Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 247
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
Скрит текст:
Няма да купя повече този вениш

На втора пералня бяло пране от него ми останаха жълти петна по дрехите. На първата пералня не разбрах от къде дойдоха, на втората вече ми просветна, че общото е вениша. Не съм сменяла праха за пране, така че остава да е виновник препарата против петна. Дано се изперат.
[/spoiler]
И при мен се случи така, кимоното на детето е на жълти петна.
Трябва да го прекръстят на Вениш за добавяне на жълти петна. Joy
При мен петната се изпраха на следващото пране. При теб изпраха ли се?

# 631
Да, за 7 броя яйца е и се самоизключва накрая (за разлика от други яйцеварки, които само пищят/звънят).😉  
Скрит текст:

Да не говорим за различни модели?
Странно ми е защо човек ще има поне шест яйцеварки?🤔🙂

Имаме вила, жилище в чужбина, каравана на брега....

# 632
Нашата Делимано, за 7 яйца, от 5г. не е дала беля. Иначе ги виждам, че са като детски играчки..
Но, био кисело мляко няма да купя повече. Не зависимо на коя марка. Няма такъв мазньоч, за да го натъкват като "домашно".

# 633
Няма да купя шоколад Милка от магазин! Мъжът ми, като минава покрай безмитния, купува от там - ами, нищо общо! От тези, които са масово по магазините, мога да изям цял голям шоколад и все едно нищо не съм яла. От другите ям по 2-3 парченца и вече съм си заситила глада за сладко.
Явно отново на нашия пазар набутват боклуците...

# 634
  • Варна
Едно ново приложение споделям за проверка на произхода на хранителни продукти по реквизити на опаковката.
Казва се Farm Check, https://play.google.com/store/apps/details?id=net.betalive.farmcheck, а на тази страница има повече информация за него: https://capgreenzone.bg/farm-check-app/

# 635
Няма да купя шоколад Милка от магазин! Мъжът ми, като минава покрай безмитния, купува от там - ами, нищо общо! От тези, които са масово по магазините, мога да изям цял голям шоколад и все едно нищо не съм яла. От другите ям по 2-3 парченца и вече съм си заситила глада за сладко.
Явно отново на нашия пазар набутват боклуците...

Хахахаха извинявай но този пост наистина ме разсмя Simple Smile

# 636
Хич не е смешно , аз това съм го открила преди 20 години с шоколад купен в Германия от същата марка.

# 637
Милка навсякъде е кофти.

# 638
Милка навсякъде е кофти.

И аз имам такива впечатления. До 2019 г. някъде ядях само шоколад на милка и после нещо промениха в състава и вкусът стана ужасен.

# 639
Ужасно сирене от билла. На КБ пише Трапезица. Мирише на химия. на зъболекарски лекарства.

# 640
Това веро ми е някак си, по мазно, по-бързо/лесно му свършва пяната (което ме кара по-често да го точа) и ми трябва още по-топла вода, за да мога да измия чиниите от мазността на самото веро :/

# 641
  • Бургас
Преди няколко години верото PUR беше така мазно и спрях да го ползвам.

# 642
От години ползвам Феъри и съм доволна, дано не са го развалили. Обикновено купувам, когато е на промоция, без да избирам от кой вид е, досега всички са били добри.

# 643
Това веро ми е някак си, по мазно, по-бързо/лесно му свършва пяната (което ме кара по-често да го точа) и ми трябва още по-топла вода, за да мога да измия чиниите от мазността на самото веро :/

Фейри отдавна не купувам. Освен цената, не мие като хората и странното е, че въпреки всичко ти прави ръцете "пръхкави"

# 644

Фейри отдавна не купувам. Освен цената, не мие като хората и странното е, че въпреки всичко ти прави ръцете "пръхкави"
А от кое веро сте доволна?

Общи условия

Активация на акаунт