Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 785
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
нямате ли Тайни Валентинки бе ? Smiley
Има, лешниковите вафли ми се паднаха. Предполагам са еднакви на всички.
Харесвам ги и ще ги взема.
И моята е такава. Като никога да ме нацелят  Simple Smile

# 166
Айсберга с нова цена 3,99лв . Ами не купих , дори изглеждаше зле с тази нова по-висока цена.

# 167
  • Бургас
Ходих сутринта за банани и лимони. Един младеж пред мен натовари три кашона банани на количката и вероятно замина да си ги продава в кварталното магазинче.
Общо взето нищо друго не ми привлече вниманието. Януари докарах лентата до 300 лв., но февруари може и до 200 да не стигна, нещо много отказващо ми действат цените в магазина.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 12:27 от vipp

# 168
И на мен ми се падна купон за вафлички, ако някой го иска, да ми пише.

# 169
  • Асеновград
Някой видя ли тавите за пица, хубави ли са? Да знам как да се организирам. Интересува ме и с дупки ли са или не.

# 170
Ейй изучиха се в шмекеруването. Все по-често пускат купон с процентно намаление. Отиваш в магазина и базовата цена променена (повишена) и съответно процента отстъпка е върху нея.

# 171
  • Sofia
Някой видя ли тавите за пица...  Интересува ме и с дупки ли са или не.
Аха, на снимките на едната са с дупки, на другата без.

# 172
Аз съм купувала такива с дупки преди около 10 години.
Аз лентата я пълня, защото купувам още памперси за малкото.

# 173
Аз от септември не съм имала лента.. цакат ме с топла бира явно
някой по напред искаше снимка на краставичките от 1.99

# 174
Някой видя ли тавите за пица, хубави ли са? Да знам как да се организирам. Интересува ме и с дупки ли са или не.
Да, два вида са, като тези с дупките са опаковани в картонена кутия и не се виждат, нямаше извадени за “мостра”. Ако някой вземе, може ли да каже какво е разстоянието между двете тави, защото не видях на опаковката някъде да е посочена дължина на скобата, която се захваща, за да станат на две нива.

# 175
Успях да купя изварата 1+1, и нощницата. Не съм спала цяла нощ хихи.

# 176
  • In transit
Лидл да вземат да си махнат тъпата реклама, в която един младеж си купува продукти за 19 лева и е невероятно щастлив от факта.
Вече е направо нелепа!
Днес си взех три салама от италианската седмица, Азиаго, маскарпоне, шарлан, лалета, пилешко филе и оставих 70лв. Sad

# 177
И на мен ми се паднаха вафлички. Ако някой ги иска, да ми пише.

Вчера от скреча ми се паднаха маслини "Стафидата" от 5.25лв, намалени с 1,50. Хубави ли са?

# 178
Относно рекламата и аз всеки път ги храня като я мерна по телевизията. Страшна наглост от страна на Лидл.

# 179
Мда, страшно интересно, "коледен календар" през февруари... Laughing Поне на случаен принцип да се падаха 2-3 различни неща, та да има малко забавление и мистерия, а то скука, еднакво за всички. Така и бартерът тук не ни върви. JoyJoyJoy

Толкова ли не можаха нещо друго да измислят, та даже и картинката с подаръка си е същата, да бяха го заменили примерно с някакво сърце, поне да не личи, че ползват старата "заготовка". JoyJoyJoy
Сега и за Великден и за всички други празници ли ще "отброяваме"?
Ако толкова им се дават ненужни купони, да понамалят усмивките и да пуснат по нещо от скреча. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт