Магията на изтока - тема 70

• 28 740
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Не мога да повярвам,че корейските мъже са толкова глупави, а учените корейски мъже още повече.

От кимчито е. Отразява се на когнитивните умения тази миризлива/ вкиснала туршия от зеле, ряпа, краставици и какво ли още не.
И чесънът е виновен. Ядат го с шепите. Ядат, вонят и не мислят особено.

# 616
Полувампирското има нов постер

Дали ще има нов набор от продуктово позициониране?
С това огледалце си плаче за реклама на шийт маска,скраб за лице или нощен крем.Определено трябва да е нощен крем.

# 617
  • вятърничава
Ха ха,от кимчитУ, и аз съм една недосетлива.
Моите шпиони ли?Ако са те - нем,не са двойка,но живеят заедно.Единият е малко женкар,а другия е асоциален. Забавно е,ако направят игрална версия сигурно ще я видя.
Хайде да помечтаем,предпочитания за каста за главните роли?

# 618
Мири - момиченцето е нужно да е сладко,палаво и да е японче.
Казуки Курусу (тати1) - Mackenyu (защото мечтите са безплатни)
Рей Сува (тати2 или асоциалния) - Suzuki Jin (защото така)

# 619
  • вятърничава
защото така e сериозен довод! Подкрепям Hands Plus1

# 620
Aха Joy Това е универсална истина,точно както,че  Земята се върти около Слънцето или че гравитацията съществува. Това е прост факт.

Дори имат прилика между тях.
Скрит текст:

Удивително,нали?
И двамата са японци,имат тъмна коса и носят синичко Smile

# 621
Delightfully Deceitful - епизод 2

Двамата се надхитрят един друг, но той е по-обигран от нея, а с това и я предизвиква. Отново сме на боксу-вълната и отмъщаваме по корейски.

Скрит текст:
Тя е невинна, това се изясни, но си играе с огъня и действа глупаво за уж много интелигентна жена.
Сцените в болницата ми дойдоха като някакъв фентъзи-елемент. Беше прекалено тя да успее да се вмъкне така наивно, без никой да успее да я хване, но не може главата на създателите на този сериал да роди повече, това е.
Дотук героят на Юн Пак е кварталния идиот. Дано е някаква поза и героя му да има развитие, че не ми се гледат глупости точно с него.

Четох днес каква ще е ролята на любимата ми Юн Со Хи в Heartbeat с Тек - тя ще е негова любима от Чосонско време, но преродена и в наши дни като богаташка, която се занимава с недвижими имоти. Ще има двойна роля, ох, майко мила.
Кой им пуска бълхите да снимат такива тъпотии, че и да ги рекламират така агресивно?...

И дяволско пилешко рекламира сега... Кралят на пилешкото в Корея.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 08:59 от rossonera

# 622
  • MJF
Да отчета 2 от текущите ми сериала, че ...ще забравя какво съм видяла в последните 2 серии.
Д-р Ча 13-14
Скрит текст:
Все пак 2 култови/ Mr. Green / hahaha сценки имаше. Първата- продължението  на вирус-бактерий и сие в стола и втората както завърши 13-и епизод и продължи в 14. Всички накуп в ресторанта. До един.
Прекалиха обаче в епизод 14 с даване на Мухльото. Той вече съъъвсем не ми е интересен, нищо неясно освен това няма по него. Раздразних се че почти нямаше как да го изредактирам , защото тъкмо да задействам мишока и се появяваше някое друго действащо лице.
Чои и с писмо от майката на Ча. Там добре бе казано всичко. Въобще от къде ли не на тази героиня всички и сочат накъде е здравословно за нея да продължи и разгеле да спре със самозаблужденията си. Да вземе да се отърси от съвсем ненужния ѝ багаж- мухльото.
Продуцентити и сценаристите на това заглавие още в началото ненужно се замахнаха с такава сериозна диагноза за главната героиня. Та сега .....
Ясно до финала какво ще гледаме. Не очаквам грам изненади.
Stop и да не забравят да ни кажат какво става с онази сграда дето е преписана на д-р Ча от свекърва ѝ , без първата да знае. Аз чакам развитие по въпроса още откакто ни го показаха тоз факт. Wink

My Perfect Stranger 9-10
Скрит текст:
Голяма мелодрама в епизод 9 и след това къде , къде по-ведър 10. Затова препоръчвам да се гледат анблок. Пак се разсейвам с кинематографията.
Цялото това нещо с военно-полицейските порядки, манталитета на малкото градче, наивитета на хората. Ерата преди интеренета в частност и като синоним за по-лесен , бърз и по-масов начин за информиране. Неща от този род. Подозирам че политическия фон и до сега не е лесен за корейския зрител да се гледа, но пък е полезно че го дават така натурално , не се пестят.

