Звездни компромати - Февруари' 23

• 315 602
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 1 980
Не знам защо така стана с Катрин Зита. Майка ми е на 73, без никакви корекции, цял живот работи и изглежда по-добре.

# 1 981
Джей Ло изглежда защеметяващо добре според мен. Виждат се и бръчки и остаряване, но някак цялата картинка е на младо лице. Перфектната подръжка. Никъде не е подпухнала и напълнена като пуйка. Изглежда напълно естествена. Дори на снимките без обработка. Тялото не коментирам. Аз не харесвам такава фигура, но тя си е така от млада и цяла империя построи от задника си.

Катрин Зита според мен се състари покрай болестите. И на съпруга й и нейните.

# 1 982
И на мен много добре впечатление ми прави лицето на Джей Ло. Има бръчки, отпускания, но напълно закономерни за възрастта, обаче някак цялата основа, излъчването е за младост. Няма това ужасно опъване на очите нагоре, бухнали като козунаци скули, раздърпани устни. Леко в повече я гримират и контурират според мен, но това си е мое лично впечатление.

# 1 983
Ох,фейса ми е залят от Меган Фокс и оня Пинко годеника й, как след 14.02 се разделяли. Изникна ми и статия,че си пият кръвта и правят разни ритуали и си викам Гледай,тая красива жена какво перко е....отврат.... Не бях чувала такива гадости Unamused
Е, как не си чувала, а Анджелина...? Тази цял живот се опитва да й е копие.

# 1 984
Полицаят на Джуганка има халка.
А тя защо няма? Или е символично!? Иначе Джу изглежда във форма след раждането. Ама как го е хванала, все едно да не избяга. Нека са щастливи! Бебенцето е много сладичко.

# 1 985
Да,бебечето е сладко,таткото усмихнат,ама мамата нещо с тази конска глава не ме кефи.

# 1 986
  • Пловдив
Нося един БГ ходещ компромат 😁
Преслава на участие с клинче и блузка!
Кой ги облича тия звезди?
Ако се бръкна 7к да ми пее в заведението и ако дойде така облечена, ще съм най малкото, разочарована!
Скрит текст:

# 1 987
За мен,пък е по-добре така облечена,отколкото Галена с късите рокли,дето си разтворя краката пред набори на родителите й и на лапетиите ..И нреги има дето все органите им се виждат.
Нося един БГ ходещ компромат 😁
Преслава на участие с клинче и блузка!
Кой ги облича тия звезди?
Ако се бръкна 7к да ми пее в заведението и ако дойде така облечена, ще съм най малкото, разочарована!
Скрит текст:

# 1 988
Сами се обличат.Не намирам Преславаа за неподходящо облечена.
Как де е -с бална рокля или костюм на кючекчийка,в краен случай с народна носия?

# 1 989
За Преслава, не знам дали само ми се струва, но като че ли
Скрит текст:
виждам "коремче".

# 1 990
В кое предаване се е появил днес?
По Нова се появи Г. Стайков. Имам информация от първа ръка, че от години много пие. То си и личи. Редовно е пиян, даже отменяха представления заради него. Бил е пак пиян, когато е паднал и си е счупил крайник преди няколко години и от там се появи тази диагноза МС. Днес забелязах, че е без предни зъби, пак беше много агресивен и нападателен. А какво бъдеще можеше да има......Бил е пълен отличник на НГДЕК, знае няколко езика, талантлив, известен, пък и в Швеция поживя и поработи. Но алкохолът не прощава! Жалко

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 12:00 от Г-жа Рамацоти

# 1 991
  • София
И аз се стреснах снощи като осъзнах кой всъщност крещи в репортажа на Нова, направо е неузнаваем Георги Стайков. Жалко...

Фики си направил нов нос и вежди. 😂
Скрит текст:

# 1 992
Преслава си има коремче, тя никога не е била фина в корема и около кръста, ама тука не дават да се коментира. Когато се втали много преди години, естествено отслабна и в талия, ханш и корем, но винаги си е била издутичка.

# 1 993
Разведрявам атмосферата петъчно с един мой любимец. Малко е младичък, но пък няма да го водя вкъщи я. Joy
Кевин Лютолф, швейцарски модел и актьор,
Скрит текст:
, , ,, , , , ,,

# 1 994
Батинкова си показа новата колекция скъпи бижута.Да са й честити.

Общи условия

Активация на акаунт