UNOde50 – испански ръчно изработени дамски и мъжки бижута и часовници

• 20 813
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 900
Предпочитам злато. Бяло злато    Heart

# 901
Харесвам нестандартни бижута. Нося и сребро, и злато - зависи от повода и настроението.

# 902
Харесвам, както злато, така и сребро. Бижуто трябва да е с уникален дизайн, правещо впечатление.

# 903
  • София
Харесвам и златни и сребърни бижута..С малки камъчета, елегантни и интересни изработки.

# 904
Само злато имам и нося един-единствен пръстен, който ми е скъп спомен.

# 905
Харесвам различни бижута - от класически до екстравагантни. Избирам според качество основно. Обичам да нося и сребърни, и златни.

# 906
  • София
Харесвам бижута от сребро и от бяло злато. Обичам да нося пръстени, гривни и колиета, нежни и изчистени.

# 907
Харесва ми да нося сребърни бижута - повече отиват на кожата и осанката ми. Избирам семпли бижута, допълнени с модерен акцент. Simple Smile

# 908
  • у дома...
Харесвам сребърни бижута, бижута с перли или бижута с полускъпоценни камъни.

# 909
Харесвам златни и сребърни бижута. Най вече са с камъни, като харесвам да нося всякакви накити, гривни, обеци, пръстени и колиета с висулки Simple Smile. Бижутата ми носят настроение…

# 910
Харесвам семпли и изчистени като дизайн бижута. Обръщам внимание на вида на закопчаване. Предпочитам сребро.

# 911
Предпочитам злато за накити , но за пръстени и кулиета да са със скъпоценни камъни инкрустирани

# 912
  • Пловдив
Предпочитам сребро.
Но винаги имам златно бижу на разположение в случай, че тоалетът го изисква.

# 913
Златните бижута са инвестиция, но и цените в момента са високи. Предпочитам качествените бижута със сертификат за качество и произход и гаранция.

# 914
Златни бижута за красива и стилна визия.

Общи условия

Активация на акаунт