Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 201
  • 778
  •   2
Отговори
# 165
Този крем е с парченца шоколад, а не с череши. Черешите са като предложение за декорация.

# 166
  • оттам, откъдето започва България

Нещо пенесто и въздушно се получи,никакъв вкус или мирис на череши не усетих.
Тези кремчета ползвам, когато реша да правя нещо сладко за деня. Харесвам ги.

# 167
  • Sofia
И аз харесвам ванилия,шоколад,банан...от картинката съм се заблудила,че ще мирише на череша 😁...но не ми допадна,че не е плътно като изброените три,а въздушно и пенесто.

# 168
И аз харесвам крем Оле.
Доли, за да стане плътен се използва мляко със стайна t°.
Може би нещо се е объркало при приготвянето. Аз ги правя всичките и са еднакви, като консистенция.

# 169
На опаковката пише, че се разбива три минути. Слагам таймера на три минути и обикновено се сгъстява за това време. Ако си го разбивала по-кратко, може и затова да не се е сгъстил.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 20:57 от Poni69

# 170
Няма дума "стречателлла".😉 А, освен казаното дотук, е и име на супа.🙃
Скрит текст:

# 171
  • София
И масово не стават тези малки магазинчета и мандрички. За съжаление с млечните е много трудно. С месото е по-лесно.
Защо да не стават? Аз от години не съм вкусвала млечен продукт от хипермаркет и не искам да си помисля даже да купя. А, единствено харесваме този продукт и го купувам от магазина до нас, ако нямам време да отида до млекарницата. А не е като да не сме пробвали.

Скрит текст:

За трудоемко, трудоемко е. Днес дъм обикаляла до 14ч. с колата от фирмен магазин на фирмен магазин. Напълних багажника и сега е сме ок.

Такива кремчета отдавна не купувам. Крем от яйца, прясно мляко и плодове, шоколад, ванилия или каквото си науми човек, се прави за 10мин.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 21:58 от missence

# 172
Е добре, кои според вас стават? Защото аз каквото съм опитвала не ми допада особено. Нещо не могат да ме убедят, че са истински (както например когато купувам от близък човек домашен кашкавал и сирене).

# 173
  • София
Е добре, кои според вас стават? Защото аз каквото съм опитвала не ми допада особено. Нещо не могат да ме убедят, че са истински (както например когато купувам от близък човек домашен кашкавал и сирене).
Е, ако си го направиш сама, пък ще е още по-вкусно, ама не всеки има време.
На мен ми харесва Годлево, Земенея, Добротица. Все има какво да купя от млекарницата. Днес купих продукти на мандра кеффа, ще видим, дали ще се харесат у дома.

Цитат
Нещо не могат да ме убедят, че са истински
При всички положения са малко по-истински от боклуците по витрините в хипермаркетите. Влезе ли една марка в хипермаркета, веднага пада качеството, защото гонят количество на ниска цена. Последно ми трябваше кашкавал късно вечер и нямах избор, спрях се на Маджаров "златна селекция", така го изхвърлих.
Скрит текст:

# 174
Добротица въобще не ми харесва, земенея средно. Другите не са ми известни. Около мен има млекаря 74, наслада, вършец и други подобни. Ами за никое не си заслужава разходката.

# 175
  • София
Добротица въобще не ми харесва, земенея средно. Другите не са ми известни. Около мен има млекаря 74, наслада, вършец и други подобни. Ами за никое не си заслужава разходката.
Значи е до вкус, то и в хипермаркетите трябва някой да купува, де, не може всички да сме по млекарниците и фирмените магазини. Щом ви удовлетворяват, консумирайте, важното е да е по вкуса ви. Аз млечен продукт, освен Президент, в хипермаркет не съм харесала. Уточнвам, че и самият начин на пазаруване в тези магазини не е за мен. Прекалено ми идва.

# 176
До вкъщи има магазин на Равногор. Кашкавалът ми харесва, сиренето средна работа.

# 177
О, не, аз не купувам от хипермаркети. Просто проучвам, току виж съм пропуснала нещо добро.
За мен малките млекарнички са надценени. Кой знае и те какво бъркат и продават.

# 178
  • София
До вкъщи има магазин на Равногор. Кашкавалът ми харесва, сиренето средна работа.
Имаха едни сирена с подправки, за мезета ги купувахме, още ли ги има? Нямам наблизо такъв магазин.

О, не, аз не купувам от хипермаркети. Просто проучвам, току виж съм пропуснала нещо добро.
Ами, обикаляне и пробване, за съжаление друг начин няма, което е времеемко. Hands Plus1

# 179
Има ги. Уж са с лют пипер но не са.

Общи условия

Активация на акаунт