Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 103
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
Щом е след месец обади се и поръчай по телефона и кажи , че искаш отстъпката . Или го напиши в коментар към поръчката .

# 91
Това с отстъпката не е автоматично и трябва да се свържете по телефона с консултантите и те ще я начислят.

# 92
Мацки, получих дълго очакваната блуза, след като аз им звъннах..... Но за цялото това чакане, се оказа с малък дефект на плата 😂 Може би за това цената в сайта им е била 74 лв, а след това струваше 69 лв. Като за първа поръчка, "уцелих "😄

# 93
Обикновено предупреждават за такива неща, ако е неприемливо за теб - върни я… Аз не бих взела чисто нова дреха с дефект

# 94
Да предупредиха ме с думите, че има лек дефект на прибра- малка точица, като попитах къде се намира, не знаели....🤷 Иначе, да, ще я върна.

# 95
Заради дефекта ли ще я връщаш , точката предполагам че ще се изпере или не ти допадна блузата за тази цена ?

# 96
  • Варна
Няма да се изпере, то това е от самия плат.

# 97
Не знам и аз съм получавала рокля с точка и като я изпрах нищо нямаше , но беше жълта .

# 98
  • София
Здравейте, никога не съм поръчвала дрехи от Алеса, но ми е любопитно и си харесах ето тази блуза. Някой от вас има ли я, отговаря ли на размера, най-вече тясна ли е в рамената? Аз съм 160 см/47 кг и по тяхната таблица съм XS, но не понасям нещо да ми е тясно в рамената и клоня да поръчам S.
За връщане, дали е за тяхна сметка или аз покривам разходите за куриер?
https://alessa.bg/pleasure-to-wear-bluza-s-34-rkav-nude

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 22:34 от Restless

# 99
Блузата е хубава , но за размера не мога да кажа , според мен си отговарят , блузата е еластична . На мен много ми харесват тези блузи .

# 100
Имам я точно тази блуза и точно този цвят, отговаря на размера. Аз съм 167/47 кг и съм със S размер - добре ми е в раменете, леко ръкавите са ми широки, но си я харесвам Simple Smile

# 101
  • Варна
Имам я в зелено. Отговаря си, но ако искате една идея по-свободна и С ще е добре. Но като цяло не съм особено впечатлена от нея за тия пари - нищо особено не е и шарката е щампа.

# 102
От зимната им колекция много неща ми харесаха този път. Цените си остават прекалено завишени, но нали се имат за high level българска мода Grinning

Между другото, някои от пуловерите им са с много добро качество, след много изпирания и носене не са мръднали и дори бих казала, че си заслужават парите.

Обаче мнението ми за дънките и панталоните им си остава много лошо. Не се научиха да предлагат модели с нормална или ниска талия, с нормални крачоли и дължина.

# 103
Telesilla, от кои пуловери си доволна, аз засеа само от този с мечетата. Засега не е на топчета, но имам няколко ризи, които колкото повече гледам, толкова повече се чудя защо съм ги купила.... А за дънките съм абсолютно съгласна - един нормален чифт нямат, според моите размери и разбирания, а като цени са същите с тези, които ми седят доста добре и са с по-ниска талия.

# 104
Аз от пуловерите не съм доволна , на нищо не приличат . Стават за една зима , тези от фино плетиво са по- добре . Материята не е достатъчно стегната и не топлят много . Другата година ще са над 100 лв сигурно .

Общи условия

Активация на акаунт