Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 091
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
Може ли снимки? Интересно ми е това парче как изглежда Simple Smile

# 76

и аз се чудя...

# 77

и аз се чудя...
върнах ги , като пратят хс ще ги снимам.
Тениската някой има ли я ?

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 20:39 от malinka15

# 78
Привет, дами. Направих за първи път моята поръчка от Алеса, на 02 този месец. В имейла който ми изпратиха пишеше, че ще бъде изпратена до ден, два, но така и не получавам нищо. Писах им два имейла, отговор- никакъв. Вашите поръчки за колко време пристигат.

P.S. извинявам се, ако въпросът ми не е за тук.

# 79
  • Варна
'Стой та чакай' е работата при тях. Ама пък ето, че явно и за новите клиенти не се пребиват да бързат. Старите все си мислим, че не сме им приоритет вече.

# 80
Щом не си я получаваш , няма смисъл да даваш толкова много пари за луксури блузата . Реших , че са вдигнали цената .

# 81
Щом не си я получаваш , няма смисъл да даваш толкова много пари за луксури блузата . Реших , че са вдигнали цената .
Честно казано, цената в сайта им беше 74 лв.,а след като потвърдих поръчката ми се появи цена- 69 лв. 🤷

# 82
Звъннете им, дори и да не се свържете веднага, ще ви върнат обаждане. По имейл може изобщо да не се случи кореспонденцията.

# 83
Явно има дефект , на мен ми се е случвало след поръчката да ми дава друга цена .

# 84
И моята поръчка е от 2.02. Днес получих съобщение, че я изпращат до 1,2 дни. А за цената, вероятно е с дефект, но те ще ви се обадят да питат дали я искате.

# 85
Имате ли адрес за връщане в офис на Спиди? Бяха ми пращали, но съм изтрила имейла, а искам да върна блузка, която се оказа твърде голяма за мен.

# 86
В профила за връщане , като се направят нещата накрая има адреси на които може да се изпрати .

# 87
Вече няма ли я отстъпката за рожден ден

# 88
# 89
А не знам. Но помня наскоро съфорумка беше споделила, че не и излиза кода. Затова питам някой наскоро възползвал ли се е. След месец имам рожден ден и да знам да чакам ли дотогава.

Общи условия

Активация на акаунт