Рос, да взема да видя и първите 2 серии на Delightfully Deceitful Thinking . Като съм го подхванала Ким Донг Ук ...

# 623
  • вятърничава
Хайде, Шош, и аз ще се включа на Delightfully Deceitful.
По-приятн е да се гледа колективно и да се хейти колективно Wink

Ето сега в еп.6 на Pending Train: 8:23, Ashita Kimi to (2023) се раздвижи историята,но няма с кого да я обсъдя((
Чудя се дали ще има развръзка, японците рядко правят втори сезон,но както са тръгнали бавно,има потенциал за продължение. Оказва се,че нещо се е случило през 202?г. ....Няма да ви кажа какво,да не издавам.
Ето ги тримата по-главни, нещо като триъгълник.
Юки Ямада прави много хубава роля и е много хубав, удоволствие е да го гледам.Още повече,че е единственият трезво мислещ,в началото темерут,с чувство за хумор,после започна да помага на останалите,все се налага да вдига някой,паднал духом,а той самият отгледал малкия си брат и постигнал всичко в живота и кариерата сам.Много добър образ и вече обичам специфичния му смях.
Но, няма да го предлагам за ролята на Казуки Курусу (тати1),тя вече е предложена на Mackenyu.Ако случайно той откаже,да се има предвид! Tuon Stuck Out Tongue Winking Eye

# 624
bb6,аз бих го гледала когато излезнат всички епизоди и ако не забравя за него.

Ама ти може да си избереш други артисти.Нали само мечтаехме?После и за корейската,тайванската,само за тайландската ще настоявам.Ама ти не гледаш тайско и ще ми повярваш,че посочвам най-доброто от най-доброто.
Innocent

# 625
Pending Train да вземе да го гледа Шошулчо с теб, че двама нейни големи любимци от Gibo to Musume no Blues са в две от главните роли + Ейджито, който също познава. Дори Шошулковската-памет ще заработи само като ги види.
Шошулчо познава няколко души от каста на Pending Train + Шуня Шираиши и нейният любим Тета Сугимото.

Аз съм пас от Pending Train. Виждам, че го превежда редовно на английски една ентусиастка, но нямам желание да го гледам, нито имам време и за него. Програмата ми е пълна през седмицата с японско и два корейски сериала.
Жанрът ми е чужд, макар да съм сигурна, че японците са се постарали и са направили нещо добро.
Ямадата ми е скъп на сърцето, а и преди 1200 години аз му правих темата в другия форум. С Марийка си пишехме там за него.

Watashi no Oyome-kun - епизод 8

Забавен епизод, посмях се, събрахме Махиро с бъдещите му тъст и тъща, те го приеха макар и с недоверие в началото, но усетих и някаква празнота, защото Юта Фурукава не участва в този епизод.
7-ми епизод от миналата седмица беше с толкова много негово участие и такива паметни включвания, че днес тъгувам за него. Нищо, нито дори кадър с него или Теруноске Такезай.
Обаче, като го няма Юта Фуру, то Кентаро Маеда компенсира поне донякъде. Голяма сладур е, колега на Хару и Махиро в компанията. Има много забавна и важна роля в историята, милото момче.
Все се въртят по няколко около нашата Хару. Не ѝ стигаха Ягихара, Мисаки-сан, Гомо-чан и Лемона, а сега и тук само образи са мъжете около нея.

Това е всичко, което му трябва на всеки кореец - инстантен рамен, кимбап и токбоки с много люто и задължителното варено яйце. Бих хапнала с удоволствие, защото Ким Донг Ук черпи във втори епизод на Delightfully Deceitful.

Пропуснах снощи да отбележа, че Хюндай-чето не го показаха във втори епизод, но за това пък рекламата на iPhone 14 беше голяма, както и на скъпи парцалки.
Шо, ами хайде? Давай, хвърляй се и на Ким Донг Ук адвокат.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 07:10 от rossonera

# 626
  • вятърничава
В Pending Train не мога да се сетя кой персонаж играе Шуня Шираиши,но Гомо-чан Шотаро Мамия се появи в края на еп.6 и май точно той ще разплете казуса с изчезването. А Тета Сугимото такива ги натвори, леле мале, не го очаквах това от него!

На Ким Донг Ук адвокат аз му изгледах еп.1,сега ще изгледам и 2 и след това ще коментирам, че още ми е трудно да се ориентирам. Бързи са с превода.
За съжаление това не може да се каже за Watashi no Oyome-kun, преведоха първите 2 епизода и до там, което ме навежда на мисълта, че така и ще си остане. Ще изгледам поне тях, за да се порадвам поне малко на Юта.
Пълни екрана, вярно е, с чар, къдри и красив нос Joy😘

# 627
  • MJF
Pending Train го разгледах още като го споменахте първия път но въобще не звучи като за мене с таз светлина и някакъв свят.
Thinking
Стига ми че на My Perfect Stranger  изредактирах първите 3 серии от Ф. Още ми държи.

Delightfully Deceitful 1 и 2 изгледани.
Скрит текст:
Малко поредактирах в първи епизод тук таме. Да видим, тук цял психиатър дори.
Общуването на нашия герой и героя на Choi Young-Joon ме весели , особено около апарата за напитки Mr. Green
Касуми я гледах скоро на японския фронт като  служител за пробация   в Zenkamono . Сега корейския вариант в лицето на Yoon Park.
ГГ уволни адвоката. Да видим как ще продължи да опитва да манипулира нашия служител.
За ГГ се дадоха достатъчно определения. Тя достатъчно ни каза и показа що за скица е станала още от невръстна възраст. Дадоха ни и достатъчно кадри от миналото за да разберем защо гледаме такава именно персона към момента.
Да видим нататък какво и как. Не виждам препратка на горния сайт за сценариста. С въпросния режисьор виждам че Ким Донг Ук е снимал вече повече от един път.

# 628
Край с ЕХО. И този ден дойде, но не съм никак изненадана.
Бекхьон, Чен и Шумин прекратяват договорите си. Стига толкова SM Ent.-робство. Бекс и Чен влязоха заедно в компанията, най-близки приятели от ден 1, заедно ги обучаваха, а сега си тръгват и заедно.
Най-трудно преживях 10 октомври 2014 г. и напускането на Лу, но след него вече нищо не ме учудва.

Появиха се вече кадри от снимките на My Lovely Liar, новият сериал на Минхьон, който започва на 24 юли.

Не съм гледала Alchemy of Souls, такива сериали нямат никакъв шанс при мен, но наскоро прехвърлих епизодите от втори сезон след 6-ти до финал, колкото да видя какво се случва с героя на Минхьон и дали той оцелява. Малее, ма то такава борба беше за живот с този зъл вирус, какви чудеса, но го спасиха и взе, че оцеля.
Милото Минхьонче, то е толкова добро и послушно дете.
Преди години в епизодите на I Live Alone срази всички с организираността си, дисциплината и начина, по който поддържа апартамента си. Ама то от 15-годишен да заживееш с Беко, Рен, глупакът и Аарън не е лесно. Но и все пак той е от Пусан. Хората от Пусан са много различни от сеулските, особено мъжете. Те са санг намджа - истински мъже. Пусанците са прихванали повече от японците.

bb6, вече започнаха да излизат снимки и от новия сериал на Йоске Сугино - Barakamon, за който поиска да те държа в течение.
Снимат на островите Гото, между Нагасаки и о-в Чеджу и вече започнах да си представям чудните кадри. Ще има и сладко момиченце с него в главната роля.

Скрит текст:

Шо, да, Че Йонг Джун ще е будната съвест на Ким Донг Ук в откровенията им до вендинг-машината, хаха.
Юн Пак го играе идиот, засега, но има нещо друго около него. Тепърва ще ни разкриват всичко с неговия герой. Ким Донг Ук е настоятелен и няма да се откаже лесно от новата си клиентка.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 07:06 от rossonera

# 629
  • MJF
Delightfully Deceitful

Че Йонг Джун го забелязах в Our Blues . Сега се Smiley като се сетя за колоритния му герой там. После го мярнах за кратко в Strangers Again  и Why Her? та сега за 4-и път, туй добре, "влиза в гледам".
Героя на Юн Пак
Скрит текст:
до тук ми вдъхва доверие. Допадат ми импровизациите и реакциите му на провокации. Явно ежедневно живее с такива при тази му професия.
То ГГ "плаче" поне за психолог ако не за психиатър.
На мен малко не ми стана ясно какво правеха двамата главни герои като деца заедно. Под давление на родителите си участваха в запис на телевизионно предаване за даровити деца? За ГГ ясна цялата работа. Но адвоката?
В ролята на баща му друго позната лице от скоро на моя екран.

Общи условия

Активация на акаунт