Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 810
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 210
Подарявам
Скрит текст:

# 211
Ако някой има нужда от нещо да пише
Скрит текст:

Какъв е грамажа на доматеното пюре и цената?
Бих помолила за купона ако е свободен. Благодаря предварително!

# 212
  • Sofia
Ако някой има нужда от нещо да пише
Скрит текст:

Какъв е грамажа на доматеното пюре и цената?
Бих помолила за купона ако е свободен. Благодаря предварително!
140г - 1.49лв

И идея за готвене - Лучена яхния с пилешко Simple Smile

Скрит текст:

# 213
Как за един ден скочи цената на Милка донътите с 20%? Вчера бяха 1.49 лв, днес- вече 1.79?!?

И вчера и днес се опитах да си харесам от офертните им парфюми, но ароматът от тестерите много бързо изчезва- докато се разходих за кратко в магазина и вече беше почти незабележим. Гледам че и няма интерес към тях, стоят си пълни рафтовете.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 12:39 от fenyx

# 214
Мили дружки, търся това :

Моля ако някоя от вас го видо в неговия филиал, да ми го вземе , ще платя разходи по доставка и за самия продукт.

# 215
  • Sofia
Харесва ми днешната валентинка и си я щракнах за всеки случай. Simple Smile

# 216
Вчера тествах един от ароматите, изключително траен е /повече от 16 часа го усещах/, но на мен не ми хареса изобщо.
И валентинките не ми харесват като купони.

# 217
  • София
Какъв е смисълът да има в брошурата печен боб, втория да е на по-ниска цена и да ти дадат същия седмичен купон?! А друг е въпроса, че са изчерпани първия ден до обяд.

# 218
Печеният боб е само с купон.

# 219
Подарявам+седмичните и валентинските(соленките и доматеното пюре са дадени)
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 22:02 от lenak

# 220
  • На изток от Ада
Raffaella_, UHT e 2.39 за 1.5 % др не го знам .
Морена не е линк рецептата.
Аз ще ходя днес, но да видим.

# 221
  • Sofia
Морена не е линк рецептата.
Наси, не съм я публикувала в блога, затова... много е проста... заповядай Simple Smile
Скрит текст:
Трябва много лук, защото е основна съставка, а нали се свива... 
Пилешкото (бутчета) подправям със сол и п-р(черен) и запечатвам на тиган, след това заливам с гореща вода от каната и добавям глава лук (срязана на 4) и морков - на едро и сварявам дотолкова (30ина мин.), че да мога да го обезкостя и накъсам после... и ползвам бульона -  в ммалка част от него пасирам лука и моркова и оставям настрана.

Запържвам морков, една глава лук, сол - 6-7 мин. на слаб огън, после и п-р, доматено пюре (лидълското разбира се),  слагам и чушково (пак лидълско),  накрая и червен п-р (лидълския  - унгарския), около 2с.л. брашно за 2мин.и след това останалия лук  и от бульона  -  пасирания зеленчук първо и още до нивото на лука, след като кипне добавям черен п-р на зърна (лидълски) и лист или два дафинов лист оставям да поври 5мин.,  добавями накъсаното месо - варя още около 15 мин. - да омекне лука, но да не се разкашка, а 5мин. преди края добавам и консерва домати (лидъслки разбира се).  Да ви е вкусно! Simple Smile

# 222
И скаридите си давам 😉😆

# 223
  • СОФИЯ
Тези скариди не стават и на валентинска цена. Днес валентинските вафли липсваха, празно място на стелажа. Да видим утре какъв ще е купона. Залагам на артикул от 20 лева, намален на 15, но реално не струва и 7 лева.

# 224
Подарявам

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт