д-р Николай Ковачев

• 15 368
  • 93
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, знаете ли дали докторът прави хистероскопии за премахване на полип?

# 76
Здравейте, знаете ли дали докторът прави хистероскопии за премахване на полип?
Да, прави

# 77
привет, някой има ли рпедстава каква е цецната за проследяване на бременност в София Мед при д-р Ковачев и какво включва?

# 78
Здравейте! Бременна съм с близнаци след инвитро. Много дълго чакани са. Репродуктивният ми лекар препоръча да се следя и раждам при д-р Ковачев. Моля за мнение за доктора за проследяване и раждане при рискова бременност. На 420 км съм от София.

# 79
Здравейте, момичета. Бях чела коментари,че в Софиямед апаратурата не е така добра както в Репробиомед,в тази връзка на някоя от вас да е бил открит полип в матката при преглед в Софиямед?

# 80
  • София
И аз съм на същото мнение за Ковачев.
Отидох при него с голяма надежда, че ще помогне реално. Каза ми, че съм труден случай - махнати няколко кисти + ендометриоза и ЛУФ. Даже близки ми го бяха препоръчали.
 Не съм раждала при него, обаче докато направи хистероскопия, този човек ме РАЗИГРА няколко пъти. В уговорения ден и час се оказа, че човекът е в Гърция, а бях пуснала отпуска.
Уж щеше да прави имунологична биопсия,.оказа се, че е пусната ендометриална биопсия.
Когато направи хистероскопията с надраскване ни върна да правим опити вкъщи, а вече имахме 2 им витро процедури зад гърба ни. Повече от ясно е, че това е подигравка с нас.
После се оказа пък след хистерото, че имам задържам фоликул и се налага да ме проследи (имам 3 операции по този повод), но каза, че е много ангажиран и не може да ме вземе.

Ами с мъжът ми се ядосахме и му казахме "чао".
Отидох при друг лекар и в момента резултатът спи в ръцете ми. Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 09:46 от Tatti

# 81
Отидох при него с голяма надежда, че ще помогне реално. Каза ми, че съм труден случай - махнати няколко кисти + ендометриоза и ЛУФ. Даже близки ми го бяха препоръчали.
 Не съм раждала при него, обаче докато направи хистероскопия, този човек ме РАЗИГРА няколко пъти. В уговорения ден и час се оказа, че човекът е в Гърция, а бях пуснала отпуска.
Уж щеше да прави имунологична биопсия,.оказа се, че е пусната ендометриална биопсия.
Когато направи хистероскопията с надраскване ни върна да правим опити вкъщи, а вече имахме 2 им витро процедури зад гърба ни. Повече от ясно е, че това е подигравка с нас.
После се оказа пък след хистерото, че имам задържам фоликул и се налага да ме проследи (имам 3 операции по този повод), но каза, че е много ангажиран и не може да ме вземе.

Доста е хаотичен и несериозен и няма паметта която някои тук казват че има.
Десет дни звънях и писах докато се свържа с него да коментира назначени от него изследвания.. прехвален е за съжаление

# 82
Здравейте, момичета.
Прочеох доста мнения за д-р Ковачев тук, и положителни и орицтелни. Прецених, че ще отида на преглед при него, за да преценя от първо лице дали това е моят лекар.
Накратко - имам един мисед аборт в 8 г.с преди 2г. Откриха ми тромбофилия и след консултация с хематолог, ми предписаха терапия с Фракси от положителен тест. Е, вече са налице двете чертички и с трепет очаквам на прегледа си на 13 март всичко да е наред (тогава ще бъда в 9 г.с). До сега се "следя" в болница Св. София, тъй като е близо до дома ми, но тъй като бременността ми се води потенциално рискова, се насочих към д-р Ковачев, в чието лице се надявам да открия лекар и човек, при когото да следя бременността си и живот и здраве да родя.
Доколкото разбирам той извършва прегледи по проследяване на бременност в МЦ Репробиомед и раждания в ДКЦ Софиямед.
Бихте ли изказали мнение за базата в Софиямед, има ли добра неонатология, читави сестри и като цяло дали е добра болница за раждане? Малко съм резервирана, тъй като има далеч по-модерни и нови болници, но за мен на този етап лекарят е по-важен.
Всеки споделен опит би ми бил от полза.
Благодаря, че ме изчетохте!

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 16:28 от Stell_ana

# 83
Категорично споделям вашето мнение!
С изключително непрофесионалното и арогантно отношение на доктора се сблъсках и аз.

# 84
Изключително непрофесионален доктор. Лоша комуникация по вайбър, отговаря след няколко дни, а понякога даже не отговаря! А пък, ако реши да пише, отговаря с досада, с изказвания като "оффф" Ами да ме извинява много, като не иска да се занимава можеше да ми каже да не си губим времето взаимно. В центъра, в който работи, в Репробиомед, последния ми преглед беше пълно фиаско. С влизането ми вътре, доктора излезе за малко, обаче гледам вътре някакви две жени, мед. сестри ли бяха, някакви други ли не знам. Като дойде доктора, трябваше да му припомням за себе си и какво сме говорили, като се беше обърнал с гръб и ми вика: Давай, давай, слушам те! А ония двете са ме зяпнали и чувството беше меко казано отвратително. Имайки предвид, че прегледа е гинекологичен и е ясно как протича, очаквах да бъде само доктора без други хора. Колкото и да ми беше неприятен този факт, тези си останаха в кабинета, а и нещо повече минаваха си през преходната врата между този и съседния кабинет... Докато ме преглеждаше и гледаше в монитора на апарата, правеше много грозни изказвания по адрес на своя пациентка. По-неприятен преглед никога не съм имала. Трябваше да ми направи хистероскопия и ми я отлага няколко месеца, докато накрая като разбра, че съм си я направила при друг лекар, така се обиди, че приключихме комуникацията. Също да знаете, в групата във фейсбук "Пациенти на Д-р Ковачев" много зорко му се пази доброто име от трите администраторки, едната, от които му е жена. Явно са му лични адвокатки, не знам, но ако се напише някакъв лош коментар по негов адрес веднага ви премахват от групата.

