Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 126
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
Явно са доста търсени тези дънки .

# 136
  • Варна
Те не бяха ли едните от тази колекция с дефект? Или бъркам. Ако са били, предполагам корекциите на партидата се намира е наложило да си ги платим.

# 137
Те не бяха ли едните от тази колекция с дефект? Или бъркам. Ако са били, предполагам корекциите на партидата се намира е наложило да си ги платим.
И аз мисля че за това са с повишена цена. Някой беше писал че звънял да пита защо се бавят и били отговорили че имало проблем с цялата партида и били изпратени за корекция. След това цената се вдигна и след това някой тук беше писал че ги е получил и имали парче на дупето. Така и не стана ясно какво представлява въпросното парче....

# 138
Харесала съм cheer up парката ,има ли я някой ,като горнище ли е материята ,или промазка като яке ,не ми се поръчва само за да я видя...

# 139
Пуснали са тениската rococo и в розово, очаква се във всички останали цветове 🤪 Е, поне логото този път не е толкова крадено от армани…

# 140
Не е лоша , бих си взела в светло син цвят .

# 141
69 лева за най-обикновена памучна тениска с някакво си ненужно лого? Rolling Eyes Никога не бих дала тези пари за това.

# 142
Не си заслужава. Аз поръчах в червено, защото нямах такъв цвят в гардероба си и я върнах на другия ден. Много дълга, криво лого и с тези навити ръкави седи много евтино. И цветът не е кой знае какъв….

# 143
  • Варна
Розова имам Richer than your man, бях споделяла назад какъв парцал стана за един сезон. Тази ми напомня на нея и определено няма да дам толкова пари.

# 144
Мразя логотата особено когато се набиват на очи и са разпознаваеми. Нека дрехата да бъде красива и да виждат мен в нея, а не да си правят изводи за това колко пари съм дала за нея и откъде съм я купила.

# 145

На тази ми харесва много цветът. Има ли я някой да изкаже мнение?

# 146
  • София
Аз я имам. Тениската е хубава, цветът е същия като на снимката. 🙂

# 147
И аз поръчах червената тениска - дано цвета да е ярък.....
Новия блейзър в кафяво е супер!

# 148
Е в синьо тази тениска ме грабна, само не знам дали наистина ми се дават 59лв. за нея. 🙈

# 149
Аз бих я искала в аква или светло синя . Сигурно ще има още цветове . Вече месец не съм пазарувала от тях , рекордно ми е .

Общи условия

Активация на акаунт