Магията на изтока - тема 70

• 28 790
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Не съм го коментирала втория сезон на Котаро, но да, представих го преди време. Котаро сега е ученик, но си е същия - умен и находчив. И Джин Ширасу включиха във втория сезон, та гледам.

Йоске Сугино го помниш с много положителни емоции и оттук. Нали го взехме за зет и съпруг на Мичито, хехе.
Ехх, беше страхотно сериалче. Толкова много положителна енергия, толкова много човещина и добри примери.

# 481
Но сега ще гледаш Тек, защото той е полувампир, а не цял вампир.
Съмнително.Чета резюмето и явно ще се влюби в Тя,която е интроверт. Ти представящ ли си какво ще е нецял вампир и цяла кифла в любовна драма и метафизична мелодрама,защото Тя е смъртна (макар и кифла),а Той не е. Simple Smile

# 482
  • вятърничава
Йоске Сугино за мен си остава Морио и това е. В този сериал също ми хареса, но нямах желание да го доизгледам. Не мога да си го представя в отрицателна роля.

Такуми Сайто бременее, ох, кръстя се. Какво се случва с този секссимвол!

Tuon, ако кифлата прави кекс с полувампир, 🤔 какво ще закусват на сутринта?

# 483
Не съм наясно с кулинарните предпочитания на някой вампир,но предполагам,че почва с Блъди Мери  (и завършва  с АБ с отрицателен резус фактор в добрите дни).Тя яйца по бенедиктински с кимчи,защото е корейка.
Но аз не съм човек на който може да имаш доверие що се отнася до храна.

# 484
  • вятърничава
Но аз не съм човек на който може да имаш доверие що се отнася до храна.
Не е вярно! Добър анализ, бих закусила с теб някой път. Ама ти ще предпочетеш Тек, знам си аз Wink

# 485
Чета резюмето и явно ще се влюби в Тя,която е интроверт.

Аха, значи външно тя ще е намусен хипопотам, но отвътре добродушна птицечовка.

bb6, на Йоске лятото му предстои нов сериал Barakamon. Чакам го и съм го набелязала за гледане. Инфото звучи много добре, макар и по манга - японска човещинка, а Йоске ще е калиграф.
Сега се сетих... Ти не си гледала филма от 2019 г. с Йоске и Харука Фукухара - My Girlfriend is a Serial Killer, нали? Луда история, но можеш да го гледаш, защото и твоята любов Касамацу участва.

Шо, ще се разочароваш на началото на снощния 8-ми епизод на ножът и чушката.

# 486
Не съм много сигурна,че птицечовката е мила животинка. Корейката принципно е бясно,териториално животно,което плюе отрова и става мила когато размахат пачки ₩ пред очите и.

bb6,не,не би искала да закусваш с мен.Ще го пренасочим към обяд.Тек е вампирясал и не ни трябва.

# 487
  • вятърничава
My Girlfriend is a Serial Killer - гледах трейлър.  Харука Фукухара  размахва ножове, Йоске и вика, че била кавай. Rolling Eyes За разлика от корейската жена, японската жена тихо, с кротък глас и смирена усмивка и с нож в ръка.... Не казвай, че моята любов Касамацу е жертва. Ето затова стана якудза.
За Barakamon се надявам да напомниш, като го пуснат, че не съм от паметливите.

Tuon, навита съм!

# 488
  • MJF
Рос, моля те дай ми в скрито малко повече за 8-и епизод, знаеш че на мен като на 2в1 спойлери не ми влияят /пречат. Този епизод в най-добрия случай ще стигне до мен след 2 седмици. 2 седмици са дъъълго време да съм разочарована, достатъчно съм мрънкащ мързел.

Tuon e на фотосинтеза, с нея на обяд само след като мина през готварския и поне визуално съм сита.

Coffee
Намерих до къде съм стигнала , изгледала съм 3 -и епизод и съм спряла.

# 489
bb6, да, Шо беше убит, а обичаше котки, хаха. По-добре не го гледай. Черна комедия, хорър по манга, в малко извратен японски стил, но на финал все пак те бяха заедно. Йоске беше потрушен, но влюбен в своята убийца, хаха. И Норико Егучи играе в този филм, затова преди години го бяха гледала. Имената на актьорите ме бяха подмамили.

Шо,...

Скрит текст:
... кекс нямаше. Излъгали са ни в предния епизод. Той заспа в корейски стил, върху нея, опиянен от алкохола, който изпи в ресторанта. Та, сближаване никакво.
А се оказа, че снахата е избягала с бебето от злия си съпруг и беше дошла у тях, при майка ѝ в рьотей.
На финал снахата направи ход към чушката.

Събота е. Ден за корейска мехурка.

# 490
Black Knight
Любимец 13 го играе Робин Худ в един постапокалиптичен Сеул, а Хубавото Хони е Гаднярът. Страхотен е като злодей. Припомних си колко добре може да играе Хони, че след East of Eden го караше някак по инерция и разчиташе на стара слава и фенски пристрастия.
Изгледах първи и втори епизод и прехвърлих последния. Стига ми толкова. Не съм по тези сюжети, но за хора, които харесват този жанр може би ще е интересен.

# 491
  • MJF
Мерси Рос.
Скрит текст:
Абе не съм много разочарована/изненадана. Човека беше съвсем пиян залян. Значи правилно съм се ориентирала от превюто относно брата и снахата, ще ни занимават досадно с тях. Поне съм подготвена.

Героя на Shinichi Tsutsumi в Animal Penguin имаше енергия за двама , да не кажа за трима, за разлика от отчаяния предал се герой в началото  в Марика.

Йоске го помня до тук точно в 5 роли. Като се почне от Koi Desu: Yankee-kun to Hakujou Garu , Tsuma, Shougakusei ni Naru , Boku no Neechan, The Pride of the Temp  и If Talking Paid. Макар че в последните 2 посочени заглавия е "забелязан" постфактум. Докато съм ги гледала не съм му обърнала внимание.

# 492
  • вятърничава
Еха, Шош, колко заглавия изкара. Според мен ти само се преструваш, че не помниш. От мързел.

ross, познай кой се мъдри на тапета на таблета ми - моята любов Касамацу. И други са пребивавали там - Шота, Такеру Кеншин.

Тази зимна картинка горе всеки път ме стресира щом отворя страницата. А така ме радваше като се разписахме в новата тема.
Кога ще се стопли, от якетата ще скочим в банските.
Flushed

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 13:47 от bb6

# 493
Tuon e на фотосинтеза, с нея на обяд само след като мина през готварския и поне визуално съм сита.
Отричам.Миналата седмица дори ядох пица. С истинско тесто за пица+добавени песто и сушени доматчета.

Собственикът на онази сладка бяла котка се снима с пица.Не с котката,а с пица Scream
Скрит текст:
И котката Heart Искам да си играя с нея и да я мачкам Animal Heart Eyes Cat

# 494
  • MJF
Абе като отворя и наредя табове с пофилите/биотата на актьорите грешка нямам bb6, направо съм "кой като мене" Mr. Green. Но без тях .....съм почти кръгла нула на фронта да "измисля" / помня имена . А ровенето , реденето , копи-пейст и сие  си е труд за мен мързела WinkBowtie

Брей еми то How About Coffee  се оказа  human drama , съвсем моя ресор. Остават ми 2 серии до края. Страшна работа. Признавам че съкращавам някои сцени по известни причини. Силен сериал. Накамура съвсем добре в такъв типаж. Чудя се от къде най- вече ми е познат Hayato Isomura. Тормозят ме русите версии на героите им.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 21:47 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт