Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 141
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
И на мен ми се е случвало да ми закъсняват пратки, но също така и да подраняват.

# 646
Ще има нови цветове от тия плюшените екипи. Въпросът е за кога ги мотаят, за лятото ли? Хареса ми този в бяло, но кога ли ще ги пуснат..

# 647
Те са много, много тънки, и за лятото дори са подходящи.
Ама като подхванат така един модел (в случая този chill and comfy) и почнат да изкарват хиляда цвята през седмица да си запълнят времето между колекциите, ме хваща яд всеки път.

# 648
  • Варна
Божее аз вече тен хванах, те рокля от букле ми пускат...
Плюшените екипи мен силно не ме привличат. Напомнят ми на едно плюшено костюмче на братовчедка ми, което трябваше да доизносвам като малка.

# 649
Тези екипи ли са тънки?
Скрит текст:
На 30+ градуса с плюш, не знам ..
Тва за братовчедката е забавно.. 😅

# 650
Мен ме сещат за 2000-та и някоя, когато тия плюшените анцузи бяха на мода и парис хилтън ги носеше с ниската талия и гол пъп 😅 Пък и са от “актив” линията им, как ще идеш да тренираш с това? То е и изкуствена материя, ще ти се спари душицата…

# 651
Аз ги нося вкъщи.Стават за пижамки.Удобни са.
Лятото аз дори маратонки  не мога да нося в жегата и винаги съм се чудила кой доброволно си спарва краката .Дори и на работа не могат да ме задължат да ходя със затворени обувки.
Общо взето новите не стават ,не ми допадат.Аз си поръчвам само от стари колекции дрешки.Има по-готини неща и такива,които може да носиш доста.

# 652
Къде пише, че е серия за трениране?
Аз не тренирам, така че според мен са си такива за разходки ама сега през пролетта, а за модата .. тя се върти постоянно.

# 653
  • Варна
Честно казано и аз active серията я разбирам като дрехи, с които би трябвало да може да се спортува.

# 654
  • * Under the stars *
Момичета , някоя знае ли мобилен телефонен номер на Алеса , на който мога да звънна относно връщане на няколко дрехи ? Че този в сайта 0700... помня че навърташе доста сметка . Искам да говоря с тях , понеже се бяхме разбрали ако реша да върна една от дрехите ще е за тяхна сметка , че е с лек дефект и за по - сигурно да им се обадя.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 13:01 от slynchice

# 655
Момичета, ако някоя от Вас има тази тази блузка, да я покаже Heart Eyes

# 656
Момичета, ако някоя от Вас има тази тази блузка, да я покаже Heart Eyes

Чакам я утре, но в синия цвят

# 657
Krystall и на мен ми харесват тези плюшените екипи ,но ме притеснява,че панталона ще е много дълъг и широк отдолу ,имам горчив опит с тия  разкроени крачоли ,ама дано пък е добре направено.Иначе и аз мисля ,че за лятото ще са дебели и неподходящи ,точно в момента им е сезона .

# 658
  • Варна
Ей как се напрегнах значи, отдавна не ме бяха ядосвали така. За оня жълт парцал целия на топчета ми върнали 42лв вместо 67лв. Удържали си отстъпката ми за РД. А на мен цялата ми сметка беше към 400лв, от която съм върнала само едно нещо и то видимо не става за носене. Били заредили наново тия 25лв. Ми хубаво, аз не искам да поръчвам сега, за какво трябва да ми ги спират тия пари? Къде в правилата им пише, че като върнеш едно нещо от поръчката и отстъпката отпада за тая поръчка? Пращат ми парцал на топчета и вместо да ме компенсират по някакъв начин, ме ощетяват. На косъм съм да им върна и сакото и да им кажа да си задържат отстъпката, не им я ща.
А и разбира се, както винаги, отзивът ми за тая тениска не се вижда. Въпреки че нищо грубо не съм казала, само истината.

# 659
Ако си заплатила 42 лв за нея , толкова трябва да върнат според мен .
Искат само хубави коментари да имат , предполагам има много , които не се виждат . Гледам ,  че има доста недоволни от тениските .
Цените станаха абсурдни , поръчвам все по- малко неща , скоро ще спра .
Сигурно лятната колекция ще е с по- високи цени .

Общи условия

Активация на акаунт