за тези не ми се мисли.

Не на майтап, една партия управлява твърде дълго и са се навъдили не малко Золотая Молодежь по руски олигархичен модел. Не знаят къде се намират и са достатъчно много за да оказват развращаващ ефект върху останалите по училища и университети. В същото време липсва здрава производствена буржоазия.

# 267
...
Елифче, къде си? Идвай да танцувами. Joy Бо пуска музиката. Grinning
Да дойда, ама вчера ги натворих едни, че още влага ми държи ...
Къде си ходила да денсиш без мени? Joy И по-важното - какво толкоз е станало?

Днес е студено с вятър, гадничка комбинация. Замръзна ми ръката в ръкавицата. Мдаа.

# 268
  • София
Аз съм предимно мръвкарка и антагонист на идеята за отнемането на живот.
Правя разлика между индустриалното отглеждане и домашните любимци.

Вечер ви слагам да лягате, сутрин ви будя за училище - ай, ставайте, дечица!

# 269
твърде ми се спи, за да пиша

Общи условия

Активация на акаунт