Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 065
  • 782
  •   1
Отговори
# 765
Получих си аз една поръчка от конкуренцията с А, всичко ток! И отварям алесата, сетих се, че имам лятната рокля, която има и такъв топ, който пък ще си ходи с нещата, които получих от другата фирма

С розовото сако ли ги мислите? И на мен ми хрумна, ще споделите ли дали става добре Simple Smile

# 766
Аз много се чудя дали да го поръчам ,ама постоянно си сменям мнението .Супер двусмислено е написано .Ръчно пране на обратно обърнат в мрежа 😂

# 767
Получих си аз една поръчка от конкуренцията с А, всичко ток! И отварям алесата, сетих се, че имам лятната рокля, която има и такъв топ, който пък ще си ходи с нещата, които получих от другата фирма

С розовото сако ли ги мислите? И на мен ми хрумна, ще споделите ли дали става добре Simple Smile

Да, точноо 👀 Сакото им marshmallow с топа cake lovers поръчах и получих, но да имам и друг топ, та затова исках да поръчам и алесиния… Поне както си го представям ми се струва, че ще си ходи, а и ще може да се носи с няколко цвята панталон. Btw, сакото беше нещо от сорта на 250, ама не съм много очарована от материята, на алеса белия блейзър е по-хубав като материя. Но това е само на допир, де. Надявам се да е качествена и издръжлива материята.

# 768
😊

Да, точноо 👀 Сакото им marshmallow с топа cake lovers поръчах и получих, но да имам и друг топ, та затова исках да поръчам и алесиния… Поне както си го представям ми се струва, че ще си ходи, а и ще може да се носи с няколко цвята панталон. Btw, сакото беше нещо от сорта на 250, ама не съм много очарована от материята, на алеса белия блейзър е по-хубав като материя. Но това е само на допир, де. Надявам се да е качествена и издръжлива материята.

# 769
Оле, ама то не си ходи така, както си го представях.. макар че и сакото изглежда малко по-прасковен цвят на снимката. Сега се сетих, че мога да сложа роклята да го видя как ще е 😂

Май с първия топ най си е добре. С алесината рокля като го облякох и нещо… не е както си го представях май 👀 Или с какво друго мога да го нося или да то съчетая от алесата…

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 23:03 от posh95

# 770
Някой има ли тези панталонки - https://alessa.bg/lovely-reminder-ksi-dnki-cherni#current_category=short-pants
Интересува ме дали спират въздуха в талията, или си отговарят.

# 771
119лв за късите им панталонки, те нацяло превъртяха играта.

# 772
Krystall ,пристигна ли ти панталона ,доволна ли си ?

# 773
Даже е малко , лятото ще са още по- скъпи . Като гледам и спортните панталони на какви цени са , дънките и те .

# 774
Нее, чакам го. С дата на изпращане е 10.05-11.05. Но аз днес върнах едно нещо,  и ще приспадат сума, така че и още ще се забавят. Пък току-виж и го изпратят без да приспаднат нищо. 😅 Дебна някой да го е получил, но той е със скорошни дати за изпращане и няма явно никой.
Krystall ,пристигна ли ти панталона ,доволна ли си ?

# 775
И аз съм със същата дата за този панталон, поръчката ми още не е със статус "подготвена", нямам и смс или някакво друго известие. Аз пък чакам да ми приспаднат отстъпката за рд за тази поръчка, но не съм звъняла ...да видим Grinning

# 776
Не знам как им работи системата вече. Онзи ден правя заявка за връщане, пуснах я, но не ми даваше за понеделник, а знам, че те могат да променят и им звъннах. Момичето каза, че заявката не ми е успешна, а приложението ми даде, че заявката е успешно заявена, както и да е, накрая пък се оказа, че в понеделник Спиди не работят и пак си остана моята дата, а тя записа данните ми, за да проверява и пуска нова заявка.

# 777
Някой има ли този  панталон ?Интересува ме като материя ,и дали е широк модела ,не мога преценя от снимката

# 778
Широк е, не е по крака. На талията има ластик. Материята е тънка, но не прозира. Синия е по-стегнат в талията от зеления

# 779
Благодаря ти Mo6ko,а става ли от свивката на коленете на наколенки и материята като шушляк ли е или повече като памучен плат полиестер .Много му се чудя ,изглежда добре на снимките ама знам ли …….

Общи условия

Активация на акаунт