Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 229
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 765
И аз превъртях лентата. Поне веднъж седмично пазарувам от Лидл.
Купих потници за момичета още в четвъртък сутринта. Хубави са.
Да похваля гроздето без семки, което е с купон. Съжалявам, че взех само една кутия.
Ирландското масло от тази седмица така и не го намерих, но вчера имаше немско краве масло 125 гр на 3,29 лв , купих от него.
В сряда пък в сектора за клошари имаше яйца L размер 10бр за 4.12лв.
Следващата седмица ще купя кафе, меко  козе сирене от френската седмица.

# 766
len4ita, можеш да направиш рекламация, или направи снимки и им пиши за проблема.
Чела съм, че такива гоблени се продават в Алиекспрес.
Сега си погледнах лентата, 60 лв съм изхарчила в Лидъл.

# 767
Навсякъде се продават. Навсякъде, където има рамки, прежди, материали за шиене, истински гоблени, има огромно разнообразие от диамантени гоблени - изглежда се купуват. И аз имам един от Лидл, но си беше наред.
Сигурно може да се върне, щом е дефектен.

# 768
  • In transit
Брех, как успявате да превъртите лентите? Този месец съм похарчила само 130лв. в Лидл. Е другата седмица ще стигна сигурно втората спирка от 170лв на лентата, че съм набелязала сирена и вина от френската седмица...ама чак цялата, тц.

# 769
  • Sofia
Брех, как успявате да превъртите лентите? Този месец съм похарчила само 130лв. в Лидл. Е другата седмица ще стигна сигурно втората спирка от 170лв на лентата, че съм набелязала сирена и вина от френската седмица...ама чак цялата, тц.
Аз само предполагам (ето вчера взехме Странджанския дядо с купон и на касата мм ме посеща да маркирам, а аз казвам - не, нямам нищо с купон... мдаа..... Wink ), че я превъртам и то с лектота... ама нали основно в Лидл пазарувам... ходя най-много през ден, а често - всеки ден, че нямам място да складирам вкъщи (та държа на балкона когато може), нямам двувратка хладилник, да не говорим че и той няма да ми стига на мен. Simple Smile  Парите... ако преди на едно ходене отиваха 30лв, сега са около 50 и те така...

# 770
len4ita, можеш да направиш рекламация, или направи снимки и им пиши за проблема.
Чела съм, че такива гоблени се продават в Алиекспрес.
Сега си погледнах лентата, 60 лв съм изхарчила в Лидъл.

Чудих се и аз какво да правя - от една страна съм го наредила вече донякъде и просто искам да го довърша. А тъй като съм го взела миналия месец няма бройки вече от тези комплекти. Ама и кутията я хвърлих още като извадих всичко и го сортирах, та и рекламацията нямаше да мине и без това сигурно - нали трябва да се пази опаковката все 😩 Писна ми с тия опаковки! И без това от техниката в гаранция е като склад в мазето, ами и тези, ако почна да пазя…ама така - ще знам за друг път - не да броя пликчетата в комплекта, ами да сравня цветовете 😂 Не го очаквах въобще!

# 771
  • до най-прекрасния мъж
След март 2021 започнаха да се вдигат много осезаемо цените, помня, защото бях бременна и ММ пазаруваше и се възмущаваше, че всичко е нагоре. И от тогава буквално не е спряло да поскъпва. От 2022 пролетта си пазарувам отново аз и вече за доста по-ограничен седмичен пазар оставям по 120-130 лв, а преди давах по 50-60-70. Над 100 лв съм давала, ако пазарувам уред или дрехи. Всичко е двойно, заплатите същите, за майчинството да не отварям дума, че ми се реве. Как се гледа дете с със 710 лв? Та то пакет памперси вече е почти 40 лв, а като родих беше 23.
За да не е спам - харесва ми новата им политика за 1+1, поне пускат неща, които пазарувам редовно и цената става приемлива. Ама като гледам, май ще се ориентирам да пазарувам от месарници и млекарници и ще заложа на домашно производство. Хляб отдавна си правя, сега заложих шунка, да видим.

# 772
Има проблем с Лидл приложението. Не отчита купоните. Ходих за зелен хайвер

# 773
  • София
len4ita, кой е гобленът? Имам един техен направен (много мъниста останаха от него), друг правя в момента, и още 2 непочнати.

# 774
Не можех да активирам купони в приложението, но се оправи.

# 775
len4ita, за рекламация не е необходимо да пазиш опаковката.
Но вероятно ще ти върнат парите.

# 776
  • София
Който пазарува в Лидл в Ринг мола може ли да сподели дали в неделя зареждат с продуктите за следващата седмица?!

# 777
  • София
За Ринга не знам, обаче ето го Люлин в събота на обяд. Вадеха новата стока с колички. Не го разбирам това, половината магазин е с празни рафтове.
Скрит текст:

# 778
  • София
yovanka, за кой филиал в Люлин пишеш?
С празни рафтове е, защото подготвят да зареждат нова стока.

При нас, във филиал Илинден отдавна спряха да зареждат събота и неделя за следващата седмица. А преди го правеха редовно. Sad

# 779
  • Sofia
За Ринга не знам, обаче ето го Люлин в събота на обяд. Вадеха новата стока с колички. Не го разбирам това, половината магазин е с празни рафтове.
Скрит текст:
То си е направо за КЗП... брошурата е до неделя.

Не знам кога го правят, но и при нас не зареждат новата стока  до неделя вачерта... последно пробвах за гофретниците по 40лв.

Общи условия

Активация на акаунт