Магията на изтока - тема 70

• 28 759
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Петъчно - моят любимец (визуално) от Nagatan to Aoto, баткото на "зелената чушка":
Скрит текст:

# 526
  • MJF
Ще го видим тоз брат в следващия епизод "какви ги е надробил и какво ще сърба".

# 527
В днешния 9-ти епизод той се държа много добре и се извини. Прибра си жената и детето.

# 528
  • MJF
Mad for Each Other 2021
Не помня как стигнах по - точно до това да наредя за проба тоз кор-сериал. Започнах го и спрях някъде насред 4-и епизод защото hahaha . Главния мъжки образ дегизиран като жена , той полицай-следовател та с професионална цел стана "Уитни".
Кратки епизоди, "само" 13 на брой.
Двамата главни герои ходят на психиатър. При това при един и същ.
Има и куче малък формат.
Въобще два притегателни фактора Wink

Рос, значи и в 9-и с брата. Ще ги видим и ний тез. Търпение.

# 529
  • вятърничава
Шош, прегледах Mad for Each Other и веднага ми се наби на очи този малкия Jung Si-Yul (2013). Много е оборотен, я какво дълго CV е заформил.

# 530
  • MJF
Хе , хе , тоз 10 годишен юнак вярно е натрупал заглавия. Даже трябва да съм го видяла вече в Mad for Each Other  , явно едно от двете деца дето искат да погалят / поиграят с кучето. И понеже не им позволяваха та го примамиха без собственичката да разбере Smile , без да знаят с кой си имат работа. Mr. Green
Но поне доволни останаха, хем си поиграха / погушкаха кучето , хем ги почерпиха с някакви десертчета и да не казват на майка си Mr. Green

# 531
Шуня Шираиши се казва актьора. Ти го гледа и като брат на Рьохей Сузуки в Renai Mangaka, но едва ли го помниш.

Време е за Каме и епизод 3.

# 532
  • MJF
Doctor Cha 11 изгледан.
Харесва ми как сценариста за 10 серии представи основните герои толкоз подробно, че към събитията в 10-11 -и вече причинно - следствено може да гледа зрителя. До тук със спейса на историята поздравявам сцинариста а покрай него и режисьора. За сценариста Jung Yeo-Rang  на горния сайт няма препратка , жалко щото провокира  любопитството ми. Извън това :
Скрит текст:
В 11 епизод ми хареса цялата  сцена която д-р Ча направи в болницата в началото на епизода. От до последователността на действията и думите ѝ. От момента когато прекъсна събирането на докторите и настоя веднага да разговаря с Чои, после кой да викне "мухльото" и т.н. Когато разбра явно от приятелката си, че дъщеря ѝ знае и "настигна" Мухльото в кабинета му не знам как не го цапардоса поне веднъж в цялото освобождаване на отрицателна енергия вербално и физически.
Втората сцена която запомних е разговора на Мухльото , сина, щерката и майка му. Когато тя го пита "Какво ще прави сега?" .  Особено "забавно" как още има наглоста да ръкомаха с пръст назидателно на фразата на щерка си , че да стои на два стола е най-тъпото нещо в дадената ситуация. А след щерката и сина вписа точка актив с фразата , че те имат право да знаят какво мисли/ще прави тоз. Само дето въпросния мухльо е такъв голям Мухльо че конкретен отговор от него , както до сега така и в бъдеще, няма да чуят.
Харесват ми музикалните "заигравки" на творческия екип. И в епизодите до тук. А в този 11 ме развеселиха с вклю
чването на "Лакримозата на Моцарт".
Включванията на  д- р Jeon - приятелката на сина в предишния и този епизод ми харесаха. Като разкриха образа ѝ грубостта, егоцентризма и сие намериха своето обяснение , донякъде, не че я извиняват. Но образа търпи надграждане, туй добре. В 11 - и ме развесели като закусваше у д-р Рои и изигра ролята на новинар Mr. Green. Таз новина и той не я знаеше.
Да видим какво ще се разкрие за произхода на д-р Рои.
Относно семейни дами , чиито съпрузи им изневеряват , показаха гледни точки. Чрез приятелката на Ча , чрез споделеното от д-р Jeon.
Чои и мухльото ги намирам на първо четене за много съвместими. Въпреки че покрай щерката им , Чои на няколко пъти в предишните епизоди успя да се погледне отстрани и да си даде сметка какво си причинява продължавайки "да налива от пусто в празно"- дъъългогодишната си връзка с мухльото.
Двете щерки продължават да ме Mr. Green , типични два сериални тийна. Тук понеже са в малка доза та не ги редактирам. На фона на останалите корсериални лафове са направо свежи. Wink

Стига толкоз че стана ферман. Blush

"Чукнах" сега Renai Mangaka. На първо четене не се сетих къде имаше включване на брата на главния герой. Но като се понапънах се сетих че имаше някаква история м/у двамата братя , жена , че даже и това че главния герой рисува. Thinking смътно се сетих че нещо такова имаше но подробности не се сещам сега Blush . Значи ето защо си помислих , че като го видях тоз актьор в Hocho и Flowers Chili май вече съм го виждала някъде.

