Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 183
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, влязох в темата само заради една рокля, която ми беше харесала, но се отказах да я купувам.
Нищо не ми харесва на бранда, струват ми се некачествени повечето неща, а цените крайно завишени, по-добре на световноизвестни марки, отколкото тази, обаче давам отгоре на страницата да не следя темата, но не спирам да получавам известия…
Някоя знае ли как да спра следването на темата?

# 511
Някоя знае ли как да спра следването на темата?
Когато темата се изчерпи на 50-та страница и се започне нова, ще спрете да получавате известия, тъй като няма да сте писала там. Функцията "Следи" колкото и пъти да я цъкате няма да сработи. От опит го казвам..

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 20:20 от vanya.pavlova

# 512
Моят колан го спуквам от носене и нищо му няма, може би от преиздаванията да са с по-лошо качество или в този цвят (моят е със златна).

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 06:53 от инкс

# 513
Малко оф топик, но аз следя и се отписвам постоянно от различни теми, и нямам проблем с получаването / спирането на известията, освен с една единствена (ползвам на тел.). Иначе за колана, имам един носен два-три пъти, много ми харесват катарамата и кожата, надявам се да не се обели като на сниките, но засега си е супер.

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 23:08 от *Emerald

# 514
Как колан за 30 лв, който имам и е носен с години не е мръднал, а този на Алеса за сума ти пари ще е в такова състояние заради търкане в предпазни колани, якета или каквото и да е?! Безумно е.

# 515
Много бавно връщат пари, вече две седмици чакам да ми върнат за едни дънки. От Фешън дейс ми ги върнаха на следващия ден, не очаквах, от Алеса голямо баване.

# 516
На мен ми върнаха пари доста бързо и безпроблемно ,това с доживотното право на връщане е супер яка екстра .

# 517
Много бавно връщат пари, вече две седмици чакам да ми върнат за едни дънки. От Фешън дейс ми ги върнаха на следващия ден, не очаквах, от Алеса голямо баване.
При мен също се получи така, 2 седмици чакане и чак днес са платили. А предния път стана за 3 дни. Даже щях да им звъня.

# 518
  • Варна
Пристигна ми кроп топа с новия принт. Успях да се натикам в ХС, макар че бая късичък и изрязан ми се вижда. Имам смс, че и роклята ще пращат. Аз докато се наканя да я откажа и те я пратили. Вчера мерих една подобна рокля в Мохито и най-малкият размер ми беше като чувал, подозирам че и тази ще е така, ама на...пусти мързел да им звънна, сега ще разхождаме едни пари напред назад.
Скрит текст:
Между другото си взех две рокли от Мохито, много свежи модели са изкарали.

# 519
Диди, кроп топа ти седи супер.

# 520
Диди, разкошна си, много сладко ти седи тоя кроп топ Simple Smile

# 521

Отговаря си на размера и е красив.

# 522
Мацки, има ли дрехи, които някакси не бихте носили на Алесса вече? Днес пререждах гардероба си и се загледах в тениската Luxury, бежовата, която се води бестселър. Всякаш вече не е моята…., няколко пъти я носих, но не я чувствам моята. Или манията ми по Алесса минава или съм се повредила 🤣🤣🤣🤷🏻♀🤷🏻♀

# 523
Минава , от колко време пазаруваш ?
И на мен взе да ми минава , особено като гледам цените .

# 524
Аз имам една единствена блуза, по-точно пуловер с голямо лого, но просто много ми харесаха цвета и кройката. Luxury принт не бих си взела, но останалите дрехи като блейзъри например не мисля, че бият толкова много на очи, освен за най-запознатите Grinning Е те не са малко, но не са и чаак толкова много... А големи лога и разпознаваеми принтове имат всички марки, неизбежно е.

Последна редакция: чт, 06 апр 2023, 22:19 от *Emerald

Общи условия

Активация на акаунт