Звездни компромати - Февруари' 23

• 311 415
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 2 970
Ооо да! Цънцарова ме дразни жестоко. Начина по който разговаря с гостите си (без да ме интересува кои са) е груб и гранични с обиден. Според мен страшно много си повярва след Хелпкарма (адмирации за тогава), но след това се превърна в това което виждаме в момента. Сменям канала,  когато я дават.

# 2 971
Не я харесвам като жена Крумова, особено малката ѝ уста със ситни зъбки. Но добре и някак сърдечно си води предаванията.
Моята особено несимпатична водеща, та чак отблъскваща е Цв. Ризова. 😁
А Рад. Червенова мога да я гледам с часове, а и да слушам прекрасният ѝ глас.
Лора действително хем е обрана, хем излъчва сърдечност. Малката устичка с малките зъбки и на мен ми пречат да я възприема като хубава. Като се появи на небосклона беше доста симпатична и една трета от това, което е сега.
Ризова ми е топ едностранчива и обслужваща "журналистка". По-скоро запалена фенка и говорителка. Цикламеното й червило в комбинация с квадратната челюст и добре извития бретон са вечна и непреходна класика.
За да кажа нещо хубаво - има хубава и свежа кожа.

# 2 972
Хейли Бийбър и Зендая имат убийствени тела, особено краката, благородно им завиждам.
Да. Само че лично аз бих взела и главата на Зендая, докато на Хайли не ща!

# 2 973
  • Rock & Roll feeling ...
Дали е хубава или не, е субективно.
Но добър журналист не мога да преглътна.
Лора не е първа красавица, нито някакъв блестящ журналист, но аз като човек, минал и през журналистиката оценявам, че не е нахално агресивна, мисълта й тече гладко и интервютата й се ползват с излъчване на по-скоро умереност и позитивизъм, има талант за екран. По-добре ли са надошлите по всички медии еднодневки (или "втородневки"), които не могат дори да си прочетат зададените реплики на ауто-кю-то или скачат като ужилени дори и по теми, които не разбират?

Скрит текст:
ПП: Преди време, докато живеех в Щатите (има 15-ина години), Агаси беше собственик на много приятно и популярно заведение. За жалост, тогава се говореше, че той самият е на дъното от всякаква житейска гледна точка, не само като спортист. Не знаех, че са заедно с Щефи. Много се радвам за тях и за хубавото им семейство.
Едва ли може да бъде по-добре формулирано за професионалното присъствие на Лора.
+ 1 към хората на които е приятна.
Да, качи кг в последните години, но на мен не ми пречи. Допада ми както визуално, така и като маниер. Не ме дразни с глас и тъпота. А чувството й за самоирония... О, обичам хора, които умеят да се самоиронизират! (интервюто и при Мунди )

# 2 974
Така е Тес, но носа на Ризова носа понякога ме кара да сменя канала. Joy

# 2 975
В крайна сметка ще го почне и тя Оз...ика и ще отслабне. Между другото се загледах, че и Ивайло Мирчев рязко е отслабнал и са му се вдлъбнали бузите точно като да е с лекарството, а не по здравословен начин.

# 2 976
Аз се чудех дали не е болен от нещо. За има-няма година този човек отслабна наполовина. Поне.

# 2 977
В гайда на каналите на моята телевизия има лого на предаването. Снимката, която са качили на Лора е от преди 5-7 години навярно. Та осезаема е разликата преди - сега.
Снимката със зелената риза е от вчерашното предаване. Нито един от гостите й не успя да завърши и едно свое изречение. Всички бяха прекъсвани по сто пъти, докато “добрият журналист” се опитваше да си прочете сценария.

# 2 978
Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу на откриването на звездата на Кортни на Алеята на славата

Скрит текст:

с дъщеря ѝ

Heart

# 2 979
  • София
Джеси Джей
Скрит текст:
Деймиън Люис и Клеър Дейнс
Скрит текст:
Сиена Милър
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Кристина Ричи
Скрит текст:

Остин Бътлър
Скрит текст:
Елизабет Дебики
Скрит текст:

Бет Мидлър
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:

# 2 980
От кога е модерно да си показваш корема с воал. Добре че не е гола.

# 2 981
Това вълнено сетче на Джиджи никак не се връзва с обувките (иначе са много красиви, круизната колекция на Валентино). Че и ръкавици 🤪

# 2 982
Риана въведе тази мода! Първата си бременност изкара с гол корем. Сега не го прави, но има достойни последователки

Адел се сгодила

# 2 983
От кога е модерно да си показваш корема с воал. Добре че не е гола.
То всичко се вижда, сякаш е гола. Смисъл от воала не виждам. 😀

# 2 984
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Дженифър Анистън изглежда най-добре от трите приятелки. Кортни и особено Лиса видимо доста са остарели. Дженифър сякаш не е мръднала, ехххх Брад живот щеше да си живее с нея. Само да не беше избрал кукувицата.

Общи условия

Активация на акаунт