Магията на изтока - тема 70

• 28 789
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • вятърничава
Ооох, виноват! В своя защита и преди да се самонакажа.... с чаша вино Joy, ще се оправдая с това, че като започнахте да пишете за този сериал,не ми се видя интересен. А и бях затънала дълбоко на чосонско - американско - японска територия с Mr. Sunshine и Yoo Yeon-seok.Сбирките в кръчмата на тримата мераклии за вниманието на г-жа Е шин ме радваха много. След това пробно гледах еп.1 на The Real Has Come и не мога да спра. Но 50 епизода, хъм ще видим. Като наваксам, може би по 2 на седмица ще е търпимо.

А този японския заради Юта Фуру ще го пробвам. Голям сладур ми е.

# 376
Кротнах се. Почти Bowtie
Значи "мамчето" видя нещо интересно/изненадващо в телефона на малкия си брат.

По детайлно да го напиша за теб.
"Мамчето" - Юта Фуру погледна телефона на брат си в момента, в който той четеше съобщението на Хару, че няма да се върне сама вкъщи и това провали усилията им през целия ден с приготвянето на вечерята (голямо готвене беше). Изненадаха се неприятно, това е целия откъс с гифа, който сложих.

Ето я масата, която приготвиха.

Да се самоцитирам и за bb6 в деня на излъчването на първи епизод.

На теб ти е простено, ти си още малко динозавърче в азиатското и се отплесваш лесно, всичко ти е интересно. При мен, като стар динозавър в азиатското, вече много малко неща ме впечатляват.

# 377
  • MJF
Ммм момента е на изненадата значи. Току що са видяли  "новината" но още не са я преглътнали. Така го виждам на гифа.
Кротнах се. Bowtie
"Мамчето" е сладкар а сериозния голям брат какъв е?
Рос, забравих да кажа колко се смях на "птеродактилското ѝ излъчване" за Хару. Много точно/сполучливо си го "казала". Има нещо такова , мда.
bb6, казвай ако на руския фронт се появи превод на това заглавие.
Smiley

# 378
Върни се и прочети отново какво точно съм написала и за коя актриса. Нещо бягаш по тъч линията...

# 379
  • MJF
Ахха, Сава Нимура значи . Thinking има нещо такова .
Но и Хару с нейното съзъбие и усмивка в някои роли ми е напомняла на моменти за нещо от динозавързката ера та затова се Smiley като прочетох вчера, макар и объркано прочела.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 09:43 от Шошулчо

# 380
Светна японската ти лампа. Браво.
Да, това е Сава Нимура (а не Накамура, както си написала) и в Watashi no Oyome-kun тя е колежка на Махиро. Започнали са работа заедно в компанията и са се явявали по интервюта, затова са и по-близки, макар Махиро да изпада в ужас от нея и не само заради видя ѝ, който откровено плаши. Но актрисата е много добра в тази луда роля и заслужава внимание. Има голям смях с нея.
Сава Нимура съм я гледала доста в годините назад, но винаги е била в незначителни роли, докато тук се е развихрила.

Птеродактил си е, но играе много добре.

Скрит текст:

За героя на Теруноске Такезай (отлично го познаваш), който тук е в ролята на най-големия брат на Махиро, мисля, че не обясниха с какво се занимава. Той е главата на семейството. Живеят в стара японска къща и той е пазител на старите традиции, така да се каже. В началото на одобряваше съжителството на малкия си брат с Хару, но омекна бързо, макар Хару да се провали с шифон кекса, който трябваш да приготви, за да я одобрят двамата братя.

# 381
  • вятърничава
ross, това ще да е - на 25 март bibiту вижда 50 епизода и се плаши.Но след месец, когато го почнах, вече съм забравила тази подробност и се хвърлих смело.Точно като комичното обяснение,че наименованието на динозаврите идва от това, че си завират любопитния нос навсякъде.
Тези ръце на снимката на батко Юта Фуру ли са? Ръце на балетист!

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 15:55 от bb6

# 382
  • MJF
Поправих го името горе. Абе не е много светнала лампата. За нула време що грешки, не съм в оптимална кондиция още. Tired ooooh!

Теруноске Такезай  го гледахме последно май даже с bb6 заедно в нещо. Сега няма да се напъвам да мисля в какво Blush

Като погледнах биото на Нимура - почти не съм я гледала до сега.

# 383
Не, bb6, ръката е на Махиро. Ти Махиро го хареса много покрай Сенсей и Нана в Konin Todoke, та със сигурност тук ще го обикнеш.

Ето ти на теб петъчно ръката/ръцете на Юта Фуру в тези сцена.

Скрит текст:

# 384
  • вятърничава
Аха, хубавият ветеринар ли!
Ох, Юта => петъчен сърцетуп.Не го намирам за голям красавец, не е Такеру все пак, но ми стана симпатичен с ролите си, а и е танцьор.

# 385
Мхм, Махиро Такасуги. Ти го гледа и в Тайра но Кийомори, но едва ли го помниш. Това му беше първата роля и беше само на 16 години, дете.
Много е снимал, но сега нямам много време да ти говоря за него. Само ще ти кажа, че е един от младите японски таланти и е отличен актьор.

Сега готви и гледа Хару в Watashi no Oyome-kun.

Такеру... Махайте го тоя Такеру. С него не започва и свършва японското кино. Има стотици други отлични японци, които не са имали неговия златен шанс, а и много по-симпатични, с харизма.

# 386
  • MJF
Мързел, мързел , но след като се разприказвахме а и с толкова маси на последната страница , се разтършувах и видях че на руския фронт има превод на първите 2 серии, при излъчени 4 , епизода на Watashi no Oyome-kun. https://doramatv.live/moi_dorogoi_nevestka_kun/series1

# 387
Днес не ти е ден на теб.
Отворих линка - това е само първи епизод преведен на руски, но разделен на две части.
Къде видя два епизода?!?

# 388
  • вятърничава
Мхм, Махиро Такасуги. Ти го гледа и в Тайра но Кийомори, но едва ли го помниш.
Аха, синчето на пирата,ясно! Хубаво дете,не че сега някой би му дал повече от 16 години.

За Такеру
Скрит текст:
беше шега.Много взе да ме дразни - може ли да има най-съвършенните устни.Не се трае вече.Той ми е като Леонардо ди Каприо - неустановена възраст.Цял живот изглежда на 20-30г и след време ще се събуди направо на 70г

Шош, ето и тук също тоже: https://vsedoramy.net/21537-moj-dorogoj-muzh-2023.html
Не мога да се ориентирам,но май има и еп.2.

# 389
  • MJF
E не, аз съм Шоши/Тома неверни на японския фронт след последния им "преводен запек" та преди проверих и имаше някакъв превод и на епизод 2 - https://doramatv.live/moi_dorogoi_nevestka_kun/series2
Както и да е,  ще чакаме пък дано се преведе и качи и като за мен.
bb6, този сайт не ми е попадал до сега, мерси за попълнението.

Общи условия

Активация на акаунт