Ой, преди забравих най-забавния момент в 11-и епизод на д-р Ча за мен. hahaha
Скрит текст:
Кавгата м/у вируса , бактерията и един от двамата дето е и допълнително рак. Mr. Green И в добавка по спора им Мухльото и Рои. Жалко  че нямаше много свидетели от персонала на сценката а и заслужаваха да бъдат чути от повече дами. 4-ма мъже дето си "правят сметките без кръчмаря"

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 16:26 от Шошулчо

# 533
Братът (Шуня Шираиши) почина. Така започна сериалът. Детето, Рен, което заживява с Рихо и Рьохей, беше негов син. Рьохей го осинови след смъртта на брат си. Рихо е била приятелка на героя на Шираиши-сан в училище и на погребението срещна Рьохей.
Това беше още в първи епизод, но си забравила. След това Шуня Шираиши се появяваше в спомените на брат си и на детето си.
Забрави ли Рен, малкият бонбон? Чудно сладко японче
Сериалът не беше лош, дори си спомням, че като го гледах текущо му мрънках, но след време, няколко месеца по-късно, го бях изгледала отново и тогава бях с друго мнение. На втори прочит бях открила повече.
Като се сетя в този сериал бяха Рьохей, Гордън, Шуня, твоят приятел Рьо Рюсей...
Ти доста го коментираше преди две години, когато се излъчваше. Нали беше станала цяла мангака (художник/създател на манги) в този период.

Хубаво е да го препоръчаме този японски сериал на bb6, но тя никога не гледа това, което ѝ препоръчваме. Само казва, че ще... и се отплесва.

Гордън...

# 534
  • MJF
Thinking , аххха, сега като те прочетох горе долу се сетих как бяха навързани героите. Туй за ГГ и големия брат съм го забравила. Мда , така беше. Абе хубаво си беше сериалчето. Вярно  че тогава изгледах накуп / за нула време няколко за мангаки  та бях станала направо Мангака Smile . Признавам че се върнах и чукнах пак линка, щото не  се сетих как изглеждаше детето. На сайта няма данни за друго негово участие. Сега се сетих за жената мангака, голям образ беше Mr. Green , както и човека от издателството - героя на Ainosuke Kataoka. Хе, хе.
bb6, реди го за проба. Bowtie

# 535
Аха, и цял заек имаше. Японски сериал без котка, без куче, но със заек, който Рьохей отглеждаше.

Чакам допълнителния епизод на Shojiki Fudosan, който ще излъчат септември.

# 536
  • вятърничава
Мдаам, Бибиту е една вятърничева жена. Ха насам, ха натам. Така се чувствах за първи път в джелатерия в Италия, от двата страни витрини със 100 вида сладолед, как да избера, искам от всички да опитам Flushed
В интерес на истината този Renai Mangaka сега, като го погледнах и се сетих, че гледах 1 или 2 епизода, щото го хвалихте. Но нещо не ми допадна, не помня точно защо.Харесвам сериали с деца, животни и художници. Май бавно се случваше действието, дали пък не беше главната. Защото Рьохей го харесах в "Готвача на императора" и исках и в нещо друго да го гледам.Може да му дам още един шанс лятото.
Не винаги се справям с търсенето, преводите се бавят. Например Watashi no Oyome-kun много ме заинтригува,знаете заради кого, но преведоха 2 епизода и спряха. Това с чушката и ножа исках да го гледам като се понатрупат повечко епизоди.
На мен ми се иска коментирам с някого Pending Train: 8:30, Ashita Kimi to, но май само аз го следя.

# 537
На мен ми се иска коментирам с някого Pending Train: 8:30, Ashita Kimi to, но май само аз го следя.
Аз бих го гледала,но не обичам по епизод на седмица.В повечето случаи се налага,но пак не го обичам.
Иначе и аз гледам едно с наличие на  влак - Socho Shihatsu no Sappukei

# 538
  • вятърничава
Влакове и пожарникари ни дай на нас!

Този допълнителен епизод на Shojiki Fudosan някакъв специален ли е?

# 539
Дам, спешару, както се казва на чист японски език и сикуел, на чист български.

Ямапи ще го гледам тези дни в новата версия на Kami no Shizuku, хамериканската версия, която се излъчва в момента. Чакам да приключи в началото на юни, общо 8 епизода е и ще го изгледам наведнъж.
Навремето Каме изигра главната роля в японската версия на мангата през 2009 г. Това е един от най-любимите ми сериали на Каме, а сега приятелчето му се подвизава във версията на Apple.

Общи условия

Активация на акаунт