Звездни компромати - Февруари' 23

• 311 423
  • 3 103
  •   1
Отговори
# 3 015
М.Бакалова и гаджето...
Скрит текст:
Кое е гаджето? Заприлича ми на един от участниците в последния сезон на Игри на волята.

# 3 016
  • София
Сина на Мария Гроздева. Участвал е в игрите да.

# 3 017
М.Бакалова и гаджето...
Скрит текст:
Кое е гаджето? Заприлича ми на един от участниците в последния сезон на Игри на волята.
Валери от последния сезон на игри на волята

# 3 018
  • София
Същият е - синът на Мария Гроздева.
Ники Илиев как така е включил в обичайният си филмов състав Наум? Там са все Орлин, Башар, жена му на Башар, онзи френскоговорящия.. И откъде намира пари да снима тъпотиите си?

# 3 019
  • Rock & Roll feeling ...
Наумчо Шопов снима филм с Ники Илиев и качва сторита от Дубай. Очаквано жена му пак е на безплатна екскурзия, плътно до него, че може някоя арабска принцеса да й го отмъкне… 😀
Не знам... Ако снимам някъде по света и имам възможност да взема близки, много ясно, че ще ги взема. Без значение, дали трябва да доплатя нещо допълнително. Напълно допускам да искат да са си заедно,  а не да е заради някаква аванта или ревност.
Теа е много красиво момиче, едно от най-добрите бг тела, Наум въпреки известната фамилия не е апетитна хапка.
Версията за болната ревност от нейна страна ... като ги гледам, не й намирам място.

# 3 020
Наумчо Шопов снима филм с Ники Илиев и качва сторита от Дубай. Очаквано жена му пак е на безплатна екскурзия, плътно до него, че може някоя арабска принцеса да й го отмъкне… 😀
Не знам... Ако снимам някъде по света и имам възможност да взема близки, много ясно, че ще ги взема. Без значение, дали трябва да доплатя нещо допълнително. Напълно допускам да искат да са си заедно,  а не да е заради някаква аванта или ревност.
Теа е много красиво момиче, едно от най-добрите бг тела, Наум въпреки известната фамилия не е апетитна хапка.
Версията за болната ревност от нейна страна ... като ги гледам, не й намирам място.
Изобщо не ми е красива на мен, още повече с изкуствените гърди, които си сложи.
Иначе, това за ревността и за евентуално изоставяне сама го е казвала. Справка и тук: https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Tea-Minkova-S-Naum-se- … -1581352?amp=true

# 3 021
Скрит текст:

# 3 022
И аз не мисля, че Теа е по- апетитната хапка - колко провинциалистки си мечтаят за софиянец от аристократично семейство с доход като неговият.....
Сега, Теа дори с инфлуенсърството си, едва ли може да си позволи стандарта на живот, който демонстрира.

# 3 023
С това зелено, мязат на двойка ирландци, празнуващи свети Патрик 🤣🤣🤣

# 3 024
  • До морето
Най- обичам непрЕнудени интервюта.....

# 3 025
Птицечовка...

# 3 026
в тази жена не намирам и грам чар, или хубост - на Бачорски изгората.

# 3 027
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Най- обичам непрЕнудени интервюта.....
Нали спечелиха някаква награда за семейство "инфлуенсъри", дано се успокоят малко...

# 3 028
Поредното чучело, а в комбинация с умствен багаж, съвсем няма черно на бяло нищо. За какво ги канят тези изобщо? Какво да научи отт тях един млад човек?

# 3 029
Нормално Симона да ги покани,нали се мъкнат все на почивки заедно...
Поредното чучело, а в комбинация с умствен багаж, съвсем няма черно на бяло нищо. За какво ги канят тези изобщо? Какво да научи отт тях един млад човек?

Общи условия

Активация на акаунт