Математически турнири 1-4 клас. Тема №61

• 89 965
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
domino56, ще има церемония за награждаване на 01 октомври.

Да, но дали преди това стават ясни резултатите?

Не, ще разберем по време на церемонията Simple Smile

# 601
Здравейте, може моля ли да препоръчате присъствен  курс по математика за 1 клас в София?

# 602
  • София
Здравейте, излязли са графиците за провеждане на ученическите олимпиади и национални състезания през учебната 2023/2024 година. Неприятно е, че летния турнир по информатика съвпада с математическото състезание за  „Математика за всеки“.

file:///C:/Users/Alex/Downloads/zap2049_olimpiadi_01092023-2.pdf

# 603
  • София
Моля, качи го този файл както трябва. Няма как да се отвори от твоя компютър.

# 604
# 605
  • София
domino56, ще има церемония за награждаване на 01 октомври.
Да, но дали преди това стават ясни резултатите?
Не, резултати като точки няма да разберете нито преди, нито след награждаването. Дали има медал и какъв се разбира по време на церемонията по награждаването.

# 606
daniela75- благодаря! Не очаквах,че резултати изобщо няма да има...

# 607
Има резултати от HKIMO. Браво на децата!!!

# 608
Има резултати от HKIMO. Браво на децата!!!
Аз не ги откривам на офиц.сайт. Може ли линк?
Редактирам се. Открих ги!

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 22:42 от domino56

# 609
  • София
Моля, качи го този файл както трябва. Няма как да се отвори от твоя компютър.

Извинявам се, в бързината съм копирала линка след свалянето на файла.
Със закъснение - ето линка - https://web.mon.bg/upload/37968/zap2049_olimpiadi_01092023.pdf

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 12:51 от Zandra

# 610
  • София, Bulgaria
Здравейте сила:) Детето ми сега ще е 2 -ри клас. Виждам в него голям потенциал относно математиката, НО имам нужда от помощ. Ще бъда благодарна да ме ориентирате къде мога да го запиша на уроци или какви помагала да взема? Математиката му е любима, без подготовка първи клас спечели бронз по МБГ, обаче не е достатъчно да решаваме задачи заедно, а ми се иска да му помогна да развива това, което му харесва.

# 611
Ако сте от София - курс към СМГ или някоя школа. Да решава задачи от минали години и от сборници.

# 612
  • София, Bulgaria
Ако сте от София - курс към СМГ или някоя школа. Да решава задачи от минали години и от сборници.
От София съм. Гледах учителите от СМГ , ще се радвам за препоръки, както и за сборници. Ако искате ми пишете на лично. Всякаква информация ще ми е от полза. Искам единствено насоки, защото чета, следя, но ще ми е от полза майка на някое детенце, което е минало по този път да сподели ❤️

# 613
СМГ учители имат страница. Следи там. В момента нямат свободни места за 2 клас. Може да чакате, ако някое дете се откаже. За други школи нямам мнение.
Сборници - Немо, Умник-математик, също задачи от състезания от минали години.

Само за информация МБГ не е показателно за нивото на детето. Пускай го на други състезания като Хитър Петър, ЧЕрноризец Храбър, Европейско кенгуру, СМТ и др.

# 614
Бързо успяващи второкласници е много добре според мен
Има и математически таланти 2-3 клас, старо и ново издание
Математическо букварче според мен, е актуализираната версия на Немо. И е малко по-събрано от Немо, и е ново издание. От двата - вземи само единия, защото се дублират темите.
Има на доц.Кортезов.
Математически приключения
То много сборници има, но - ако не си се обзавела с много от тях - съветвам те да вземеш два. Например Умник-математик да е единият - защото там задачите по теми. И вторият да е математически таланти на СМГ, където са цели теми.
И останалите задачи - да са темите на състезанията. Иван Салабашев, европейско кенгуру. Има и чуждестранни сборници - но то не може всичко да се изреши Simple Smile
Курсовете са добре, но за мен подготовката вкъщи е по-важна. Успех

Общи условия

Активация на акаунт