Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 116
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Telesilla, от кои пуловери си доволна, аз засеа само от този с мечетата. Засега не е на топчета, но имам няколко ризи, които колкото повече гледам, толкова повече се чудя защо съм ги купила.... А за дънките съм абсолютно съгласна - един нормален чифт нямат, според моите размери и разбирания, а като цени са същите с тези, които ми седят доста добре и са с по-ниска талия.
За кои ризи става дума?

# 106
Small Circles, Big Checks и All I want is a Yacht, бежовите - или аз не знам как да ги съчетая, или наистина остават такова впечатление след време. Евтинеят ми, особено тази с принта…

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 19:03 от Mimy8809

# 107
Те не са нещо особено , но заради принта и да са Алеса поскъпват , трябва да е скъпо .
Аз си взех риза и други неща от мохито и там се заглеждам , хубави модели се очакват и са на по - ниски цени .
От Алеса почнаха по един нов модел да пускат вече Grinning

# 108
Telesilla, от кои пуловери си доволна, аз засеа само от този с мечетата. Засега не е на топчета, но имам няколко ризи, които колкото повече гледам, толкова повече се чудя защо съм ги купила.... А за дънките съм абсолютно съгласна - един нормален чифт нямат, според моите размери и разбирания, а като цени са същите с тези, които ми седят доста добре и са с по-ниска талия.

Run The World Къс Пуловер и Heaven-like Пуловер От Плетиво. Между другото, пера ги винаги обърнати наопаки и никога не ги пускам с дрехи с ципове, копчета или други евентуални закачащи елементи.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 19:57 от Telesilla

# 109
Тия Алеси прекаляват наистина.
Горнището от Арми банския е няма и една педя, не е потника, който е в сайта.
Скрит текст:
Черната рокля с перата в долния край, която беше намалена и тя с едни опърпани перца, облякох я, пипнах емблемата и тя се разши от едната страна. 🫣
Скрит текст:

# 110
Не всичко им е качествено, но специално роклята си е с опърпани перца и на снимките в сайта.

И вече се чудя те наистина ли преиздават някои модели или просто си пускат наново върнатите артикули?

# 111
Не е така относно роклята!
Снимки от сайта:
Мая
Скрит текст:
Моята
Скрит текст:
На клиентка, качена в сайта им
Скрит текст:
А има и още по-претрупани в сайта, на които пък са прекалили с перата.
Не всичко им е качествено, но специално роклята си е с опърпани перца и на снимките в сайта.

И вече се чудя те наистина ли преиздават някои модели или просто си пускат наново върнатите артикули?

# 112
Твоята от намалението ли е поръчана? Да не би това да има общо..

# 113
Да, от намалението е. Аз също си помислих, че може заради намалената цена да е така, но поне можеха да кажат .. хаха.

# 114
Ами тя буквално няма пера! 🙄

# 115
Тези от намалението може да са с материя , отговаряща за намаление .

# 116
Не говоря за материя, а за украшенията на роклята - перата. Материята е страхотна, има подплата, еластичност. В първия момент се зачудих как да я облека, че ми се видя тясна, но има еластичност отвътре самата рокля, но перата ..

# 117
Пуснаха нови връхни дрехи Heart Eyes

# 118
Два тренча, да. Красиви ми изглеждат, ама 300 лв не ми се дават…

# 119
Пуснаха нови връхни дрехи Heart Eyes

Почвам да спестявам, за да си купя колата отзад Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт