Магията на изтока - тема 70

• 28 732
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Park Chan Yeol,който участваше в The Box в ЕХО ли е/бил? Знам,че беше в кпоп група,но не си направих труда да запомня в коя Blush Защото,нали,корейските ми предпочитания стигат до Big Bang.

# 631
  • MJF
Като прочетох преди Нагасаки се сетих , че вчера видях репортаж по NHK- World за фигуриста Кийгън Месинг и японските му корени по единия му прапрадядо.  Месинг е роден в Аляска. По един родител има и канадско гражданство. Това му позволи като фигурист да се състезава за 2 федерации в кариерата си. Скоро сам сподели на всеослушание , че има и японски корени. Последния му старт като състезател на леда бе в Япония и бе решил да поразследва тази японска нишка на терен. Фенотипно има нещо останало от прапрадядото, но само след като сподели. Преди това не ми е правило впечатление гледайки го години наред.

# 632
Tuon, Чанйол все още е част от ЕХО или поне това, което остана от тази дебютирала като 12-членна група през 2012 г. (осем корейци и четирима китайци).
Към момента остават само пет, а той е един от тях.
Много неприятен тип. Издъни се, но го пожалиха, за съжаление.

Шо, Че Йонг Джун съм го гледала на няколко места, но да, нали гледах в началото няколко епизода на Our Blues, та го помня като баща на Ро Юн Со. Има нещо в това продълговато лице на тази девойка, което не ми харесва. Не разбирам и големия хайп покрай нея и след Crash Course in Romance.

Това е предаване. И в България дори го имаше преди години, да се отговаря на 100 въпроса. Там Ким Донг Ук е срещнал Тя, като дете. Тя, обаче, не го помни, но той - да, а и е бил по-голям от нея.

# 633
Tuon, Чанйол все още е част от ЕХО или поне това, което остана от тази дебютирала като 12-членна група през 2012 г. (осем корейци и четирима китайци).
Към момента остават само пет, а той е един от тях.
Много неприятен тип. Издъни се, но го пожалиха, за съжаление.
12 Scream
Може и да съм слушала техни песни,ама незнам нищичко за групата или членовете им.
Чанйол,добре.Toлкова много харесах The box,въпреки,че сюжета беше предсказуем. Той (филма) е като парче шоколадова торта.Сигурна съм, че си има много парчета.Някои са сухи,други са фабрично гадни,други доста добри.След това идва парче,което е толкова перфектно  и не те интересува как, къде с какво е направено.Така съм аз с този филм.

Почти съм сигурна,че сме коментирали,че главния от Edge of Innocence е бил в ЕХО.
Z. Tao,но бил в EXO-M, китайското подразделение на EXO и се обърках.

В момента слушам Space 92,който пак не твори в предпочитания ми стил музика,но е много по-близо.

# 634
Дебютираха на 8 април 2012 г. като ЕХО К (за да промотират на корейска сцена) и като ЕХО М (М от мандарин, които да промотират на китайска сцена). Разделиха ги по шест, но след големия първоначален успех на групата бързо ги обединиха в едно и разцъкваха на концерти в Китай, Корея и Япония (бяха луди месеци, без никаква почивка за момчетата).
И това до първото напускане на първия китаец Крис У, който сигурно си гледала (в момента той е в затвора, получи присъда от 13 години за изнасилване).
След него напусна втория китаец - Лухан, който също си гледала, но не помниш, след него Тао и накрая Лей. Лей така и официално не обяви напускането си, от компанията покриха всичко, за да няма още скандали. В един светъл ден през 2015 г. и той спря да бъде част от групата. Уж му били дали повече свобода, уж искал да се изявява повече соло в Китай, та така...

Скандалите с напускането на китайците бяха големи, но и това мина, като всичко в този живот.
Досега корейците се държаха заедно като осем, но до днес. И те напускат точно заради компанията, която ги създаде.

На мен те са ми една от двете най-любими корейски бой банди. Бяха наистина страхотни, в това, което правеха, но свърши,.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 09:56 от rossonera

# 635
  • вятърничава
Шо, ако не беше писала, че Че Йонг Джун е участвал в Our Blues, изобщо нямаше да се сетя.Познато лице и до там, едно от много. Тя не помни Ким Донк Ук от детството, дали? Ще има развитие този момент. Също ми се струва,че и надзирателя може да има нещо общо с тези двамата в детството, но ще видим какви хапчета са пили сценаристите. Героя на Юн Пак и на мен ми харесва, даже изглежда най-нормален и очаквам да се окаже "доброто" ченге.

Слънцето огря островите Гото Hug

# 636
То Слънцето от островите Гото има две нови реклами, които въртят много напоследък по японските телевизии. Йогуруто, на чист джапинглиш.

# 637
Сега ще дам отчет от който никой няма нужда и никой не е искал Joy

Крис У съм го гледала и не го харесвам.Може би заради ролята в L.O.R.D,а аз съм фен на неговия герой.
Не бих искал да докосвам човек като него дори с пръчка.
Лухан няма начин да не помня,че съм го гледала.Все пак участва в много любимия ми Cross Fire  и в ужасяващия (по различни причини) Shanghai Fortress.
И един от всичките участва във филм с И Бо,който е свързан с младежки организации,Партията Майка и  вероятно пропаганда.

# 638
То хубавото Еленче (на мандарин Лу означава елен) участва и в The Great Wall на Джан Имоу, ама се пожертва геройски заради Мат Деймън.
Та, и там си гледала Лухан.

# 639
Като цяло забравям за The Great Wall.Той не съществува.Аз не съм го гледала Joy
Този филм може да се обобщи в 3 изречения.
Какво беше това? Какъв беше смисълът от това?Това е напълно ужасно.
Дори не заслижава да се нарече филм.Бррррр

# 640
The Great Wall показа, че дори гениите, като Джан Имоу, могат да правят фатални грешки.
За И Бо-то нали знаеш, че също тръгна от корейската музикална сцена преди да стане звезда в родината си? Също като Лухан.

Ето сцената, в която Лу се пожертва в The Great Wall.

А това е драма версията на Wolf на ЕХО от 2013 г. Лухан е в главната роля, а Юн Со Хи е момичето. Тук я видях за първи път и оттук я обикнах. А сега тя ще в ролята на любима на Тек в полувампирския сериал.

За мен Лухан е най-красивият китаец, който съм виждала. Много тежко приех напускането му на ЕХО, но стана страшно популярен и реши да се възползва от това, както и много хора около него.
Китайките откачиха по него, а с това дойдоха и големите пари, които вече не му се налагаше да дели с никой.
Той говори перфектен корейски. Идва в Сеул, за да учи езика, като студент от Китай, но е забелязан от скаути на SM Ent. и така попада в компанията като трени. It's all about the look...

# 641
  • MJF
Ice CreamIcecreamShaved Ice честит празник на всички ни днес!

Ей за малко да забравя че ми се полага сладолед днес.

bb6, мне, не мога да забравя двамата татковци съседи и съученици от Our Blues. Героите на Park Ji-Hwan и Че Йонг Джун. Дето се казва на сън да ме бутнат ги разпознавам. Smile
Рос, сега ясно, значи такава тв игра.
То в тогавашния момент името на ГГ го повториха не знам колко пъти, та адвоката го е запомнил още тогава , особено предвид че се е чувствал виновен и в дълг към нея. Ако не тогава то после по делото ѝ когато е задържана и осъдена. 
Скрит текст:
Татко му ги намери баш когато момчето щеше да покаже "убежище" на момичето.
Относно дали ГГ сега знае , че онова момче е адвоката пред нея - мисля че не. Но иначе със сигурност помни онова момче и цялата случка. С таз нейната памет и сие.
Днес като 1 юни и ГГ като момиченце от това което дадоха за родители, фондация и сие .........гооооляма тема за такива деца , които имат някаква дарба и от там нататък.....правата им, кой носи отговорност, какво да се прави с такива и т.н.

# 642
За И Бо знам.Дори знам тяхна песен,която ми харесва.
https://www.youtube.com/watch?v=6fKbJWBLX9U
Те и двамата от The Untamed тръгват от музикални групи.Сяо Джан от китайската X NINE,но не стават за слушане.

# 643
Шо, тя наистина не знае кой е той.
Емпатичен човек. Много хубав образ за актьор като него. Умее ги отлично, още си спомням с умиление за The Guest с него и Ким Дже Ук.

Тя, Чон У Хи, е предимно филмова актриса. Това ѝ е четвъртия или петия сериал. В много филми съм я гледала и никога няма да я забравя до Ким Нам Гил в One Day и до Ю Йон Сок в Love, Lies. Последният филм, в който я гледах, беше психарския Unlocked с Шиуан, където тя изгуби телефона си, а с това започна истинския ѝ кошмар, след като той попадна в ръцете на един психопат (ролята на Шиуан). Коментирах филма преди няколко месеца в темата.

Чон У Хи се различава от масата корейски лигли, които не помнят броя на пластичните операции, които са направили.

Похвално е, че героинята ѝ е умна и то за главна героиня в корейски сериал.
Е, опърничава и апатична в началото, но съм сигурна, че ще омекне пред настойчивостта на видния емпат Ким Донг Ук.
Залагам на него, в битката между двамата, хаха.
Да вземат да включат Ким Дже Ук с камео-участие в сериала на приятелчето му. Няма да сгрешат създателите на този сериал.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 13:36 от rossonera

# 644
  • MJF
"Да вземат да включат Ким Дже Ук с камео-участие в сериала на приятелчето му. " - напълно съм "за". Като какъв да се яви може да си развихрим  фантазиите. Ей на , като психиатър не го помня да речем или поне психолог.

Разгледах биото на Чон У Хи. И да ми е попадала във филм не я помня/не съм я забелязала.
Героинята ѝ първо трябва да поработи здраво над себе си , желателно с помощ от психолог +/- психиатър за да я препоръчам въобще на някого. Любопитно ми е какви са тез нейни приятелчета - "хакерката и фотографа".

Общи условия

Активация на акаунт