Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 187
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Е в профила при поръчка не се ли изписва там -25лв освен стандартната отстъпка?

# 481
Отразява се намалението, но не се изписва -25(с Морано съм), намалението е калкулирано в крайната цена . Рокля -169, цена за плащане 144 ми го даваше, когато поръчвах около рождения ми ден. Бях им звъннала и казаха, че не се праща код. Приспада се сумата в зависимост от картата 30 преди или 30 дена след рд. Все пак бих звъннала, за да съм сигурна или евентуално да следя, дали намалението е отразено в профила като обработят поръчката.
.

# 482
  • Варна
Е то на 169 15% идват точно 144. Не звучи като да са ти направили 25лв отстъпка. Или ти искаш да ми кажеш, че когато прилагат кода за РД, не ти важат 15-те процента? Че то ако е така, значи само за някви дребни неща си заслужава. Ето сега си добавих няква тениска в кошницата, която е 79лв и ми я дава 67лв, което са си 15%, не са 25лв.

# 483
Аз една година бях забравила за отстъпката за рожден ден и като ми звъннаха за потвърждение на поръчката ме питаха дали от нея искам да ми ги приспаднат. И винаги са си били отделно. 15% морано + 30лв за рд

# 484
169 е роклята с -15% отстъпка. Роклята е Wild dreams (погледнах сега е 199 без карта). Натрупва се отстъпката в този случай. Понеже винаги гледам цените от профила ми и забравих да спомена, че това е цената с Морано. То останаха ли рокли на Алеса 160лв без отстъпка 😂 особено последните колекции, то затова и нищо друго не съм поръчвала след намалението.

Е то на 169 15% идват точно 144. Не звучи като да са ти направили 25лв отстъпка. Или ти искаш да ми кажеш, че когато прилагат кода за РД, не ти важат 15-те процента? Че то ако е така, значи само за някви дребни неща си заслужава. Ето сега си добавих няква тениска в кошницата, която е 79лв и ми я дава 67лв, което са си 15%, не са 25лв.

# 485
  • Варна
Еми значи се правят на луди, аз нямам друга отстъпка освен - 15% Морано. Иначе, се намират рокли под 160лв все още, да Simple Smile

# 486
Didi_Bidi, останала съм с впечатление, че тази отстъпка за рд я добавят ръчно, т.е. възможно е да не ти се добави само, ако добавиш продукт в количката. Мисля, че при мен я бяха добавили като е готова пратката за изпращане, а не в момента на поръчка. Аз лично всеки път като ми наближи рд им звъня, да потвърдя, че ще ми приспаднат сумата. 😀

# 487
  • Варна
Ако е така пък трябваше да ми ги начислят за поръчките от новата колекция. Бе да... ясно че за всичко, което ти се полага трябва да им се звъни.

# 488
При мен миналата година в телефонен разговор една некомпетентна операторка ми каза, че нямало как да ми хване кода за рожден ден, защото съм имала намаление 15% 😳😁 и аз й казах "да, но нали има и отделно -25лв отстъпка за рожден ден и тя замълча за секунди и с половин уста "ще бъде приспадната отстъпката". След малко сумата на поръчката беше коригирана! 🤣
Много зле!

# 489
Момичета, имам следния въпрос. Нямам карта на Алеса и искам да знам, ако след преглед и тест дрехата не ми допадне, връщането за тяхна сметка ли е или е за моя? Защото очаквам една блузка, но ми казаха, че има лек, почти незабележим дефект и ако нв ми хареса, връщането ще е за тяхна сметка. Но ми е интересно дали за всички дрехи е така или е изключение, да кажем ако материята на дадено нещо не ми хареса, аз ли си поемам разходите ако след преглед реша да го върна?

# 490
  • Варна
Изключение е. Замяната мисля че е безплатна, но връщането се плаща.

# 491
Замяната също се заплаща от клиенти без карти.

# 492
Ако е така пък трябваше да ми ги начислят за поръчките от новата колекция. Бе да... ясно че за всичко, което ти се полага трябва да им се звъни.
Без изобщо да звъня и д аправя каквото и да е 25 лв бяха извадени от наложния платеж. Не се виждат при поръчката, но ги имаше отразени при сумата за плащане.
Така беше и миналата година.

# 493
  • Варна
Ами вече получих част от поръчката си и платих колкото си пишеше.

# 494
  • Пловдив
Момичета, според вас нормално ли е така да се очука тока на колан, носен от месец? И отляво на очукването стои едно червеникаво..

Общи условия

Активация на акаунт