Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 118
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Да, това с депозитите и с отстъпките е божа работа там. За тая отстъпка за РД звънях два пъти и оставих коментар и пак не беше сложена. Чак на четвъртата поръчка ми я сложиха и накрая си я взеха 😂

# 676
posh95 Топа и според мен ти стои топ! Може би като идея само, може да го пробваш и прибран в панталон / пола как стои...То сега всичко живо така ходи и на мен ми е малко странно вече, ако облека блуза, която не е прибрана (не се сещам за по-подходяща дума вече в края на раб.ден, май освен запасана) и ако талията не ми стига до ребрата хаха. Иначе аз се чудя за тези два топа, по скоро за втория дали е много умален. Може ли някой, ако го има да сподели, че съм между хс и с?
Аз имам втория Love, и е умален. Нося С, поръчах М и ми е добре.

# 677
  • Варна
Аз имам кроп топа с новия принт и не е умален. Щом бременна влязох в ХС значи е ок.

# 678
Ако имаш безплатна доставка, вземи един топ ХС и един С и виж кой ти е по-добре.

# 679
  • * Under the stars *
Виждали ли сте тази рокля на живо и как ви се струва ? https://alessa.bg/cocktail-hour-bodycon-roklya#current_category=short-dresses

Трябва ми за сватба и още я умувам , а времето напредва. Хем я искам , хем й се чудя . От публикувания клип в сайта нищо не мога да разбера - нито как изглежда отзад , нито отпред . Ще я поръчвам от една мацка евентуално, за половината от парите на които са я продавали.

# 680
Ако имаш безплатна доставка, вземи един топ ХС и един С и виж кой ти е по-добре.

Като се замисля, може би така е най-добре да направя. Нещо ми отесняха хс-ките напоследък, май прекалих с упражненията с тежести за горна част Joy. Иначе аз досега проблеми с връщането и приспадането на депозити съм нямала, но тепърва ще си ползвам отстъпката за рд, да видим. Didi_Bidi топа ти стоеше супер на снимките, носиш ли го? То е още май студено за пролетните находки де Grinning

# 681
  • Варна
Виждали ли сте тази рокля на живо и как ви се струва ? https://alessa.bg/cocktail-hour-bodycon-roklya#current_category=short-dresses

Трябва ми за сватба и още я умувам , а времето напредва. Хем я искам , хем й се чудя . От публикувания клип в сайта нищо не мога да разбера - нито как изглежда отзад , нито отпред . Ще я поръчвам от една мацка евентуално, за половината от парите на които са я продавали.
Има много снимки отдолу, вижда се как е отзад - кръстосани ленти. Нямам я, но и аз много пъти съм я заглеждала, изглежда сладка. Само ми се струва, че на По-малък бюст трябва да се стеснят отзад тия ленти, на едната бая ѝ висят.
Emerald, о да, няколко пъти го слагах. Във Варна беше супер времето пресната седмица, и на Великден, и на Цветница. Аз на Цветница имах и имен и рожден ден и ходихме на разходка и обяд на един комплекс с много зелено, та там даже само по него се съблякох, беше голяма жега. Ако ме видите колко съм почерняла само дето излизам да работя на верандата 😀 и то за по малко, защото естествено нищо не виждам на лаптопа като пече 😀 обаче днеска е брутален, гаден вятър

# 682
Пуснали са и другите цветове на тези плюшените анцузи, аз съм си наляла една стабилна чаша вино и съм на път да си поръчам този в кафяво… Разубедете ме, моля ви сА. Само вкъщи ако го нося, или за hot mom walk с количката, хич не ми се дават май толкова пари за такъв комплект, а като го гледам много ме изкушава… или е от виното? 😂

# 683
Posh и аз съм в размисъл за кафявия .Ако ти харесва наистина поръчай си го ,а ако е от виното и в следващ момент не го искаш винаги може да го върнеш 😁.Мен единствено  ме притеснява крачолите да не са прекалено дълги и широки ,да не се влачат .Но иначе си е супер комплекта  за разходи off duty .

# 684
Размислих вече 😃 270лв са му малко множко. От виното е било 😂 Аз заради крачолите гледах кафевия, с този белия както изглеждат и дълги, ще е весело…

# 685
  • София
Posh, добре си направила. Ако добавиш и кроп-топа и отиваш на 337 лв 😁 Аз за носене вкъщи няма да дам такива пари.

Върнах черния панталон с вградения колан и официално съм без придобивка от пролетната колекция. Ципът отзад ми е неудобен, а и вграденият колан не ми допадна.

# 686
Зависи колко си висока , на мен са ми дълги .
Плюша според мен не е някаква луксозна материя за скъпи дрехи , поне аз си мисля така .

# 687
Този плюш явно е в някакъв тренд, в моя град е пълно с рускини / украинки...вмисъл навсякъде са... и те от есента ходят само с такива. Мъжа ми им вика хавлиени пижами Grinning Видим ли някоя с "хавлиена пижама", 100% е рускиня... Само че техните са основно млечно бели и жълтеникави. Направо се чудя откъде ги купуват Grinning Стават за ежедневни, но тези дълги крачоли с моите 1.62, голямо скъсяване ще пада хаха. Иначе аз вчера с такава радост си поръчах светлия панталон с вградения колан, след като се появи една бройка, да видим.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 09:00 от *Emerald

# 688
  • Варна
Изобщо, ама изобщо не ми харесва тоя плюш. Ако ще и 3 пъти по - евтини да бяха. Още повече, че вече става доста топло, за какво са ви в момента тия "хавлии"?

# 689
Някой поръчвал ли е от чехлите им? Заслужават ли си парите?

Общи условия

Активация на акаунт