Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 186
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
В какво се е търкал толкова този колан? Изглежда доста зле!

# 496
  • Пловдив
И аз за моите установих, че много лесно се нараняват и вече ги пазя повече. Според мен си е напълно нормално и не е производствен дефект от ниско качество. (Този на снимката явно наистина някъде се е търкал сериозно. Единият от моите е на 3 години и не изглежда така все още)

# 497
Момичета, според вас нормално ли е така да се очука тока на колан, носен от месец? И отляво на очукването стои едно червеникаво..

Имам друг цвят и става така от седене.Не е носен нито веднъж! Седи закачен и къде леко се е допрял в дрехи и е надран.Бях  го взела за една пола и така си остана.Полата си я нося без колан.По принцип не нося никакви  и не знам защо съм го поръчвала въобще. За жалост съм махнала етикета иначе  щях да им го върна.
А на вас черният  панталон от предишната колекция  да е станал така на черти???
 Като гледам моя и напълно вярвам ,че е използнан правилно.Моят седи  на закачалка под други дрехи,та явно се е наранил от блузи и рокли. 🤣🤣🤣 Ее,все пак не е носен нито веднъж и не изглежда като на дамата,но качеството  е абсурдно.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 09:53 от Edelvais123

# 498
Тези спортни панталони нямат никакъв шанс за 150 лв да си ги взема .

# 499
Аз не съм казала, че не е използван правилно! Питам защото се вижда как е изтъркано покритието.

Като гледам моя и напълно вярвам ,че е използнан правилно.Моят седи  на закачалка под други дрехи,та явно се е наранил от блузи и рокли. 🤣🤣🤣 Ее,все пак не е носен нито веднъж и не изглежда като на дамата,но качеството  е абсурдно.

# 500
Момичета, според вас нормално ли е така да се очука тока на колан, носен от месец? И отляво на очукването стои едно червеникаво..

Аз в стара тема бях пуснала снимки как отначало получих моя… с едни ръбове, абе, като за 100лв - толкоЗ! Според мен качеството им не е добро. Не може колан за половината цена на този на алеса да не ми мръдне 5 години, а техен след 5-6 слагания и да изглежда така. Обадете им се и им изпратете снимки… Аз моя го върнах с етикета и ми пратиха уж сменена тока, но пак не беше ок… Повече не съм поръчвала техен колан.

# 501
  • Пловдив
Момичета, къде да го търкам?!? Нося го на улицата , докато вървя. Не се е блъскал, не се е търкал абсолютно никъде.  
Седи само на дънките, които нося, махам го като ги пера и пак го слагам. Днес го гледах на слънцето и видях на какво прилича.

Posh, заминах за чужбина, няма да ме има с месеци, изобщо няма как да го върна сега.
Разочаровах се пак от техните изпълнения…

# 502
Момичета, къде да го търкам?!? Нося го на улицата , докато вървя. Не се е блъскал, не се е търкал абсолютно никъде. 
Седи само на дънките, които нося, махам го като ги пера и пак го слагам. Днес го гледах на слънцето и видях на какво прилича.

Изпратете им снимки, пак казвам. Поне ще ви изпратят нова тока, може да поискат да го изпратите целия и ще ви го върнат с нова. Обадете им се и по телефона.

# 503
Lora lay, може да се е търкал в колан на автомобил, ако шофирате например или пък в яке /но не е редно да се изтърка така, не е направен, както трябва явно/.
След като не се е търкал в нищо, не виждам как му е паднало покритието, тоест не ми е ясно.

# 504
  • Пловдив
Не, през последния месец не шофирам, тъй като в чужбина не разполагам с кола.
Не съм с яке, защото съм в топла страна и тук не е зима в момента.
Няма обяснение , просто явно качеството не е добро, за мен.

# 505
Не можах да се сдържа да не попитам ама…. Как така като шофираш и колана да ти се търка във волана 😅 Иначе все пак, прати им снимки, поне да ти дадът някакъв ваучер като компенсация или частично въстановяване на сума?

# 506
Posh 😁,според мен имаха пред вид да се търка в предпазния колан на автомобила .

# 507
Хахахах, аз не съм дочела май. Мъчих се да си го представя даже 😂

# 508
Да, явно качеството им е ниско. Аз на няколко пъти се засилвах да поръчвам, добре че не съм.
Пош, прочети отново, може да разбереш.🤣 Волан не е споменат.

# 509
Ох, тази катарама. Ако е качествено направена, можете да си я търкате където искате без да се олющи. Да не говорим, че би следвало и да има нещо като прозрачна полировка против надраскване за да изкара по-дълго.

Общи условия

Активация на акаунт