Какво повече НЯМА да купя - 22

• 89 993
  • 778
  •   1
Отговори
# 330
По вкусът на истинското киселото мляко си личи  кой е "закачил" поне 15-20 години от миналия век😃

# 331
  • София
Мишенце, на този въпрос отговорих. Кисело кисело мляко.
Истинското прясно има леко сладък вкус.
А, извинявам се, защото намеси и прясното, помислих, че визираш само кисело мляко, а не кисело кисело мляко. Hands Plus1
Аз още помня вкуса на това. Леко кисело и с приятна консистенция.
Скрит текст:

# 332
Ще ви кажа защо някои хора пазаруват дрехи от Лидл и подобни, например аз : мразя магазини за парцали, не ме вълнуват въобще дрехите. В моловете направо се задушавам. Нямам и време, както и вече нямам претенции. Грабя нещо набързо и бягам. Не е до пари въобще.

# 333
Вероятно, когато е затворено веднъж, в киселото мляко се получава нещо като вакуум или подобно на херметически затворено. И се запазва до първо отваряне. Така, както някои лекарства имат срок 14- 28 дни след отваряне. А са просто с една тапичка отгоре. Нито имат някакъв предпазител, нито са вакуумирани. Антибиотичните капки за очи са на такъв принцип.

# 334
Аз обичам баш кисело мляко. И боза кисела обичам, ама няма.
Има кисела боза - в Горна Баня в София правят такава със захар и тя вкисва. Не мога да кажа фирма, но от там  ни носят от време на време.

# 335
Да се присъединя и аз с мнения
1. Бельо от Пепко, разпаднаха им се и шевове и всичко още след първото пране.
2. Детски обувки от Пепко.
Взимах, защото са една идея по-евтини, и си виках Колкото изкарат, да ама не, вмирисаха краката на двете ми деца.
3. Каквито и да е млечни продукти на Саяна,  нито са млечни, нито са продукти, това е подигравка. Кашкавала е като пластмаса, млякото им е безвкусно
4. Пакетчета 3в1 на Нескафе, развалиха им вкуса нещо на тия кафета. Знам, че е преувеличено да казвам Кафе, но за следобедно леко кафенце минаваше, по принцип не съм голяма кафеджийка и за това следобед предпочитам нещо по-леко, но от скоро се отказах и от тях.
5. Всякакви плодови сокове Куинс. Бях забравила един детски сок, в стъклена бутилка дето са с металните капачки,  гледам го един ден на дъното на бутилката имаше нещо като утайка от кафе. Изсипах го в една купичка, лигава някаква консистенция беше, ама стоеше все едно на трохи, много странно не знам как да го опиша дори, яд ме е че не снимах.
Това е за сега от мен  Simple Smile

# 336
И аз си харесвам възможно най-киселото мляко. Понеже го ям главно на таратор и салати, въобще не ми харесват млека с вкус и консистенция на малеби. Ако искам сладък вариант си купувам Активия с плодове или някакво подобно подсладено мляко, аз му казвам десерт.

# 337
  • до най-прекрасния мъж
Истинско прясно мляко никога не ми е вкисвало за 72 часа. Взимала съм директно от фермата, налято пред очите ми, от затворена система, в която няма начин да се добави каквото и да е. Сега вземам от мобилен млекомат и също ви издържа седмица-10 дни след сваряване.
Относно дрехите, защо анатемосвате Лидл, Пепко и т.н. Качеството не е по-лошо от доста магазини в мола, а на доста дрехи е и по-добро. Особено бебешкото и детското облекло на Лидл и Кауфланд е доста добро.

# 338
За Лидъл и Кауфланд съм съгласна - досега каквото съм си взела, не ми е правило проблем.
Дори любимата ми нощница е лидълска, бельото също е сносно, обаче за Пепко не мога
да кажа същото. Още в магазина съм забелязвала дефекти и съм се въздържала от покупки
на дрехи и бельо.

# 339
  • Велико Търново
Истинско прясно мляко, наливат ми го от гюма, в моя бутилка, никога не ми е издържало сварено , в хладилник повече от 3 дни. Дори още , сигурно на 50тия си час от сваряването, вече е тръгнало към разваляне. Не съм експерт, не го сквасвам дори винаги, но споделям и моят опит.
Темата много млечна стана, а аз преди няколко дни се разочаровах от едни полуфабрикатни хапки на Лидл. Водят се картофени хапки със сирене. Голяма отврат се оказаха - като хлебни възглавнички, натъпкани със смес от картофено нишесте и топено сирене. Споделих в лидлската тема, а там се оказа, че си имат и фенове... та до вкус  е всичко Simple Smile

# 340
За Лидъл и Кауфланд съм съгласна - досега каквото съм си взела, не ми е правило проблем.
Дори любимата ми нощница е лидълска, бельото също е сносно, обаче за Пепко не мога
да кажа същото. Още в магазина съм забелязвала дефекти и съм се въздържала от покупки
на дрехи и бельо.
Един път влязох в Пепко и по миризмата разбрах, че е нискокачествен магазин!

# 341
  • София
Ще ви кажа защо някои хора пазаруват дрехи от Лидл и подобни, например аз : мразя магазини за парцали, не ме вълнуват въобще дрехите. В моловете направо се задушавам. Нямам и време, както и вече нямам претенции. Грабя нещо набързо и бягам. Не е до пари въобще.
Мен пък точно вида на щандовете за дрехи и обувки там ме задушават. Присъствах на покъртителни сцени, как хора ровят из някакви кошове, разопаковат, налагат по себе си, после хвърлят в някакъв друг кош, пак ровят, бутат се, събуват се насред хранителен магазин по чорапи, пробват обувки, абе мазало. Но това е мое усещане, де. Всеки е свободен да пазарува където му е добре.

Скрит текст:
на дрехи и бельо.
Един път влязох в Пепко и по миризмата разбрах, че е нискокачествен магазин!
Точно.

# 342
  • софия
О, Боже!
От Пепко купувам едни от най-добре горящите и приятни на мирис свещи. Нека е нискокачествен.

# 343
  • София
Това, че на някои им мирише лошо, не значи, че на други не им харесва. Въпрос на вкус. Аз най-добрите ароматни свещи купувам от "Bed Bath & Table", като стана въпрос.

# 344
  • софия
Някои може да купувате от "Bed Bath & Table" за работата, аз го давам по-скромно.

Общи условия

Активация на акаунт