# 85
Леле, леле
И аз веднъж си позволих  да пиша в групата във фейсбук . Моето  мнение  беше искрено и не толкова негативно , нито лошо, но явно има защитнички, защото ме блокираха от групата на Ковачев и от чата… и сигурно ако реша да отида при него ще  е информиран за мен. Направо ми е смешно…

Изключително непрофесионален доктор. Лоша комуникация по вайбър, отговаря след няколко дни, а понякога даже не отговаря! А пък, ако реши да пише, отговаря с досада, с изказвания като "оффф" Ами да ме извинява много, като не иска да се занимава можеше да ми каже да не си губим времето взаимно. В центъра, в който работи, в Репробиомед, последния ми преглед беше пълно фиаско. С влизането ми вътре, доктора излезе за малко, обаче гледам вътре някакви две жени, мед. сестри ли бяха, някакви други ли не знам. Като дойде доктора, трябваше да му припомням за себе си и какво сме говорили, като се беше обърнал с гръб и ми вика: Давай, давай, слушам те! А ония двете са ме зяпнали и чувството беше меко казано отвратително. Имайки предвид, че прегледа е гинекологичен и е ясно как протича, очаквах да бъде само доктора без други хора. Колкото и да ми беше неприятен този факт, тези си останаха в кабинета, а и нещо повече минаваха си през преходната врата между този и съседния кабинет... Докато ме преглеждаше и гледаше в монитора на апарата, правеше много грозни изказвания по адрес на своя пациентка. По-неприятен преглед никога не съм имала. Трябваше да ми направи хистероскопия и ми я отлага няколко месеца, докато накрая като разбра, че съм си я направила при друг лекар, така се обиди, че приключихме комуникацията. Също да знаете, в групата във фейсбук "Пациенти на Д-р Ковачев" много зорко му се пази доброто име от трите администраторки, едната, от които му е жена. Явно са му лични адвокатки, не знам, но ако се напише някакъв лош коментар по негов адрес веднага ви премахват от групата.

# 86
  • София
Дам, в групата е страшно. Жена му е зорка пазителка на неговото име, което го разбирам, но не се допускам реални коментари от ситуации с него. Мен ме беше наплашил, че вижда нещо в матката и накрая се оказа "чуждо тяло". "Чуждото тяло" всъщност бе съсирена кръв.
Той ми прави хистероскопия и дори не ми беше казал да си нося изследвания, отидох ей така с нищо, при което разбира се в Репробиомед изсипах една камара пари само за кръвни, които ако знаех щях да си занеса!!!!!
Мен доста ме мота и ми загуби времето. Включително си бях взела отпуска, за да ми е спокойно като прави ендометриалната биопсия, пожене той не обясни подробно какво ще е, накрая не се появи и се оказа, че човекът си е бил в Гърция. Адски тъпо ми стана!

Смятайте, 2 години са минали от прегледи и манипулации при него, още ми държи влага  отношението и пренебрежението, което получих.
Да, имаме бебе, НЕ благодарение на него.

# 87
Според мен д-р Ковачев ще е щастлив да му отпаднат една-две пациентки ,защото буквално е заринат с работа.

# 88
Аз също ходих на прегледи при него и от март се опитвам да се вредя за диагностична хистероскопия, която той предложи защото имам 2 мисед аборта без установена причина. При първия преглед при него имаше много грозно и арогантно изказване по адрес на друг лекар който посещавах преди него.  Когато ми съобщи, че вече не работи и не изражда в Шейново също си позволи лоши коментари по адрес на колегите и болницата. При всеки преглед не помни какво сме говорили преди това, показвам всеки път препоръките му от първия преглед.Обмислям да не си губя времето с него повече.

# 89
Аз също ходих на прегледи при него и от март се опитвам да се вредя за диагностична хистероскопия, която той предложи защото имам 2 мисед аборта без установена причина. При първия преглед при него имаше много грозно и арогантно изказване по адрес на друг лекар който посещавах преди него.  Когато ми съобщи, че вече не работи и не изражда в Шейново също си позволи лоши коментари по адрес на колегите и болницата. При всеки преглед не помни какво сме говорили преди това, показвам всеки път препоръките му от първия преглед.Обмислям да не си губя времето с него повече.
Определено е така, половината преглед минава с припомняне. И пак е по-добре да си припомня на прегледа, отколкото във Вайбър, там каузата е загубена. Има 100 пъти по-натоварени лекари и прегледите са им на ниво, но такова отношение като неговото не съм срещала до сега. Препоръчвам ви наистина да не си губите времето с него.

Общи условия

Активация на акаунт