Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 129
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да дам отзив за червения блейзър. Уникален е! Плат, цвят, кройка 😍 Ще го нося с огромно удоволствие.

Нали си спомняте моята сага с тъмносините дънки и прозиращия плат по шева, които чаках месец. Върнах ги и поръчах тези от преиздаването. Та, платът е различен, няма почти никаква еластичност. Умалени са и края на крачолите е много стеснен. Кракът ми, който изобщо не е голям, едва успя да премине през тях. Не ми върви с тия дънки и това е.
Писна ми с тези техни размери, писна ми и от замени. Чакаш поръчката, после чакаш замяната и минат 2 месеца!

# 151
69 лева за най-обикновена памучна тениска с някакво си ненужно лого? Rolling Eyes Никога не бих дала тези пари за това.
вярно е имам я в червено, само заради цвета я оставих за сега

# 152
  • Варна
Вече месец не съм пазарувала от тях , рекордно ми е .
Аз от 5 Grinning забременяваш и приключваш, то няма какво да ми стане Grinning до преди месец си носех спортните долнища леко разкопчани, ама вече и така не ми стават.

# 153
Аз от 5 Grinning забременяваш и приключваш, то няма какво да ми стане Grinning до преди месец си носех спортните долнища леко разкопчани, ама вече и така не ми стават.

Леко бременеене! 🍀 Аз клиновете им още след 3-тия не можех да ги закопчавам, при все че до последно бях с малък корем и качих всичко 8кг…. Иначе ruffles роклите им са перфектни, даже ще са ти свободни. На cf има 2 рокли, водят ги “ежедневни”, ама стават и за повод, едната е black christine, суууупер удобна, че може спокойно да се носи и след това и много хубаво крие 😊 пък на алесите даже имаха подкатегория “рокли за бременни”, особено летните модели са им доста добре 👍 Аз сега се каня на разби неща от мини колекцията, ама нещо освен на роклички, друго не мога да се спра. С тези надписи… нещо не ме кефят бебешките 😕 Някой ако има нещо от бебешките ( алеса мини ), би било много полезно да сподели, а и дали поне там си отговарят?

# 154
  • Варна
Лятото сигурно повече ще нося рокли, ама сега не ми се носят. Последно на 14-ти облякох рокля. Вече съвсем не стъпвам в офиса, така че почти няма къде да нося. Онзи клин с мрежите, дето се чудех в М как да вляза не ми става отдавна. Иначе и аз уж не качвам особено - предната бременност 9кг, тази съм до тук 4кг отгоре и то общо взето само на корем, обаче коремът ми все става много голям и стърчащ напред. С предната си бременност към края вече и дънките за бременни не ми стават горе в корема. Взех си наскоро едни от HM и нарочно взех М, че да има перспектива за корема, те обаче засега ми седят като торба. Те на Алеса нещата за бременни, не са специално за бременни, просто са някакви еластични рокли дето може да си ги надене човек с корем 😀

# 155
Аз бях взела този

Страшно доволна бях, поръчах си после още 3 черни и един сив и до последно само тях си носех, направо се бях родила. Няма ластици, материята е памучна и много лека, абе няма грешка, препоръчвам го с 2 ръце. И все в С размер, заради коремчето уж, а ме изкараха до края. И е доста добър като качество, като се има напредвид, че всеки ден нося и пера. Другият вариант е soon mama, но на мен не ми беше толкова комфортен, може би защото най-отгоре имаше ластик… А на алеса даже лепналите им блузи бях поръчала една в Л размер, може би затова толкова си обичах адидаса, че влизах все в С размер и се чувствах много добре от факта. Ако трябваше да нося от алесата панталони, сигурно щях да изпадна в криза 😅

# 156
  • Пловдив
Нямам търпение да преиздадат червения блейзър. Отговаря ли си на размера, защото днес четох пост във някоя от фейсбук групите, че новите варианти (черния) бил страшно умален. Аз много се колебаех да си продам двата стари модела и като верен фен да си купя новите модели - добре, че не съм го направила. Щеше да е тъжно да съм продала старите на половин цена и новите да не ми стават

# 157
Ехх блазе ви, аз сега си погледнах поръчките и за 4 месеца съм навъртяла 2200 оборот. Блузки, дънки, блейзъри това онова...парката... и са се натрупали ... Но си ги нося де и ми харесват ... Но направо не ми се мисли на пролетната колекция какво ще е Thinking Дали може да помоля дамата, която е получила червения блейзър да качи снимка? Heart  Не ми се връзва на ежедневието, специално моето ... но ми е интересно как изглежда / стои.

# 158
  • София
Нямам търпение да преиздадат червения блейзър. Отговаря ли си на размера, защото днес четох пост във някоя от фейсбук групите, че новите варианти (черния) бил страшно умален. Аз много се колебаех да си продам двата стари модела и като верен фен да си купя новите модели - добре, че не съм го направила. Щеше да е тъжно да съм продала старите на половин цена и новите да не ми стават
Днес получих моя. Според мен си отговаря на размера.
Обаче има нещо вярно, че с преиздаването дрехите са леко умалени. Тъмносините дънки са умалени след преиздаването, милитъри дънките от миналата зимна колекция също.

# 159
A , тя пролетната едва ли ще е интересна хихи , надявам се да не е и да не харча много .

# 160
A , тя пролетната едва ли ще е интересна хихи , надявам се да не е и да не харча много .
Дано дано, и аз така се надявам хаха Grinning Но обикновено си харесвам доста неща от пролетните и зимните колекции, и почти нищо от летните...

# 161
Може ли мнение за този панталон, качествена ли е материята или излизат ластиците? И реални снимки ако имате. Благодаря!

# 162
  • Варна
Някой го беше хвалил в предни теми, даже по едно време мислех да го поръчвам

# 163
Аз го имам, хубав е, по-скоро е като клин според мен, отколкото класически панталон. Кройката е хубава, но талията ми е доста дълбока, аз съм 1.62 см. Доста беше стегнат първия път като го обувах. После се поотпусна, добре прибира дупето, капачетата отпред не са натрапчиви, от което най се притеснявах. Имат друг модел черен панталон с коланче, който е май с по-ниска талия, но взех вече този. Оставих го и го носих го няколко пъти тази зима.

# 164
Хубав е , но беше по- евтин с 20 лв .

Общи условия

Активация на акаунт