Звездни компромати - Февруари' 23

• 311 405
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 3 000
Алекс Петканова

# 3 001
Тя изглежда много странно и на рекламата на спиралата, която се върти по тв.

# 3 002
Лора действително хем е обрана, хем излъчва сърдечност. Малката устичка с малките зъбки и на мен ми пречат да я възприема като хубава. Като се появи на небосклона беше доста симпатична и една трета от това, което е сега.
Ризова ми е топ едностранчива и обслужваща "журналистка". По-скоро запалена фенка и говорителка. Цикламеното й червило в комбинация с квадратната челюст и добре извития бретон са вечна и непреходна класика.
За да кажа нещо хубаво - има хубава и свежа кожа.
Ризова е поне една идея по-обрана в слугинажа.
Иначе и аз намирам Лора за симпатична, има хубав глас, дикция, лице. Но отдавна не я гледам, защото е много далеч от добрата журналистика.

# 3 003
Плашещ профил и ходещото доказателство, че каквото сам си направиш, никой не може да ти направи. Прилича на Red Skull от вселената на Marvel.Cold Sweat
Скрит текст:

Ужасен нос в профил, изпилен и костелив, като на... Mask

# 3 004
Много ме е яд, че се съсипа Алекс, в Ирландия постоянно я виждам със старите снимки, носа с гърбица, страхотно излъчване. Сега помислих, че е Дарина Павлова на тая снимка.

# 3 005
  • Viena
Дали ще я познаете?

# 3 006
Деси Тенекеджиева.

# 3 007
На нея прилича много.

# 3 008
Току що ми попадна във фейсбук новината, че три пъти си чупила носа и все не щяла да се оперира, на четвъртото чупене вече нямало как, легнала под ножа... И един мармот...

# 3 009
Това ми напомня на Райна Караянева и нейните 15 !!! операции на носа.
В момента е супер много изпилен, барби нос.

# 3 010
Наумчо Шопов снима филм с Ники Илиев и качва сторита от Дубай. Очаквано жена му пак е на безплатна екскурзия, плътно до него, че може някоя арабска принцеса да й го отмъкне… 😀

# 3 011
  • Пловдив
М.Бакалова и гаджето...
Скрит текст:

# 3 012
Като споменахте Райна Караянева, върти се по Нова един сериал с Башар Рахал и забелязах, че той е с халка. Те женени ли са? Едва ли носи още халката си от предишния брак.

# 3 013
  • Sofia
В сериала все пак е женен.

# 3 014
По таблоидите претоплят старата новина как Соня Васи преспала и с двамата братя Аргирови. Yum Колко е вярно,един Господ знае...!

Общи условия

Активация на акаунт