Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 802
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 195
Странно, никой не споменава олиото на промоция, дори в магазина нямаше никакъв интерес към него. Аз взех две бутилки, че остана по-малко от една от предишна промоция. И намерих по-зрели банани. За пръв път от много време се зарадвах на купон - за доматеното пюре.
Но за втори път обявяват евтино овче сирене на Верея, а такова няма 😭. Дори и кравето по БДС вече е над 20 лв, пълно безумие. Килограм сирене колкото два килограма български пържоли!

# 196
  • shumen
Олио и аз взех 3 бутилки.
Паулем,все едно моя 10 годишен описваш.То всичко що е зелено и риба не се яде и може и гладен да седи или да рови час в чинията докато ме ядоса.Иначе за мляко умира.

# 197
  • София
Странно, никой не споменава олиото на промоция, дори в магазина нямаше никакъв интерес към него. Аз взех две бутилки, че остана по-малко от една от предишна промоция. И намерих по-зрели банани. За пръв път от много време се зарадвах на купон - за доматеното пюре.
Аз взех олио в петък. Беше 2л за 6,99 лв. Не знам дали е била официална промоция от брошура. Тогава ми се видя страшно изгодно като цена (3,50 за литър), но ако съдя по промоцията тази седмица, а и в Била видях подобна цена, явно не е чак толкова фрапиращо ниска. От доста време не бях купувала и не се бях заглеждала в цените. Но определено бутилките от 1 л. са ми по-удобни и ако бях видяла брошурата, сигурно щях да взема от сегашната промоция.

# 198
Да, спекулантите просто разбраха, че хората не са склонни да го купуват масово на предишните високи цени. От известно време всяка седмица е на промоция около 3,50 лв в някоя от веригите...😅

# 199
Ейй изучиха се в шмекеруването. Все по-често пускат купон с процентно намаление. Отиваш в магазина и базовата цена променена (повишена) и съответно процента отстъпка е върху нея.
няма шанс това да издържи ... Но ще се оглеждам де.

Вече няколко пъти ми се случва и се все си мислех, че не съм догледала правилно новата цена след намалението както и старата цена. Оказва се, че в движение са вдигнали цената по етикет в магазина и калкулацията излиза друга ( нагоре естествено). Правете скрийншот на купона преди пазар и сверявайте, че мине ли купона изчезва от акаунта и не може да се докаже на касиера, че посочената цена е по-ниска в приложението, а той ти иска друга сума.

# 200
  • Асеновград
Така отзив за тавите за пица. Взех от тези с дупките. Скобите с които се държи горната тава ,се чудя дали ще издържат дълго, меки са около 10см. закрепват се на долната,а горната направо се поставя върху тях което не е много стабилно.

# 201
Така отзив за тавите за пица. Взех от тези с дупките. Скобите с които се държи горната тава ,се чудя дали ще издържат дълго, меки са около 10см. закрепват се на долната,а горната направо се поставя върху тях което не е много стабилно.

Не стават скобите, аз си ги ползвам отделно. Има сигурно 10-тина години откакто ги имам, незаменими са ми за пица.

# 202
Като не стават скобите, това обезсмисля идеята на продукта (когато фурната е с нива и имаш поне две решетки).
Имам две тави с дупки, значи за мен няма смисъл да взимам изобщо от тези.

# 203
  • Пловдив
Снощи гледах дезодорантите...до мъжките Нивея стоеше флаер за Лидл+ и т.н...обаче в моите купони и оферти май няма точно за тоя артикул.Явно не е махнат.

Точно в 17,30ч когато е лудницата на всеки коридор да има палет е да събират кашони и зареждат не ми е ок. Може да го съобразят и да не е в час пик.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 14:52 от mystic woman

# 204
  • Асеновград

Не стават скобите, аз си ги ползвам отделно. Има сигурно 10-тина години откакто ги имам, незаменими са ми за пица.
Абсолютно, затова и търсех отзиви. Ще ползвам само тавите аз.

# 205
По принцип цените в брошурата и в приложението не са релевантни , тъй като те минават в графата ( за грешки в цената, описанието на продукта и т.н. Лидл не носи отговорност). Т.е. може приложението да си е тяхно , може и те да са подали грешна информация на печатницата ...но отговорност не носят и каквото излезе на каса . Веснъж сезирах и КЗП за ликьора делукс , дето беше обявен с по-ниска цена ( но го нямаше по магазините ) и след 1 седмица се появи с по-висока. Със скрийншотове от приложението , с всичко ....е да бе , ама ми казаха,че аз навярно не съм догледала нещо и цената си била такава;) Wink Wink Та и КЗП не стават . В К пък много обичат да сменят някой етикет ,докато ти се обясняваш ,че там този продукт не е на тази цена ..или да ти обясняват,как някой лош клиент е наредил 15бр моливи , точно под червения етикет ,на който пише моливи , но тези дето съм ги взела ,не били от онези намалените Wink Wink Като цяло в Л са доста по-коректни , но и те взеха супер дразнещо да пропускат информация за продуктите в приложенията ( съдържание , параметри , дори и размери ). А в К дори и неверни неща са писали в брошурата ( и отиваш там и то такъв продукт няма , той съвсем друг Sad ) . Какви ли не шмекерии ще измислят да ни завлекат в магазина Cry

# 206
Миналата седмица пък забелязах някаква друга “стратегия” - джинджифиловият шот беше в оферта и единия ден обозначен надлежно с такъв етикет, на следващия пак ходих- етикетът сменен с редовна цена. Проверих на скенера за клиенти цената- все още беше в оферта (така и трябваше да е цялата минала седмица, но етикетът си остана с редовната, не намалена цена).

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 09:14 от fenyx

# 207
Малко не на място в темата, ама много се прецаках миналата седмица с 4 сутиена от Лидл, прегънаха се отгоре чашките и стои ръб. Прани са в мрежи за целта. 😒

# 208
Да, и аз затова предпочитам тези от Уайкики.

# 209
Аз вчера така се ядосах, че прясното сирене вече е 12лв, че май на глас ги изпсувах в магазина, дано са ме чули Grinning Толкова да го обичам това сирене, ама 12лв няма да им дам. И много се зарадвах, че вчера в час пик нашия лидл беше доста празен от към хора, а всички бутаха полупразни колички и се възмущаваха. Може да е било нещо инцидентно, но наистина се надявам да им намалее количеството продадена стока. Абсурдно е.

Прясно мляко все още взимам само тяхно, май беше 2.50 до скоро, вече ме е страх да погледна - UHT-ското, защото взимаме цяло кашонче и ни стои в гаража. Кисело също взимам на родна стряха 4%. и ми допада доста.
Вчера взех ловджийски наденички на промоция, пилешко бонфиле и ньоки. Общо взето храната до четвъртък ще е това. Камерата ми е препълнена със замразни зеленчуци, сьомга в бутертесто, замразезни меса, пици, тесто за пица и т.н. така че съм решила този месец да я поизпразним и напълня пак с нови неща, че тези стоят отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт