Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 766
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, някой да я е поръчвал тази рокличка и да каже как е на живо?

Обновили са ми статуса в профила, че доставката ще е след 1-2 работни дни. Като я получа, ще ви я покажа Simple Smile

# 466
Аз я отказах заедно с гащеризона …..🫤

# 467
  • Варна
Аз я поръчах, но нямам известие за момента. Много се чудих дали да не я откажа, но режих да я видя все пак.

# 468
То и аз отказах гащеризона, питаха ме защо, бил много хубава материя 🤭 То от новата колекция само тази рокля ако ми хареса ще имам. 🫣 Ама като няма и какво да се поръча…

# 469
То и аз отказах гащеризона, питаха ме защо, бил много хубава материя 🤭 То от новата колекция само тази рокля ако ми хареса ще имам. 🫣 Ама като няма и какво да се поръча…
Ще изчакам да кажете мнение. И на мен май само тя ми допада за момента. Последните колекции хич не ме грабват.

# 470
Дано лятната да я пуснат и нея по - рано , но ако са още по- високи цените там . Аз се заглеждам по Мохито в последно време , имат много хубави рокли .

# 471
  • София
Аз имах рожден ден в четвъртък и се чудя дали да не им звънна утре да ги питам за код, защото не са ми изпратили. Мисля да си взема два чифта дънки и едно сако, но не са от новата колекция. От новата колекция загледах разкроените дънки, но ми трябва още време, за да преценя дали ще ги нося и съответно има ли смисъл да ги поръчвам.

# 472
  • Варна
И аз в неделя имам РД, нямам код. То се чудя и какво ще си купя, ако ми дадат. Сега ако им звънна да го приложат на тая рокля и после не ми хареса и я върна, кодът изгаря, нали?

# 473
  • София
Диди, ако роклята не ти хареса и я замениш за нещо друго, то кодът си остава използван. Ще изгори, само ако върнеш дрехата и изискаш сумата.

Аз от тази колекция взех само  един панталон - черният с вградения колан. В последните години почти нищо не харесвам от пролетните им колекции, пазарувам предимно от зимните и летни колекции.

Гледам другите български брандове. Имат толкова елегантни ризи, рокли, панталони с едни хубави пролетни, нежни цветове. Алеса предложиха 2 рокли - едната черна, спортна, като тениска, а другата - ежедневна за разходка и кафенце, която всички ще поръчат, защото няма избор на други модели и цветове. Но за сметка на това в пълно с поли и кроп-топове плетиво….

# 474
  • София
Звънях им за този прословут код. Обясниха ми, че в момента не се намират в такава кампания и за това не изпращат кодове за рождени дни, каквото и да значи това. Аз си мислех, че е практика да се дава код за рожден ден, а не еднократна кампания. В крайна сметка ги поръчах. Поръчах Best I ever had дънки в тъмно синьо, Afternoon Walk дънки и Charm You oversize блейзър - син. Особено последните две неща са старички и едва ли на някого му е интересно как изглеждат, но ако има такъв, ще му изпратя снимки.

# 475
  • Варна
Е верно ли... то си пише в правилата им, че е за ВСЕКИ твой рожден ден като имаш карта.
Мецани, мда, ясно. Само дето аз гледам, гледам и не намирам какво да взема. Освен пак някой кроп тениска от няма и къде.

# 476
Аз мисля, че не става въпрос за отстъпката от картата, а за кода който се появяваше като фейсбук реклама около рд. И аз съм им звъняла за този код, обясниха ми, че зависело нещо от настойките на самата реклама и на профила на потребителя, дали и на кой ще излезе, нещо от сорта...и аз не се занимавах повече.

# 477
  • Варна
Доколкото помня, и с карта пак се слага код. Аз не виждам 25лв отстъпка като добавя нещо в кошницата си.

# 478
  • София
Да, аз им звънях за този код, който се появява като Фейсбук реклама.

# 479
С отстъпката от картата, която е твърда сума, не мисля че има и допълнителен код. Доколкото разбрах от споделени мнения тук, плащаш по-малко на куриера. Но аз лично бих се обадила да попитам, защото досега не съм ползвала тази отстъпка, картите реално ги навъртях от ноември до февруари или нещо от сорта Scream

Общи условия

Активация на акаунт