Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 772
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
Втората блузка е от много неприятна материя - една твърда и недостатъчно еластична.

# 451
  • София
Втората блуза е наистина без еластичност.Много бързо заприлича на носена от 1000 години и малко като пижама накрая.Хвърлих я бързо ,за разлика от много други  дрехи от сайта.

# 452
  • Варна
Евридейките всичките са различни. Луксурито е по-мека и отпусната от другите, които имам

# 453
Моля , кажете за намалението на тениски ? Имате ли код ?

# 454
Моля , кажете за намалението на тениски ? Имате ли код ?
Намалението е изкуствено, след поръчката ми даде намаления на три тениски, две от които са изчерпани и няма как да поръчам...

# 455
Благодаря ти за споделеното мнение  Кристал ,изглежда много красива от снимките .Ще я поръчам най-вероятно …..

# 456
  • Варна
Ето я роклята, макар че едва ли е интересна на някого. Нищо особено не е. На мен ми стои добре с корем, но ако не бях бременна щеше да ми е прекалено дълга. Може би голям бюст би компенсирал липсата на корем, но нямам такова нещо аз 😀

# 457
Много ми харесва тази блуза, но май е модел от преди 100 години. Дали има някакъв шанс да я пуснат отново?

# 458
И аз много време я заглеждах тази блузка, но така и не я поръчах. Вече изгубих надежда, че някога ще я преиздатат, но знае ли човек Grinning

# 459
Много ми харесва тази блуза, но май е модел от преди 100 години. Дали има някакъв шанс да я пуснат отново?

Имам я, все още си става за носене, материята е супер, еластичен памук е някакъв, но е стегната материя. Дантелата и перличките на края на ръкава също не са мръднали. Деколтето е дълбоко обаче, и надолу е точно да колана на талията (нормална талия). Ако я преиздадът, препоръчвам ви я, но в този й първоначален вариант. Че напоследък преиздаванията им… са по-зле от първите пускани модели.

# 460
Сега още повечето я искам,така се надявах да се включи някой, който да каже,че материята е кофти. 😃 дадох си email ,ако я пуснат отново да ме уведомят. Дано още хора я поискат и получат още запитвания да нея.

# 461
Едва ли ще преиздадат толкова стар модел, а и все се оплакваме, че преиздават, а търсим неща от миналия век. Нека пускат нови и свежи модели, те и без това в последните колекции пускат еднакви кройки с различни цветове и принтове. 🤪

# 462
Съгласна съм с Кристал ,все има оплаквания че преиздават ,а съществременно искаме неща от преди 100 години .Според мен възможно е да се появи ако някой я върне случайно .Аз си бях харесала една рокля от преди 100 години и след няколко месеца я видях налична един размер ,една бройка ,просто някой я беше върнал .Така се получава с доживотното право на замяна ,което мен лично много ми допада  .

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 11:41 от Наталия 83

# 463
И аз следя редовно дрешките, които искам и моят номер е изчерпан, но не се появяват, може би нямам късмет. Grinning А бих искала да попитам, има ли някоя от вас този топ и може ли някой да сподели много ли е къс? Мисля да го съчетая с панталон с доста висока талия, аз съм 1.62 и не би трябвало да се вижда много плът хаха. Това си мисля, че ми е максимума за кроп-топ ...

# 464
Момичета, някой да я е поръчвал тази рокличка и да каже как е на живо?

Общи условия

Активация на акаунт