Alessa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 11 тема

• 49 109
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
Какво ви харесва наистина в тези плюшени комплекти?! 🙄 Имах такъв, когато бях на 15. И в момента са ми някак си много демоде. А парите им са пък направо безумие.

# 691
  • София
И аз имах такъв комплект преди повече от 10 години, само че с ниска талия. При едно от пътуванията ми си го бях купила от Pink.

Zinaa, чехли от Алеса не съм купувала. Имай предвид, че не трябва да се мокрят (това е отбелязано в описанието на чехлите в сайта).

Вчера в една от групите беше публикувана снимка на ново черно сако, изпратено от Алеса в недопустимо за цената състояние. ОТК отделът им спи. Не съм писала, но в последно време все по-често ми се случва да получавам дефектни артикули. Да, заменят ги, но е разочароващо да чакаш нещо 1 месец и накрая да го получиш с дефект. Следва кореспонденция, връщане, чакане още поне 2 седмици за замяна. Накрая след близо 2 месеца евентуално ще се носи това, което е поръчано.

# 692
И аз имах такъв комплект преди повече от 10 години, само че с ниска талия. При едно от пътуванията ми си го бях купила от Pink.

Zinaa, чехли от Алеса не съм купувала. Имай предвид, че не трябва да се мокрят (това е отбелязано в описанието на чехлите в сайта).

Вчера в една от групите беше публикувана снимка на ново черно сако, изпратено от Алеса в недопустимо за цената състояние. ОТК отделът им спи. Не съм писала, но в последно време все по-често ми се случва да получавам дефектни артикули. Да, заменят ги, но е разочароващо да чакаш нещо 1 месец и накрая да го получиш с дефект. Следва кореспонденция, връщане, чакане още поне 2 седмици за замяна. Накрая след близо 2 месеца евентуално ще се носи това, което е поръчано.

Абсолютно. И освен отк отделът им, момичетата от кол центъра и те напоследък големи мазалаци правят. Сещам се, че зимата като получих бежовата парка, трябваше да я заменя за по-малък размер, звъня им (понеже пък не ми работеше опцията за връщане и замяна през сайта), обяснявам всичко, те ми пуснали зелената за замяна 🤦🏼♀ Добре видях. Айде звъни пак, обяснявай…

# 693
А в какво състаяние е получено сакото?Аз ако тръгна да качвам всеки  какво получавам ще стане вестник,но не обръщам внимание .Само ги уведомявам,защото може да помислят,че аз съм го направила и връщам безплатно.Според мен трябва да махнат това безплатно връщане по 1000 пъти.Аз също го правя,но ако го махнат няма да поръчвам на поразия за проба,а винаги ще мисля наистина ли искам дадена дреха. Гледам,че изтриха и другия пост на момичето,което писа,че не е ок да премахват лошите коментари.Не знам защо го правят.Поръчките им никога няма да намалеят ,ако ще и цял ден негативни коментари да се срещат.Имат си редовни клиентки.

# 694
Аз пък си мисля , че с новите цени и новите модели , доста от клиентелата не си е поръчала нищо .
Могат да се намерят хубави дрехи и на доста по- ниски цени .
Аз пуловер вече не бих си поръчала от тях , дънки вече също заради цената .
Имам няколко чифта обувки , не бих си взела вече .

Гледам от миналата година как са вдигнали цените на много от нещата , тениските също не са толкова хубави за да дам толкова пари .

# 695
  • Варна
Тениските са нещото, което има най - малко правилно съотношение цена-качество. Те и като кройка и като материя и като качество не са нищо особено. Пък за последните... нали... думи нямам.

# 696
А в какво състаяние е получено сакото?Аз ако тръгна да качвам всеки  какво получавам ще стане вестник,но не обръщам внимание .Само ги уведомявам,защото може да помислят,че аз съм го направила и връщам безплатно.Според мен трябва да махнат това безплатно връщане по 1000 пъти.Аз също го правя,но ако го махнат няма да поръчвам на поразия за проба,а винаги ще мисля наистина ли искам дадена дреха. Гледам,че изтриха и другия пост на момичето,което писа,че не е ок да премахват лошите коментари.Не знам защо го правят.Поръчките им никога няма да намалеят ,ако ще и цял ден негативни коментари да се срещат.Имат си редовни клиентки.

ИмаХА редовни клиентки. Не знам дали мога да върна толкова назад във времето, гледам че имам само 15-тина страници история с поръчки, а съм клиент от поне 7-8 години и преди пазарувах главно от тях, 80% от целите колекции ги имах. Сега имам по 1-2 бройки. Масово и други като мен споделят същото. Може и да имат поръчки, но 90% от тях са върнати после.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 23:56 от posh95

# 697
Съгласна съм Posh,на мен лично преди колекциите много ми харесваха ,качеството беше също доста по-добро.Сега масово се отказват клиентките и сайтовете са пълни с техни дрехи втора употреба

# 698
Сега намаляват разходите за суровини и производство и пада качеството. Слагат го с огромна надценка, все някоя дама ще се реши да купи 1-2 неща и печалбата им е същата и даже по-голяма от преди. Вече като са си направили име е много по-лесно и винаги ще си имат клиенти.

# 699
И аз си мисля , че надценката е много голяма . Вече стават луксозна марка , много хора не биха си купили вече от тях .

# 700
Съгласна съм, че се опитват да се доближават ценово до средно-луксозните марки. За съжаление обаче малко от нещата им си заслужават парите … Едно странично питане имам - момичетата със светли, бели, бежови блейзъри , как ги поддържате? Аз като гледам ще е едно носене , макс 2 - пране… На химическо ли ги носите?

# 701
Не рискувайте с хавлиените материи! Няма смисъл, това е кеш граб! Миналата година пръснах 500лв. в Beyond за неща от по-ежедневна линия! И гащеризон и комплект от риза и къси панталони. На снимки върха, на живо са си хавлия. Не са мръднали, но само заради марката не бих ги продала. Алесиният екип пък цената му е нямам думи .... Чуват ли се с тази бомбастична цена?! Joy

# 702
Екипите им от плетиво от 5 носения и 5 пранета  се превърнаха в тотален парцал .Ама те плетивата  май са си така по принцип ,стават на безформени .

# 703
  • София
Имам бяло сако и го пера на ръка. Емблемата е лепена и ако го дам на химическо, има шанс да се разтопи. Поне така ми отговориха.  На етикета на самото сако също пише, че трябва да се пере ръчно. Занимавка си е, а аз даже си поръчах и черно такова. Joy

# 704
  • София
Не ме изненадват с изтриването на публикацията за черния блейзър. Преди година, може и повече (не помня точно) имаше голяма чистка в една от групите. Бяха сложили бан на всяка жена, която писмено беше изразила разочарованието си от новата тогава колекция. Ако не се лъжа пак беше някаква пролетна колекция.

Мими, винаги нося блейзърите на химическо чистене.  Изключение прави Charm You Oversize блейзър, той се пере на ръка.
Не съм имала проблем с химическото чистене.

Общи условия

Активация на акаунт