Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 241
  • 778
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Приключих с Fairy отдавна.
Аз съм много доволна от Еxo Expert.

# 646
Това веро ми е някак си, по мазно, по-бързо/лесно му свършва пяната (което ме кара по-често да го точа) и ми трябва още по-топла вода, за да мога да измия чиниите от мазността на самото веро :/

Фейри отдавна не купувам. Освен цената, не мие като хората и странното е, че въпреки всичко ти прави ръцете "пръхкави"
А от кое веро сте доволна?
Фея, Медикс

# 647
  • София
От повече от 15 год.ползвам само този препарат, за мен няма по-добър - много комцентриран и икономичен!

https://www.supermag.bg/chemistry/preparati-za-miene-na-sudove/P … /view?iid=3889035

# 648
Само не знам колко домакинства могат да си позволят 6лв. за 375мл. препарат за чинии.....

# 649
Скъпо е заради помпичката, тя е от тези, които прави пяна. Има концентрат около 1 литър (не си спомням с точност) и си разрежда 1:3 и се пълни показаната тубичка. Икономично е и измива чудесно. Използвам го от години.

# 650
Веро с балсам ми изсушава кожата до рани и не знам защо, след като уж е
за защита. Ползвала съм два вида такива преди доста време и нямам намерение
да правя нови опити.
Поне от 5 години мия с веро Медикс пауър и нямам проблем.

# 651
Купувам препарат за съдове, който е марка на Кауфланд- нещо като Nevos е марката. 1 литър е около 2,50 лв, купвам варианта с балсам. Иначе има и малко по-евтин, който май е с лимон, може и още други видове да има (виждала съм снимки на съфорумки), но в нашия филиал само два вида зареждат.🙂
Честно казано, и от верото на Елви сме доста доволни вкъщи, купуваме лилаво Gel+Softener.
Феъри, Пур ми "свалят" кожата на ръцете (без ръкавици мия). С другите нямам проблем.🙂

# 652
Явно е, че всеки си има предпочитания. Мия само с ръкавици, ако ще и една чиния да е. Концентрираното веро на Феъри, което хвалите по-нагоре, на мен не ми харесва. Според мен изобщо не е толкова концентрирано, обикновеното веро на Феъри ми е по-силно и съм доволна от него. По едно време купувах от магазин за паралелен внос белгийско веро на Феъри, което се продава под името Дрефт. За мен то беше най-доброто.

# 653
  • Бургас
Пуешко филе "Майстор Цветко" - усетих вкус на леко ароматизирана гума.
Относно верото - купувам веро Медикс с помпичка. Много удобно и добре мие, и е евтино. С ръкавици не ми е удобно да мия съдове. Пък и нямам маникюр, който да пазя 😉

# 654
На майстор цветко 2 пъти преди време купувахме нещо,  не помня какво, нещо луканческо май беше, и двата пъти заминаха в кофата.
А относно по-миещ препарат, и миене с ръкавици и аз съм - не. Щот вероятно посуда няма да остане, а и не ги усещам до колко са измити от препарата

# 655
И аз обикновено съм без маникюр, но страшно ми се изприщват ръцете от горещата вода и верото, особено зимно време. Освен това поне по 1 път на ден мия мивката с Доместос, там пък съвсем не смея без ръкавици.

# 656
  • София
Само не знам колко домакинства могат да си позволят 6лв. за 375мл. препарат за чинии.....

Ползвам 2 на година...

# 657
И аз обикновено съм без маникюр, но страшно ми се изприщват ръцете от горещата вода и верото, особено зимно време. Освен това поне по 1 път на ден мия мивката с Доместос, там пък съвсем не смея без ръкавици.
За Доместос и подобни препарати използвам ръкавици. С верото не, защото съм с дисхидроза и понякога ръкавиците ми действат дразнещо и ми изсушават допълнително кожата.

# 658
  • до най-прекрасния мъж
Веро харесвам турското на Pril, но все по-трудно го намирам. От българските харесвам Медикс с помпа, мисля Пауър се води. Нямам съдомиялна и верото ми е важно да мие хубаво.

# 659
  • Plovdiv
Аз съм доволна и от верото на Лидил М5. Като цена и качество ми допада

Общи условия

Активация на акаунт