Магията на изтока - тема 70

• 28 748
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • MJF
Ха, братушките по-бързи от "моя ресурс".
Satisfied
Следва.

# 571
Какви братушки? Какви ги говориш?
Преводачката, филипинка, качва в тези сайтове. Това са нейни линкове.
На теб само братушки ти се привиждат.

Гледай Кохей.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 17:43 от rossonera

# 572
  • MJF
Ох, Рос, извинявай. Преди като погледнах набързо подаръка видях само кой е сериала и .ru . Сега като пуснах видеото видях каква е работата. Hug Hug

# 573
  • вятърничава
Пиша преди да съм прочела предположението на Шош и следващите мнения, а вие ако искате ми се доверете.
Лемон-сан ли е това?
Пънкът е жив, нали знаете! И Long Live Rock'n'Roll 🤘

Аз също много харесах този YU Юске Маруяма и му търсих произхода след няколко изгледани клипа.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 19:04 от bb6

# 574
Браво, bb6. Получаваш китка от твоя любим Юта Фурукава.

Юске Маруяма с китайско име Янг Ю. Ето му го IG-то, ако някой иска да го поразгледа.

# 575
Tuon, открила са Юске Маруяма, известен като Ю, охоо? Сигурно, защото се изявява и на двата езика на родителите си - японски и мандарин.
И аз го харесвам. Открих го покрай един японски сериал с Юта Тамамори, който гледах миналата година. Ролята му беше малка, но веднага ми се наби на очи.
Талантлив и красив. Съчетал японското и тайванското. Ти какво хареса в него? Японското или тайванското? Или и двете, хаха?
Мисля,че е и преди съм пускала негови неща.Незнам.
Гледала съм го в We Best Love.Беше голям хит когато излизаше.А 2021 е от силните години на жанра и беше в конкуренция със завършващите тай сериали от есенния сезон. Искам да кажа,че беше голяма мания.
Той изпълнява и заглавната песен на сериала.Интересното е,че когато режисьора говори с него нямат актьор за ролята на Шу И,а срещата е за правата на самата песен,но от екипа са толкова очаровани от него,че му предлагат ролята.
Говори и японски в сериала,там героя също е наполовина японец.
Не съм го гледала в японското,защото е медицинско.
Това е песента от WBL.Дали някой ще се сети дали съм я пускала?Много я харесвам.
https://www.youtube.com/watch?v=oyrrdeFHDAQ

# 576
Ти си го открила по тайванска BL-линия, а аз по японска в медицински сериал.
Мъжелюбските продукции ги подминавам като шинкансен. Не гледам тази жанр. По-добре Тек полувампир отколкото това.

Биру от Такуми.

# 577
Важното е,че е открит.
Голям е сладур Heart

БЛ жанра и приемането му като норма (това е пропаганда,знам) започва още с Yossi & Jagger. Гледам го всяка година,излъчват ни го.

# 578
Пропуснах да напиша, че в сериалът, в който го гледах, той беше в ролята на млад специализант акушер-гинеколог и там го позаглеждаха, а и той стърчеше над останалите. Висок е.
Сканирах го и защото открих прилика между него и Хонг Джонг Хьон. Очите, черти на лицето. Приличат си.

# 579
  • вятърничава
Аригато за китката и за Юта! За Кохей също, радвам се, че видях това превъплащение!

За YU, това че пее на японски и китайски, а лицето му сияе по корейски ме накара да търся инфо за него. Голям сладур е, но и музиката, която прави е добра и браво за това, че сам я създава.

# 580
Изгледах шестте излезли епизода на Drops of God (2023) a.k.a Kami no Shizuku.

Става за гледане, но от мангата е взето единствено това....

Скрит текст:
...., че всичко се върти около едно наследство, много вино и факта, че двамата главни герои са братя. Да, но в американско-френско-японския вариант с Ямапи, главният герой (този на Каме от сериала от 2009 г.), е заменен от жена?!
Ямапи се сдоби със сестра (актрисата е неприятна), а истинският му баща е французин (Oh, mon Dieu!).

За западният зрител, който не е запознат нито с японското кино, нито с мангата, сигурно ще бъде интригуваща история, но за мен е мех. Френските сцени преобладават, а с това се губи духа на мангата и японския сериал. И, за да е съвсем западно - имаше сцена с Ямапи с цуни-гуни и гуши-муши.
Не ме радват такива продукции, не ми носят удоволствие. Японците не действят и не мислят като масовия западен безотговорен и егоистичен човек.
Ще видя утре 7-ми епизод и финала другия петък, и ще забравя. Просто статистика заради Ямапи.

# 581
  • MJF
Mad For Each Other догледан. С голям зор за мишока. Ще се повторя.
Първите 10 серии бяха много добре. Героите и историята имаха потенциал за по-интересни и по-стойности неща до финала. Но не би. В последните 3 епизода " набутаха бол кор-сериални клишета и досадности" и .....Биха си дузпата кратко казано.

Nagatan to Aoto 8 и 9 изгледани.  Слято та ми се губи кое в кой епизод, не че е важно де.
Скрит текст:
Лелята на Ичика голяма "драма куин" но спор няма , че е забавна.
Hocho и Flowers Chili симпатично си изразиха чувствата в тези 2 серии.
По едно време ми се приядоха плодове в тесто.
Значи това са избрали за финала като "конфликт".
Атмосферата на сериала е екстра. Но сценария можеше и да е малко по-интересен като схема, прекалено стандартен ми идва на фона на чудесната кинематография и каст.
Май до сега не съм "казвала", че много ми харесва началната анимация на сериите- всичко там с изписването на заглавието, епизода , каста и прочие. И също толкова ми допада и финала на епизодите- финалната мелодия и това което дават на неяния фон. Много симпатично, елегантно , приятно , естетично и от този род.

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 07:54 от Шошулчо

# 582
Ким Дже Ук, адашът му И Дже Ук и БоА-та.
Ким Дже Ук в исторически сериал?! Странно. Направих справка - само през далечната 2008 г. е участвал в исторически сериал и то с малка роля. Aко приеме ролята, то това ще е като дебют за Ким Дже Ук - на 40 години в корейска сагък-драма. Чудеса.

# 583
Sorry and Thank You
Голяма препоръка за всеки,който харесва успокояващо парче житейско съдържание с пухкави домашни любимци, който ще ви накара да почуствате комфорт и топлина.
Реално това са 4 различни истории и незнам какво друго да напиша,защото ще издам сюжета,а не искам това. В три от историите пухкавата животинка е куче,но в последната има котки.

Днес тайванско-корейски изпълнител.Може да го гледате в Bromance - има го с български субтитри.
https://www.youtube.com/watch?v=jbtU1rWNbmc

# 584
Честит ви петък с цветенце.
Започнал е вече снимките на новия си сериал, който ще излъчат есента. Ще се жертвам, щом той ще е главната роля, а Со Джи Хун във второстепенната. Ким Со Хьон ще я преглътна някак, макар че никак не я харесвам тази девойка.

Довечера е финалът на Nagatan to Aoto. Ичика сигурно ще спечели кулинарното състезание и ще спаси рьотей Куваноки, но все пак да видим. Ще народи и една торба бебета на зелената чушка, за да има кой да наследи рьотей-я.
Ейй, Шо, гледах преди малко в Туитър интервюто с Enhypen, преди да излязат на сцената на днешния Music Bank. И гледам аз водещият, познавам го отлично, но се казвам: "Това е актьор, който дори и Шошулчо познава много добре".
Въпросът е да се сети откъде, хаха.

Общи условия

Активация на акаунт