Магията на изтока - тема 70

• 28 776
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Корейските шаманки са по-опасни от един обикновен японски адвокат. "Видят ли" нещо в бъдещето край - това е, то ще стане реалност, ще стане чинча.
Каме не може да разплете и казуса с това, че цял живот никой от семейството на бабата не е разбрал, че тя не може да чете, че е неграмотна?!? Как пък така умело е крила това проклетата бабичка? Това е мистерия за няколко милиарда уона.
Бек Джин Хи само реве, а когато я попитат нещо, тя вечно е като паднала от Ханъл-а (Небето).

Наскоро си припомних сцени от култовият Nobuta wo Produce с Каме, Пи-чан и Маки. Мъчно ми става, че вече няма такива японски училищни драми...
Seishun Amigo  
"Si oretachi wa itsudemo futari de hitotsu datta..."

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 20:30 от rossonera

# 511
А защитните им маски (когато ги сложат) са останали от ковид епидемията.
Joy
Писах за астероид, понеже се сетих за "Армагедон".
Знам интересен факт за филма Joy В НАСА го показват по време на програмата за обучение на оператори на космически полети.Обучаващите се са изправени пред предизвикателството да открият възможно най-много грешки. Към към момента има открити над 168.

Сега ... ако корейците имаха своя Брус Уилис и нямаше да гледат ада,нали за това беше препратката с Роден.

# 512
Ей, Рос, къде ме върна с тази песен... smile3555.

Да ги покажем в действие в неповторимия джони-стайлинг от тогава Smile

Още малко от онези години - ......даите, даите, даите сеньорита Smile

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 20:58 от 2в1

# 513
Култови са Ямапи и Каме, хаха. Те наистина са едно. Двама в едно.
Daite, daite, daite senorita. Тsuyoku, tsuyoku, tsuyoku hanasanaide..... Еххх, хубави годинки бяха. Изживяхме си ги с тях. Затова и все още гледам азиатско. Навик, а и мили спомени.

Поздрав и от мен с японския император, и култовият му образ, в който се влюби цяла Япония и ние.

# 514
  • вятърничава

Харесвах в края на епизодите тази песен, заедно с анимацията.
Каме не може да разплете и казуса с това, че цял живот никой от семейството на бабата не е разбрал, че тя не може да чете, че е неграмотна?!? Как пък така умело е крила това проклетата бабичка? Това е мистерия за няколко милиарда уона.
Скрит текст:
Но в един ужасен ден се появи майката на новата снаха и разгада тайната за секунди.
Сега новата снаха учителка ще учи баба на корейско четмо и писмо и може би ще станат близки Thinking

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 13:55 от bb6

# 515
Размаха крак и по френската земя. Сигурно скоро ще цъфне и в някоя международна продукция.

# 516
  • MJF
Ajoomma  2022 Smile
Филм който гледах почти през цялото време с усмивка. Въпреки че е трагикомедия. Препоръчвам го с лека ръка на всички.
За зрители които не са гледали никога или съъъвсем малко корейски сериали и кино би бил универсален като история. А за зрителите като нас е филм и с голямо намигане.
Ако почна да го коментирам сега , рискувам да го преразкажа и няма да е честно от моя страна, тъй като май първа го споменавам. Та ще се озаптя. Но в скрито ще споделя един куриозен момент  на база  моя милост и кор-сериалите.
Скрит текст:
Та иде реч за кор - сериалното клише - лихварите , loan sharks и сие както ги дават именно в тях. Та стигна се и във филма до тях и то  по такъв начин , че аз за първи път не изредактирах такава сцена на далекоизточния фронт въобще, даже не само на корейския. Даже не посегнах към мишока. А вместо това се смях.
Считам го за голямо постижение на човека филм Shuming He.
Ретроспективно сега ми "просветна" че във филма дори имаше показана  ако не кор-сериална свекърва то поне типична кор-сериална тъща Mr. Green
Спирам че ....иначе ще се улея. Като се появят още зрители ще се включа с останалото.
Ааа и да не забравя. Описанията на филма и в imbd и на сайта който гледах са мнооого некоректни. Поне според мен.Bowtie

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 17:07 от Шошулчо

# 517

Добре, че днес включиха с повече екранно време Юта Фурукава. Този човек променя целия сериал. Когато той се появи Слънцето започва да грее по-силно, птичките започват да пеят, а майката-природа ликува, хаха.
Излязоха извън Токио и бяха на къмпинг в гората. Добър епизод и днес, и смях, смях.

# 518
  • MJF
Как няма слънце да огрее като той сигурно е приготвил разни вкусотии за пикника eat

# 519
Позна, ето я и масата. Беше се подготвил, за да помогне отново на брат си. То заготовки, то нагледни уроци по готвене в гората, хаха. Култов образ е Юта Фурукава тук.

# 520
  • вятърничава
Не ме дразнете с Юта, щото съм и гладна!

# 521
Ох, много се смях на това клипче. Тайландките направо полудяха като видяха Рейн Mr. Green . То и мъжете не останаха по-назад Joy.

И нещо, което ме впечатли, а и все пак има връзка с изтока. Първата формация е ливанска, другите две японски.

# 522
# 523
Kлипче с най-високите статуи в света.
Повечето са в Азия.

Интересното за статуята в Тел Авив е,че първоначално е била в Йерусалим,но след протести е премахната,а по късно сложена на площад Рабин.

# 524
Си е ядосан и раздава правосъдие по китайски. В държавата на Си не се живее никак лесно, ако "подиграваш" армията на Си и използваш негов лозунг за финал на комедийно си представление. Съд и глоба от 2 милиона долара, така повелява Законът на Си.

Гладен е, многооооо гладен и иска шумай.

Общи условия

Активация на акаунт