Математически турнири 1-4 клас. Тема №61

• 89 965
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Вие говорите за награждаване със златен медал и купа, нали така? А ако не е златен медалът какво става - отиваш и си го вземаш от нещо като маса (гише) на открито. Така ли? В смисъл, има ли или няма официално връчване.
Ние сме готови. Каквото можа, изреши. Simple Smile

# 586
За индивидуалното ли говориш? Ако да, има си официално награждаване. След състезанието два дни мисля беше, излизат резултатите. Когато е обявено има тържество с песни и танци и официално награждаване. Тъпо е обаче, че се събират мноооого хора, бутаница ужасна, децата едвам стигат до сцената, където ги разпределят зад едни като табели 1,2 и 3 място, раздават им набързо медалите (не поименно, просто им ги дават), снимки от родителите за 5 мин и после следващите. Много е гъчкано, ама така са го измислили.
Купи се дават само на 1-2 деца за някакви големи заслуги, плюс на учители после, но ние не останахме.

Отборното ги награждават вечерта в деня на състезанието  в двора на училището, но моят не беше в отбор и не е ходил.

# 587
Аха,  разбрах. Защото прочетох в регламента, че на последния ден ще връчват само златните медали и купите. А предния ден си вземаш медала и сертификата срещу талонче, ако си сребърен и бронзов медал. И затова помислих, че има церемония само за златните медалисти. Което не е зле, понеже и там ще са доста деца. Ама второто и третото място, някак, не ми хареса, да става "на гише".

# 588
  • Където морето целува небето...
Сертификатите за медал не се дават там (в Несебър). Изпращат се допълнително в училищата. Само сертификата за участие си взимат децата. На награждаването се дават само медалите. Това с взимането от една маса, беше по ковид времето, когато бяха отменили официалните награждавания, за да няма струпване.

# 589
Аха,  разбрах. Защото прочетох в регламента, че на последния ден ще връчват само златните медали и купите. А предния ден си вземаш медала и сертификата срещу талонче, ако си сребърен и бронзов медал. И затова помислих, че има церемония само за златните медалисти. Което не е зле, понеже и там ще са доста деца. Ама второто и третото място, някак, не ми хареса, да става "на гише".

Да, и аз го прочетох в регламента преди време. После ми се изгуби тази информация. Досега не е било така, но явно са го решили за тази година, именно за да избегнат лудницата. А може и да са го променили в движение... ще разберем съвсем скоро. 🙂

# 590
Ние минахме финала. Моето е в първи клас. Доста разстроени дечица имаше отвън, и моят не направи изключение. Има 5-6 грешки. За някои задачи ме е яд, защото са му били по силите. Но някои ме изненада, че е решил. Та, така. Чакам утре да видя окончателно резултата, като нямам конкретни очаквания Simple Smile

# 591
За 5-6 грешни сигурно ще има медал. Малките са с голям брой участници, така че споко.

# 592
Здравейте, прочетох някъде пост, но не го намирам в момента.....
Курсовете, организирани в СМГ след 4. клас по математика следват учебния материал, а не са на по-високо ниво. Правилно ли съм разбрала? И дали   имате впечатления от работата на Даяна Давидова (трябва да вади такъв курс)

# 593
Курсовете организирани от смг, са на съвсем различно ниво от учебния материал. Изучават се друг модел задачи. Състезанията се базират на тези модели задачи.

# 594
Здравейте, някой ходил ли е с детето си на състезанията aimo, wmi. Искам да питам някакви общи въпроси, така че може и на Л.с. да ми пише. Обмислям дали да събираме кураж за идната година. Благодаря

# 595
Преди много време някой беше пуснал линк към изтегляне на едно сборници на английски език, за азиатските състезания. Може ли пак да се включи Simple Smile Тогава ги изтеглих и принтирах част от материалите, а сега не мога да си ги намеря къде съм ги забила. Интересува ме за начален курс, но тогава бяха два, и за 5-6 клас. Ако имате и от другите сборници от преминали години, ще им се зарадвам Simple Smile

# 596
Здравейте, публикувани ли са някъде задачите от Черноризец храбър 2022 4 клас?

# 597
Здравейте! Някой знае ли кога обичайно излизат резултатите от финалния кръг на Hkimo? И аз се присъединявам към молбата на rumka833 за сборниците за азиатски състезания. Благодаря предварително!

# 598
domino56, ще има церемония за награждаване на 01 октомври.

# 599
domino56, ще има церемония за награждаване на 01 октомври.
Да, но дали преди това стават ясни резултатите?

Общи условия

Активация на акаунт