Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 297
  • 778
  •   1
Отговори
# 60
Относно бележките от Lidl, ако имате приложението им, пазят се и там.

# 61
  • на последния етаж
- това веро нито измива, нито пяна прави. Трябва да изсипя количество повече от монета от 2лв, за са измия един съд.

# 62
А беше толкова хубаво в началото! Паралелен внос ли е, надписът е различен от това, което съм виждала? 

# 63
Саяна сиренето действително е гадно както обикновеното, така и БДС. На мен БДС ми е много кисело и твърдо като тебешир (аз не обичам такива, въпрос на вкус е).
Домлян и на мен, както и Лакрима 45 дни, са ми любимите. Естествено са по-скъпи за съжаление...

# 64
  • на последния етаж
А беше толкова хубаво в началото! Паралелен внос ли е, надписът е различен от това, което съм виждала? 
Купих го от Турция.

# 65

Скумрия. Лидл.

# 66
Мале каква е тази гадост, предупреждавайте в скрит прозорец.  
Иначе на Лидл май месото, включително риба, е доста старо и некачествено. Имам чувството, че от Западна Европа искат да си пласират застоялите, замразявани преди десетилетие меса, в Източна Европа без особена отстъпка.

# 67
Имам чувството, че от Западна Европа искат да си пласират застоялите, замразявани преди десетилетие меса, в Източна Европа без особена отстъпка.
Ааа, има вече и отстъпки, но с какво са обработени никой не пише.
Някакво свинско си купили съседите за 6.50  лв. килото от Кауфланд миналата седмица.
Изглеждаше съвсем прясно, как да не си го купиш на такава цена?
Наясно са хората, че няма как да е нашенско и скоро заклано, но това е друга тема.

# 68
  • Plovdiv
Разписвам се с повечето продукти на Арива. Варивата им нямат сваряване, два пъти правя тази грешка.

Другото, което никога повече няма да купя е капсули за съдомиялна "Финиш Куантум". Подлъгах се по по-високата цена и пълна греда. Една на всеки 3 таблетки не ми се разтваря, а не ги пускам на къса програма.

# 69
Аз купувам само техен фасул, леща и ориз Балдо. Много съм доволна от всички техни продукти, които съм закупувала.Оризът им е най-добрият, който съм намирала.

# 70
  • Plovdiv
Аз купувам само техен фасул, леща и ориз Балдо. Много съм доволна от всички техни продукти, които съм закупувала.Оризът им е най-добрият, който съм намирала.
Точно фасул и леща бях взимала. Нямаше сваряване буквално.

# 71
  • София
Леща вземам само тази и нямам проблем. Преди това и аз имах епично варене на боб и леща на някои марки.

Скрит текст:

# 72
Май нещо с филтърната хартия са объркали. Последно взех лайка и същото в кутийката.
За половин час съм оставила едно пакетче върху мокра повърхност и се разкъса само
като го хванах с ръка да го преместя.
Доста се притесних, когато трябваше да пусна филтърче в гореща вода. При изваждане
някои се разпадат и много внимавам.
А дали е ситно смлян не мога да преценя, понеже много рядко ползвам чай и не
съм обръщала внимание.
Редовно купувам от тях, вечерният ми е любим. Наистина го има това, което описвате, няма перфорация на пакетчетата. Но не съм уцелила комбинацията от билки във вечерния им чай на друга марка затова пак си купувам

# 73
Бях купила ориз Балдо на Арива преди година и беше пълен с камъни. Едвам го изчистих и го ядох със страх. Оттогава гледам да не купувам ориз от тази марка.
Червената леща от всяка марка ми е увирала много бързо, не съм имала проблем с нея.

# 74
Няма да купя повече сладолед ''Колизеум'' от Кауфланд.Безвкусен е.

Общи условия

Активация на акаунт