Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 292
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 825
Витаминче, строго субективно е. Според моя вкус не си струва, колкото и био/еко да е. Точно два пъти съм яла и грам не съм впечатлена. Ако пък става въпрос за някой с ограничен бюджет, съвсем не бих го препоръчала.

# 826
На мен ми харесва, взимам го при промоция, по-мазно и жълто е, получава се по-добър вкус. Идеята е, че са по-бавно хранени и се надявам, че са по-полезни.

# 827
  • In transit
Витаминче, не помня дали съм купувала от тази марка (на редовната им цена със сигурност не), но много харесваме вкъщи Coccoricco (не съм сигурна, че точно така се пише). Бонфиле и обезкостено бутче съм купувала досега.
+1
Пиле Росо веднъж бях взела и не съм впечатлена. Жълти са, защото са хранени с царевица. Не мисля, че са био/еко и прочие.

# 828
  • Велико Търново
Само да похваля Кроасаните от снимката. Не са уау, но за закуска са супер. 90-120 мин на стайна температура, после пекох 15мин и всички ги ядоха.
Общо са 14 бр в пакет.

# 829
Днес много се ядосах… Тръгнах си от Лидл точно с една торба и сметка 80лв. прибирам се вкъщи и гледам маркирали ми едни яйца 2 пъти. Дадох 10 и нещо за яйца, лошо ми стана. Иначе много знаят да бързат на касата, а винаги гледам бележките на място, но сега пропуснах и ето…
Не стига, че и 5лв са много за едни яйца, пък 10 съвсем.

# 830
Кроасани те и аз ги похвалвам.

# 831
  • Sofia
И аз винаги си гледам бележката веднага след каса, ама миналата седмица се минах с 1.50лв от 30% намаление на брьошите с шоколад.  Бях с приятелка и не си погледнах бележката, мислех на следващия ден да ходя, ама... не ми се носеха наобратно кифлите и те така... Иначе като си правя проверка, все няма проблем.

# 832
В нашия филиал видях, че има кроасани Jean Pierre, 65 ст.- не съм сигурна...същите ли са като предишните им кроасани (които изчезнаха)?🤔
И на мен все така ми се случва...точно когато по някаква причина не успея да огледам добре бележката, все се случва да има някакви неточности...🤪

# 833
  • София
В нашия филиал видях, че има кроасани Jean Pierre, 65 ст.- не съм сигурна...същите ли са като предишните им кроасани (които изчезнаха)?🤔
И на мен все така ми се случва...точно когато по някаква причина не успея да огледам добре бележката, все се случва има някакви неточности...🤪
от както станаха на Jean блябля .. не взимам от лидълските. До преди година ми харесваха

# 834
Просто не мога да си спомня преди как се казваха и дали името беше различно?🤔 Преди да изчезнат последния път, бяха изчезнали от рафтовете още един или два пъти, после пак се появяваха. Този път липсваха доста време. После се появиха някакви нови кроасани на тяхно място, не съм купувала от тях изобщо. А и дори на външен вид не приличаха на предишните.

Последна редакция: нд, 19 фев 2023, 22:08 от dolce miele

# 835
Лидлци тотално изплискаха легена
днешната ми скреч карта.. ттака се опулих , че я скрийн шотнах, викам си в темата ще ми кажат Wink

Ако може да ми обясни, какво е това евала!

Ето го продължението Grinning

# 836
  • Sofia
Ох, много смешно ми стана с продължението ...

# 837
Явно и "старите" кроасани (които изчезнаха преди време) са били Jean Pierre.😉

Снимката мисля, че е от октомври месец 2022 г...🙂 Не съм сигурна сегашните кроасани с какъв грамаж са...

# 838
  • Велико Търново
Доколкото ми е известно, победа Бургас ги правят за лидл. 50гр бройката, 250 гр пакета - тези ли имате предвид?

# 839
  • Хасково
Не съм сигурна сегашните кроасани с какъв грамаж са...
Сегашните са 110гр и са 0.79лв и 28% какаов крем,а на вашата снимка  се вижда,че са били преди 32%

Общи условия

Активация на акаунт