Магията на изтока - тема 70

• 28 751
  • 741
  •   2
Отговори
# 555
Те искат да имат своя Шон Бийн.
Не съм го гледала (преди клипчето горе),но разбирам. Той е Героят.Той е кореец.Той трябва да страда.Както са страдали всички Герои преди него.Както ще страдат след него.Както страда Гонг Ю напред в бъдещето по време на  The silent sea.
Ето сега плача докато пиша това.
#Don’tkillKimNamGil

# 556
При мен вали. И Небето плаче за него, заедно с нас.
Ким Нам Гил = корейският Шон Бийн.

# 557
  • вятърничава
Гледайте позитивно на нещата,моля!
Kim Nam Gil и Sung Joon заедно тръгнаха към по-добри роли в по-смислени сериали! Файтинг,момчета!
#Don’tkillKimNamGilТова е великолепно, ще си го скандирам цял ден! Hands Clap Хайде всички заедно!

И тук вали,ама аз мислех,че Небето плаче за Тек.А котето гледа нагоре и си мисли "Защо точно аз,защо точно на мен?".

И да не е само спам - Drops of God - 3 епизода.Понякога слушам!

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 15:32 от bb6

# 558
При мен в слънчево и горещо.На небето му е все едно за Ким Нам Гил Scream

Гледайки плаката на My Heart Is Beating, на пръв поглед може да изглежда, че героя на Тек е истински романтик,но гледайки тези снимки установявам,че той всъщност ще е идиот.
Скрит текст:

Добре.Полувампирите явно могат да излизат на светло.Явно няма нужда да спи в тъмна стая и да се пръска със светена вода.

# 559
  • MJF
E няма да трия/редактирам  предишния ми пост. За Д-р Ча съм повтаряла и завтаряла епизод 11 а имам предвид през цялото време 12. Blush

Switch 2023
Гледаем филм. Нямам забележки. Нямам и кой знае  какъв коментар. Бих казала "коледен филм". Но е излязъл януари. Историята една такава ала коледно стандартна но актьорите додадоха за нивото на филма. Все добри екранни скици- Oh Jung-Se , Kwon Sang-Woo, Kim Mi-Kyung и Lee Min-Jung

Сутринта при мен мъгла " и в мъглата пак мъгла" но към 11 вече пекна и пече.

# 560
Шошулковски неволи. Глава поредна.

И да не е само спам - Drops of God - 3 епизода.Понякога слушам!

Браво. Завиждам за Каме, че го гледаш в този сериал, където е млад, зелен, все още трупащ опит. Джонитата са едно от най-хубавите неща на японския шоубизнес.

Tuon, може да се жертвам в края на юни и да позяпам Тек. Ще ти разкажа. Мен вампири не ме плашат, все пак навремето съм гледала True Blood заради Сашко Скарсгорд и имам малък вампирски опит.

# 561
Oooo и аз съм гледала Ерик Нортман,прежалих се за Сашко.

Самоцитат
Добре.Полувампирите явно могат да излизат на светло.Явно няма нужда да спи в тъмна стая и да се пръска със светена вода.
Беше ми обяснено,че вампирите не се пръскат със светена вода,а ги пръскат с такава,за да ги убият Scream Cry Blush Обаче не ми беше казано с какво се пръскат,за да се защитят от споменатата вода и другите неща+чесън.
Предполагам,че използват Карбон на Прада Smiley

Рос,жертвай се,поне за епизод 1.Не мисля,че повече от това ще си струва цертвата.

# 562
Ще се въоръжа с една връзка чесън и с един пакет сол, за всеки случай. Японците гонят зли сили (демони, жътвари, вампири и всякакви гадини) като пръскат сол из къщите си. Корейците и те.

Тази тематика ме е налазила от вчера с новия албум на ENHYPEN.
Албумът им е със заглавие Dark Blood, в припева на главното парче се пее "just come kiss me and bite me", другото парче от албума, което ми хареса, е със заглавие Sacrifice (Eat Me Up), та...
На вълната съм и подгрявам за Тек и Юн Со Хи.

# 563
Рос,нямаш нужда от сол и чесън. Първо,Тек е полувампир и второ Тя ще му види сметката.
Ще плачем тук за горкото вампирче и ще викаме Бъфи да го спасява.

Щях да пусна песен на тай,ама днес вече ронихме сълзи и няма да го направя.

# 564
  • вятърничава
Каме ми е като двама човека.Сега в зрелия си период е съвсем различен от детския си период на див и рошав юноша, ученик, танцьор, заварчик Joy Знам, че е той, но ми е трудно да ги възприема като един и същи човек.Визуално.Не знам продължава ли да пее все още.
Сега като сомелиер в Drops of God на моменти ми прилича на Киму Таку по походката, в някой кадри сякъш гледам Такеру.
Да, знам Scream пълна шизофрения.

# 565
Tuon, открила са Юске Маруяма, известен като Ю, охоо? Сигурно, защото се изявява и на двата езика на родителите си - японски и мандарин.
И аз го харесвам. Открих го покрай един японски сериал с Юта Тамамори, който гледах миналата година. Ролята му беше малка, но веднага ми се наби на очи.
Талантлив и красив. Съчетал японското и тайванското. Ти какво хареса в него? Японското или тайванското? Или и двете, хаха?

bb6, така е, Каме се промени и остаря сякаш изведнъж. Като го гледам и в новите епизоди на Seigi no Tenbin Сезон 2 ми се струва изморен, напрегнат. Няма го онзи живец от преди години, но и не е лесно да влезеш в този бизнес само на 12-13 години... Вече подкара 38-та си година. Сладкото биши се промени.
Походките на Кимура и Каме си приличат, а и двамата са на еднаква височина.

Една задача за Шошулчо и bb6. Отгатнете кой е този актьор, който отлично познавате?
Това е неговия герой в 6-ти епизод на новия му сериал, който излъчиха в понеделник в Япония. Героят му беше дегизиран по този начин за една от сцените.

Скрит текст:

След излъчването на епизода той сподели, че за първи път в живота му се е наложило да сложи цветни лещи, заради ролята. Снимката му събра хиляди лайкове и възторжени коментари.

# 566
  • MJF
Аз  готова Bowtie .Но се чудя как да не разваля загадката за bb6 Thinking . Рос, пощата ти тук работи ли? Thinking Мне, не ти работи пощата. Тогава в скрито.
Скрит текст:
Kouhei Matsushita - представям си тези дето са породили такава дегизировка , бррррр.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 16:45 от Шошулчо

# 567
Не, заключила съм я от години.
Давай, казвай. Ти си първа, да видим дали си познала.
Ще съм приятно изненадана, ако си го познала без проблем, хаха.

# 568
  • MJF
Е сега видях че си писала докато аз се мотая с проба и линк. Горе е отговора.

# 569
Браво. Позна. Неочаквано за мен, но позна. Кохей е, а тази сцена с него беше много смешна.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 06:38 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт