Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 775
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
Тази блузка ще стои приемливо на някой като Керана, която има много празно между гърдите си.

Иначе или ще показва неприлично много по неособено атрактивен начин, или ще изглежда странно с нещо отдолу.

# 436
Блузата си е точно за фолк певици .

# 437
Такива открити блузи, нося с бюстие, тип лента от късите, колкото да прикрива. По начинът, който е показан, абсурд за навън.

Някой има ли я тази тениска и как я носи?

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 22:46 от vanya.pavlova

# 438
Може да се носи с тези лепящите сутиени или пък като Мими без нищо, но със силикон! 🤷‍♀️

# 439
Аз мислих, мислих, мислих, гледах конкурентките, гледах Pinko, Guess и какво ли още не и в крайна сметка си поръчах белият блейзър:) И то защото много ми хареса как седи на едно момиче тук, което беше качила снимка Simple Smile Все пак се въздържах с новата колекция, макар жълтия блейзър да изглежда обещаващо и той:) Имате ли нещо пристигнало от новите неща?

# 440
Да , тениската с джобчето . Хубава е , но не ме впечатли . Сигурно ще я върна . Друго няма да взимам .

# 441
Аз си поръчах розовия тренч и е супер. Направиха ми 20 % отстъпка заради някаква забележка, която дори не успявам да открия. Розовата пола от новата колекция също. Много е хубава, има известна еластичност, щом се събрах в XS, S беше изчерпан.

# 442
Да се отчета - плучих си белият блейзър, красив е, копчетата са добре захванати. Поръчах XS - 167, 48 кг. съм, на раменете ми е перфектен, ако го закопчая много мааалко ми дърпа, много малко, може би защото нямам бюст и закопчаването не е толкова високо, колкото се очаква . Но мисля, че S ще ми е широк в раменете и няма да го връщам, поне засега. Ще се поогледам още малко, но засега ми харесва.

# 443
  • Пловдив
А аз докато си чаках известие за наличност на червения блейзър и влязох случайно пак да го разгледам и видях една налична бройка в размер М (аз него си нося) и я грабнах веднага. Изпратиха ми го същия ден и днес си го получих.
Очаквах да е умален, но ми стана перфектно. Е, малко ми стяга в раменете при движение, но аз съм подготвена, че с такава дреха няма как да ми е удобно. Другите два от старите модели също ми стягат леко.
Копчетата изглеждат здраво захванати. Емблемата вече е на другия ръкав. С удоволствие го наредих при останалите в колекцията. 😍

# 444
Някой има ли тази рокля ,да изяви мнение ?

# 445
Аз я имам, още е с етикета даже.
Какво те интересува за нея?

# 446
  • Варна
И аз полото имам и седи с етикета. Стои леко промазна материята, има някаква блестяща нишка.
Спортната черна рокля ми е в Спиди, ще видим днеска дали ще се наканя да ида да я взема

# 447
Исках да знам ,като цяло харесва ли ти и материята добра ли е ?

# 448
Изкуствена една такава стои материята, иначе пък мека, има подплата. Като цяло ми харесва, да. Добре е направена, цената не коментираме. 🤪
Ето снимки
Скрит текст:

# 449
Момичета, може ли да споделите доволни ли сте от тези топове? Поръчах ги, но четох че след едно две изпирания принтовете избледняват и се появяват някакви бели точки. И много ли са умалени, аз по принцип съм м размер, но поръчах л за всеки случай. Благодаря ви! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт