Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 269
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 795
Нали ви показаха как прибират - така. При нас дори с все стелаж ги прибират в склада. Търкалят си ги на колелца из магазина.

# 796
У нас се тачи хлебарско-клошарския щанд. В него виждам повече смисъл. От редовния максимум торта да си взема.

# 797
И в Пловдив Кършияка днес бяха празни стелажи и зареждаха новите неща.
Днес потроших 80лв за ябълки, банани, портокали, батати, 3 черни шоколада, 8 кисели млека, кашкавал 1+1, сирене Дунавия, филе Елена 1+1, странджански дядо, пакет пуканки, чеснов сос и 4 сурови барчета. Като цяло не съм взела нищо за основно ядене, от друга старна млечни и салами са си скъпо удоволствие. Бях казала, че ще ходя до фирмен магазин, ама пуст навик! Не ползвах намаление, защото си бях забравила телефона, но не вярвам да съм се набутала чаааак толкова.

# 798
Брех, как успявате да превъртите лентите?
Аз като мина средата и правя опит да се спра 😁 Но много бързо почна да върви Rolling Eyes Наскоро ходих уж с предвидено меню, взех продукти за пица, за салатка, плодчета, две сладкишчета, тарелка пилешко и наденица някаква, още едно-две неща не помня какво, половин малка количка напълних само, и бам 80 кинта, и това като се въздържах, никакви домакински потреби, нищо нехранително, никакви напитки, никаква пекарна, никакви подправки финтифлюшки лиготийки...  ¯\_(ツ)_/¯ А, две саксийки растенийца и си взех за джобни пари, не се брои 😁

# 799
Банани сега има намалени в Билла. Ябълки, също.
Едва избрах 2 краставици в Лидл. Всичките изглеждаха ужасно

# 800
Днес в единия Лидл всичко имаше без лазанията от купона. Дори ирландското масло беше налично още и взех едно. Взех камембер, селари, сметанов ликьор, плодовите извари от купона, зеленчукова супа. 24 лева оставих и понеделник толкова, така че само за седмица 50 лева, и то без основни продукти. Днес пазарувах и в Маркета пилешко, свинско и яйца.

От повече от месец нямам печалба от скреча, рядко я ползвам, но все пак. Лента този месец също нямам.

# 801
Да, исках да взема краставици, но бяха ужасни. Преди мен един човек ги опипа всички и не си избра, аз само го гледах и също продължих нататъка. Айсберга и салатите също бяха доста. То не че им е сезон, де. Реших, че ще караме на туршийка още малко Simple Smile Иначе загледах едно шалте за 27лв (стори ми се намалена цена, не знам колко са били преди), но не ми се смяташе размера и колко ще виси отстрани на спалнята, реших че ще оцелея и без него и го оставих. Иначе като се замисля не му е лоша цената.

# 802
  • shumen
При нас също краставиците бяха ужасни и салатките също.
Аз се прекарах и взех едно дребно киви,но е ужасно.

# 803
Всички ли имате лента?Аз имах мин.месец,този не.Не знам как я минах.Не ми е любим магазин.Уж само необходимото,или изгодно  взимам,но явно си оставям парите неусетно.Някой може ли да сподели за  бутчета от др.седмица.Хот Бъфало сос,много ли са люти?Пикантно мога да ям,но силно люто,не.

# 804
Вчера малко разочарована останах от Младост 2 - нямаше моркови, чушки, авокадото в опаковка от 700 гр. Коментираното сладко роте грюце също липсваше - ако някой го е мяркал в района, ще се радвам да сподели. И отново оставихме над 100 лв.. а днес пак ще се пазарува за зеленчуци.

# 805
Вчера останах доволна от пазаруването. Взех месо от малко прасенце, изглеждаше страхотно, още не съм го сготвила. Краставиците и доматите бяха много свежи. Изненадаха ме чак, защото напоследък много лошо качество им са зеленчуците. Купих две фанти и две коли от промоцията, няколко дребни неща и сметката ми си стана забележителна. Имам и награда от скреча - вода за 1ст.
Цените сте обсъждали последните страници...Гледам и пазаруващите в магазина - преди доста пълни колички. Сега всеки има по няколко продукта и това е. Рядко пълни колички...

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 13:01 от tara 2

# 806
Аз наистина не разбирам как виждате качване на цени само със стотинки, предвид , че вече почти всичко е с летящи цени. Април миналата година кора яйца е била 7 лв. Сега е 13.50. киселото мляко 0.75 Ст, сега е поне 1.20. мортаделата на моите деца беше 2.40. сега е 3.70. котиджа и той е с уникална цена. Това са неща, които често купувам и знам цените им. Дори една наденица, която купувам всяка седмица беше със сменена цена от 30 Ст в рамките на една седмица. Преди, когато пазарувах не гледах цени. Сега обаче - да
 Едно нещо наистина не си е променило цената ( и слава Богу) - памперсите!

# 807
  • София
И пилешките бутчета май.
Имам чувството, че откак се помня на промо са по 3.69. Независимо в коя верига и дали насипни или в тарелка.
И голямата кутия крем Бочко 🙂 Откакто го помня, все е бил 4.99 в Лидл. И преди ден - два пак беше толкова.

# 808
И пилешките бутчета май.
Имам чувството, че откак се помня на промо са по 3.69. Независимо в коя верига и дали насипни или в тарелка.
И голямата кутия крем Бочко 🙂 Откакто го помня, все е бил 4.99 в Лидл. И преди ден - два пак беше толкова.
да и бананите бяха по 2.40 пардон 1.20 Бутчетата вярно от моето раждане са 3.70 въпреки че преди 2 години ги купувахме за около 1.50. Ех деменция демемнция.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 16:49 от netman71

# 809
  • до най-прекрасния мъж
Аз наистина не разбирам как виждате качване на цени само със стотинки, предвид , че вече почти всичко е с летящи цени. Април миналата година кора яйца е била 7 лв. Сега е 13.50. киселото мляко 0.75 Ст, сега е поне 1.20. мортаделата на моите деца беше 2.40. сега е 3.70. котиджа и той е с уникална цена. Това са неща, които често купувам и знам цените им. Дори една наденица, която купувам всяка седмица беше със сменена цена от 30 Ст в рамките на една седмица. Преди, когато пазарувах не гледах цени. Сега обаче - да
 Едно нещо наистина не си е променило цената ( и слава Богу) - памперсите!
Лупилу може и да не са, но Памперс литнаха от 23 на 39 лв редовна цена. Купувам от 1 г само тях и им знам цената наизуст. Все още ги намирам на 26 лв, но преди в същите магазини ги вземах на 15!

Общи условия

Активация на акаунт