Магията на изтока - тема 70

• 28 683
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
защо не изгледаш преди това сериала Tonbi от 2013 г. с Такеру, мм?
Това е най-добрият му сериал, а ти, неговата вярна почитателка, не си го гледала.
Не го обичам толкова много Scream Rolling Eyes Sunglasses

Tuon се нуждая от нещо неангажиращо след Трите тела
Снощи сънувах Коперник и Кеплер да наблюдават бинарна звезна система и да спорят дали гравитационните сили на двете звезди и центробежната сила се балансират взаимно.

Шош,Tonbi 2022 видях,но след моя опит с Josee вероятно ще видя и двата,но не сега.
Цитат
Нормално гладкосместо, късокосместо, сиво , улична порода...
Улична порода няма да е.По-вероятно да струва маса пари и два бъбрека.

Та се замислих има ли такова животно на азиатската сцена - чиста романтика без драми,мами,смърт и болести,кредити,легени с кимчи и знаете сами,няма какво аз невръстната в темата да ви ги изброявам.
И подкрепете с примери де!
Ако има ще е японски филм по манга или тайландско БЛ.

# 181
  • вятърничава
Знаех си,че ще започва с тайнещо си!
Трите тела, 30 епизода по 45мин - еее,като вземе Оскар може би.

# 182
Улична порода няма да е.По-вероятно да струва маса пари и два бъбрека.

Потърсих го този грозен плъх и разбрах, че е уипет. И верно струва доста пари - между 1 500 и 2 000 долара.

От японците този сезон гледам нещо подобно, за което намеква Tuon. Без драма, леко, забавно, по манга и с участието на Тайске Фуджигая - Hamaru Otoko ni Keritai Onna.
Бях го започнала през януари, когато стартира, след това нещо ме издразни и го бях зарязала, но поради азиатската суша, която ме е налегнала, наскоро го продължих. Не е лошо, а и аз харесвам Тайске в комплект с любимата ми Нагиса Секимизу.

# 183
Kaтерицата не изглежда като човек,който ще има осиновено куче.Съжаляван,не съжалявам.Виждам го с нещо скъпо и модерно,дори и да става въпрос за куче.

bb6,то ще има филм по книгата и догодина ако Си поиска…ще получи.
Аз не се оплаквам,сериалът много ми хареса.

Дали е станно,че ми се гледа Аканиши Джин?

# 184
..............................

Tuon се нуждая от нещо неангажиращо..............
Я виж дали ще си избереш нещо....
Before We Get Married
Twelve Men in a Year
Yumi's Cells
True Beauty
Weightlifting Fairy Kim Bok Joo
The Secret Life of My Secretary
Marriage, Not Dating

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 19:33 от 2в1

# 185
О,мерси Hug
Наистина смятам да гледам Racket Boys,но си харесах и от този списък.

# 186
  • пустинен пъпеш
И аз с предложение за нещо по-неангажиращо(признавам си,че гледах до средата на трета серия и набързо прехвърлих последната  излязла 17 серия от общо 24-с щастлив завършек)на китайския,,Wenderella's Diary"/Fake Princess Real Prince.(2023)Подзаглавието казва всичко. Главната героиня работи в сферата на модата и е наслада за окото непрекъснатата смяна на облеклото й.
 Е има разни интриги с измамени бивши и с конкуренти,но е лек за гледане.

# 187
Сега се замислих,че когато започнах да гледам никога не превъртах.Всичко гледах.Досадни бивши,майката,бащата, третото колело,осмата двойка.Всичко.Сега не си представям да гледам нещо и да не ползвам Мишо.
Много лош навик.

# 188
Road Home - епизод 1 от 30

Боран е бижу, играе го китайски SWAT. Историята е мех, но заради него си струва. Главната китайска птица някак я изтърпях до Лин Гъншин миналата година, ще се наложи и сега да я изтърпя. Грозничка е (а какви красиви китайки има), харизма никаква, но явно е щерка/ любовница на някой партиен лидер, че като гледам как се е разснимала из мейнленда, не намирам друго обяснение за оборотността ѝ.
Довечера ще изгледам и останалите пет епизода, които iQIYI пуснаха преди малко.

Едно чеболче.
JTBC.... Получавам спазми. Ще го мисля като излезе.

# 189
  • вятърничава
Tuon като спомена Мишо ( не става дума за Мишел Йео най-добра актриса,нали),в някои случаи е просто наложително.Аз снощи реших да го видя този толкова много награден с Оскари филм, исках да разбера дали първото впечатление не ме е подвело.За 30 мин. не намерих нищо интересно за себе си.Нямам претенцията да го коментирам и критикувам.Претендирам само да съм изгледала много филми, и с награди и без награди, включително и много шантави и глупави.Като им харесват такива продукти - да си ги правят,гледат и съответно награждават.Но нарочно превъртях набързо целия филм, заради Джейми Лий Къртис.Дали имаше повече от 10 минути на екран поддържащата и роля, с 5 реплики. Аз я харесвам нея,но точно за тази роля - статуетка? Явно Оскарите ги раздават за пръсти като кренвирши и свирене с крака. Ми то не е лесно.

# 190
На мен ми хареса филма BlushСмисъл не е за Оскар.Американски,да го изгледаш,изкоментираш и забравиш.
Обаче цялостното поведение и изказвания на Мишел Йео са ненамясто.

Почвам да си мисля,че всеки трябва да изгледа поне един лакорн в живота си,за да разбере кога е  нещо е напълно достатъчно.

# 191
  • вятърничава
Не съм гледала церемонията,може би ще я превъртя набързо и нея.
На теб ти харесва филма,на мен не.Няма драма.За мен водещото при този род награди е да се отличи най-доброто от изминалата година и в този ред на мисли - това ли е било най-добрата в поддържаща роля.

# 192
Не съм гледала церемония Blush Предпочетох да се наспя,но гледам по снимките,че има някои хубави рокли. Също и килимът не бил червен.Обаче никой не получи шамар.

# 193
  • MJF
Eй какви сте, накарахте ме мен мързела и внимателно четящия да ровя. Еми не видях нагоре за кой филм говорите. Явно за тоз - Everything Everywhere All at Once Thinking
Кой го е изгледал? Къде го е изкоментирал? Thinking

# 194
Шош,нямам спомен къде и дали съм го коментирала.Вземи си пуканки и пробвай,но залагам едно парче пица,че няма да ти хареса.

Общи условия

Активация на акаунт