Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 621
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Ето го въпросното клипче:
https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2023/02/06/682548127710 … 1277107359287.mp4
Той и прошепва нещо, тя му казва: Stop! Look more friendly. Look motivated!

# 616
Според мен той си пие. Тая червенина е от алкохол. Представям си как й прошепва в ухото “Ще ти скъсам г…” Grinning

Мисля, че не е щастлив и скучае. Ама не е виновна Джей Ло за това.

# 617
  • Пловдив
Тази особа коя в тоз тъй разкошен тоалет? Simple Smile от Грамитата е...
Скрит текст:

# 618
  • София
Роналдо и Джорджина
Скрит текст:
Мелани Грифит
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:
Идрис Елба
Скрит текст:
Крис Мартин
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Тейлър Суифт и Коко Остин
Скрит текст:
Кейси Афлек
Скрит текст:
Шон Мендес и предполагаемото му гадже (докторката на 51 г.)
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Рийз
Скрит текст:

# 619
  • Glasgow
Мистик, Лизо е. Под това си беше прилична, доколкото е възможно при нея

# 620
При всичките тези пари, с които разполагат, имат възможност да се подложат на всякакви терапии за отказване от зависимости.

# 621
  • in Wonderland
Тото е бездарен като водещ, дебилен и обиден за събеседниците си. Едно цяло интервю съм гледала, с предишния ансамбъл и беше потрес, първо, че не знае как да надгражда с информацията за събеседниците си, т.е. неподготвен според мен за разговорите, второ, че му липсва речник. Изкушавам се да изгледам интервюто с Бербатов, заради самия Бербатов, той много рядко дава интервюта, даже не знам как баш Тото се е "уредил". Както го описвате, Бербатов сам е направил разговора.
Тото и екипа му са направили дарение за фондацията на Бербо и така са го склонили, той сам си каза. И аз четох много позитивни коментари за това интервю и започнах да го слушам, но Тото не го издържах по- дълго от 10 мин....
При всичките тези пари, с които разполагат, имат възможност да се подложат на всякакви терапии за отказване от зависимости.
Просто не искат.

# 622
  • софия
Тази особа коя в тоз тъй разкошен тоалет? Simple Smile от Грамитата е...
Скрит текст:
Под тоалета Simple Smile
Скрит текст:

# 623

Според мен той беше спрял, поне така изглеждаше по едно време. После пак започва.

# 624
Тото не го понасям и не съм гледала онлайн какво си има, но на Божинко мой , Императорът всичко му е голямо!:grinning:

# 625
Скрит текст:

Теди изглежда много добре с тази прическа.
А малките са големи сладури.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 08:40 от alethea

# 626
  • Пловдив
Ама устата и не...пак ли са заедно?

# 627
Не, те за рождените дни на децата си ги правят тези щастливи снимки. Тя така и не се отърси от това зашеметение след раздялата им, така ми изглежда.

# 628
Теди е с обратна захапка. Не може много да се направи.

# 629
Бен Афлек и нещастния му вид на грамитата вчера беше коментиран колкото физиономията на Мадона. Чудя се колко време ще трае обсесията на Дженифър Лопез от него и кога ще започнем да четем оплакванията ѝ за това как нейната голяма любов към Бен не е била достатъчна да пребори неговата към алкохола.

Общи условия

Активация на акаунт