Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 828
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Днес в магазина на Т. Александров био бананите бяха по-евтини (1.99 лв./кг) от тези на промоция.
Отказахте ме от валентинските сладоледи, но пенливото италианско розе е приятно. Купих разни неща за лазаня, че не ми се ходи до италианския супер.

# 226
Замразеното тесто за пица, чакате ли го да се размрази напълно и изобщо как се работи с него, трябва ли да втасва. Миналият път когато правих за първи път пица с него стана твърда и не бухнала.

# 227
Сладоледите роза са вкусни, пак ще взема. Сърцата не съм пробвала, май те се обсъждаха, че са воднисти.

# 228
Днес в магазина на Т. Александров био бананите бяха по-евтини (1.99 лв./кг) от тези на промоция.
А на Раковска въобще нямаше плодове на био щанда. Pensive
Утре ще тичам за вафличките от купона, че втори ден ги забравям, а са ми любими

# 229
Замразеното тесто за пица, чакате ли го да се размрази напълно и изобщо как се работи с него, трябва ли да втасва. Миналият път когато правих за първи път пица с него стана твърда и не бухнала.
И моето стана така, и съм в същата дилема 🤔

# 230
бобА от купона обаче ТЦ в 3 м-на го издирвах

# 231
  • Sofia
И моето стана така, и съм в същата дилема 🤔
Как изглежда то... аз не го знам, но някога  (преди години) съм взимала на топка. Тогава трябва да се размрази и стопли даже, за да може да го разточите и това му стига. Разточвате го и гарнирате или както там предпочитате.

# 232
На промоция  Lidl скариди 07.02.2023
0т 15 -16 лв намалени с 4 лв  за 400гр .
Ако искате да останете с вкус на пясък за тази цена вие си преценете .След почисването им на 3 порций колкото може да се вземе от промоцията едвам се събира една чиния.

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 21:20 от bubanka

# 233
Като навита дебела кора за баница, правоъгълна:

# 234
  • софия
На опаковката не пише ли?

# 235
  • Sofia
Значи няма какво да го разточвате, щом е лист/кора. Би трябвало да се размрази и тогава да редите и печете, инак продутите отгоре може да изгорят, докато тестото се размрази, затопли  и сготви във фурната... ако заедно с продуктите е замразено е друго... Така си мисля.
А пък да си замесите тесто за пица...  Simple Smile

# 236
  • In transit
Леми, Дани, според мен това тесто, ако е с мая би трябвало, като го разгънете в тавата да го оставите да втаса за час и да се стопли. Не мисля, че директно би могла да стане пица с него.

Сега видях, че е замразено. Значи размразявате, разгъвате в тавата, втасва и слагате плънката.

# 237
  • София
А на Раковска въобще нямаше плодове на био щанда. Pensive
Миналата седмица въобще нямаше био щанд, сега пак ли има?
Тогава нещата бяха смесени - био банани до банани, био краставици до краставици и т.н.

# 238
За тези банички ли в Кауфланд казвахте,че са хубави? Thinking

# 239
Не, болярските хвалят.

Общи условия

Активация на акаунт