Математически турнири 1-4 клас. Тема №61

• 92 262
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Изчакайте два дни и ще излязат.

# 211
Задачите не, но верните отговори можете да намерите, вече някои училища ги качиха.

# 212
Дайте линк де Simple Smile

# 213
  • Перник
Задачите не, но верните отговори можете да намерите, вече някои училища ги качиха.
Благодаря!

# 214
Само че в регламента пише това:

На електронната страница на училището координатор се публикуват:
– верните отговори, не по-рано от 16:00 ч. на 16.03.2023 г.;
– протоколите по класове с резултатите на явилите се ученици, не по-късно от 14:00 ч.
на 30.03.2023 г.

# 215
Координаторите ( поне някои от тях) качиха отговорите.
За задачите пише следното:
26. На 18.04.2023 г. на електронната страница на училището координатор се публикуват
темите за състезанието.

# 216
Моят решил 26, а на 25 получил 5, вместо 4.
За теста не може да си спомни. Simple Smile
За две от задачите (номер 8 и номер 25) нацелил отговора, за останалите твърди, че ги бил разбрал.
1-ви клас.

# 217
# 218
  • Sofia
Нещо не разбирам. Задачите (следователно и отговорите) не трябваше ли да са еднакви за 3-ти и 4-ти клас?

# 219
Нещо не разбирам. Задачите (следователно и отговорите) не трябваше ли да са еднакви за 3-ти и 4-ти клас?

Защо трябва да са еднакви, от къде тази информация?

В класа на дъщеря коментират, че тази година за 4ти клас са били по-лесни от за минали години, но не знам дали са обективни. Вашите деца какво казват (ако са решавали за 4ти клас минали години и могат да сравнят)?

# 220
  • Sofia
МАй имаше в миналото такава  практика - общи задачи за някои класове. Звучи ми познато, но май  отдавна било.

# 221
По спомен 2016 или 2017 Кенгуруто започва да разделя темите за отделните класове.
Моето дете, 3 клас, каза че тазгодишните задачи били по-трудни от предходните години. Вкъщи за подготовка и без затруднения реши всички теми от 2013 насам.
Не знам доколко в вярно твърдението му - други третокласници какво споделят?

# 222
През 2013 включиха теми и за първи клас, а през 2017 разделиха трети и четвърти клас. Предполагам, че е свързано с това, че резултатите от  ЕК могат да бъдат използвани като балообразуващ елемент при приема в пети клас на МГ и ПМГ. Миналата година разделиха по класове темите за пети и шести, седми и осми клас, но пък обединиха в едно класовете от девети до дванайсети.Сложна работа. Simple Smile

# 223
  • Sofia
Моят третокласник нищо особено не каза. Той предварително решава вкъщи само от три предходни състезания и то непълно. Правеше си грешки. Сега си спомня последните три задачи, две от тях са сгрешени. Миналата година се представи доста прилично.

# 224
  • Sofia
Моят третокласник само каза, че 3-ти и 4-ти клас били заедно в една стая.
Иначе сме решавали задачи от минали години (от преди 2017) и там задачите бяха общи за 3-ти и 4-ти клас, което ми се струваше абсурдно.

Общи условия

Активация на акаунт