Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 269
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 915
Само картофите са люти, селски ли бяха, едни такива овкусени са. Преди години бяха толкова хубави, и ги развалиха!

# 916
Изварата (1+1) изчезна от сайта и приложението.

# 917
  • София
😂😂😂А е само вторник, браво.

# 918
  • София
😂😂😂А е само вторник, браво.
Днес обиколих няколко магазина ,така и не успях да купя.

# 919
Въпрос, кой са тези банички дето тази седмица масово се купуват и харесват? Може ли снимка Hands Pray

Голяма слабост са ми тези банички с локум Smile вчера даже едната ми баничка имаше доста локум, нещо са се минали от пекарната Satisfied

Някой има ли рецепта за такива банички, с какво тесто ще станат най-добре според вас?

# 920
При нас в Благоевград има един лидъл, и вчера и днес си има извара. Аз днес ходих да взема още. Тази с праскова е уникална, и ягодата е добра.

# 921
  • Sofia
Скрит текст:
Въпрос, кой са тези банички дето тази седмица масово се купуват и харесват? Може ли снимка Hands Pray

Голяма слабост са ми тези банички с локум Smile вчера даже едната ми баничка имаше доста локум, нещо са се минали от пекарната Satisfied

Някой има ли рецепта за такива банички, с какво тесто ще станат най-добре според вас?
Ето едни локумени банички от мен, с тесто са като може и да не се заливат със сироп - https://morrennaa.blogspot.com/2020/06/blog-post_2.html

И още един вариант - https://morrennaa.blogspot.com/2014/03/blog-post_14.html

# 922
Банички с локум на Фамилия 11.38/кг. Предполагам са същите. Иначе бих завила локум в кори за баклава. В еър фрайър 7-8 минути на 180 градуса или във фурна на 200 градуса до порозовяване.

# 923
Момичета, от няколко дни гледам тези етикети по регалите:

Това “в брой” какво означава?

# 924
  • Sofia
Като си правят ревизия дали цената е за брой или кг.

# 925
  • София
Има логика, но защо на козметиката? Какво се очаква там да е на килограм?
Има смисъл при плодове, зеленчуци и витрини.

# 926
Нищо от списъкът ми го нямаше тази вечер.... Да не съм гледала грешна брошура? До сряда има ли авокадо в мрежа ? Тази вечер го нямаше. Имам купон за кеекери със сол. Празен кашон. Магазина беше разграбен.

# 927
  • София
Нищо от списъкът ми го нямаше тази вечер.... Да не съм гледала грешна брошура? До сряда има ли авокадо в мрежа ? Тази вечер го нямаше. Имам купон за кеекери със сол. Празен кашон. Магазина беше разграбен.
До сряда е, да. Но пък и няма стара цена, тоест вероятно ( където е останало ) и след сряда ще е на тази цена.

# 928
  • Велико Търново
Да ви разкажа, да ми мине малко и олекне... Потънах в земята от срам! Отиваме на разходка с децата до центъра на селото (живеем в село, близко до град). Излезли сме си по домашните, омазани и изхабени от пране дрехи и обувки тип "обуй ги като ще изхвърляш боклука". По пътя ни вижда един съсед, който е с мега лъскавото возило и ни предлага да ни разходи до града, че ще пазарува. Децата веднага викат "йей, возим сееее". Качваме се ние, спира ни на паркинга на Лидл, а аз междувременно звъня на ММ да дойде там направо, защото съм излязла с някакви монети. В магазина, изглеждаме подозрително бедни и жалки, но няма значение. С едната от монетите си бях взела количка да возя едното, а другото вървеше плътно до мен... Да не би случайно някой да го вземе от социалА.
Както се движим и пазаруваме аз блъскам една жена от персонала, която е клекнала и реди нещо на най-долен рафт. Веднага започвам да й се извинявам, а тя ме прекъсва и започва да ми се кара "накъде съм тръгнала да се движа така, малко повече да внимавам и т. Н."...
Почервенях от срам извиних й се още сиг 3 пъти и продължихме. Ако имах пари в мен щях веднага да мина каса, но уви трябваше да чакаме да дойде ММ.
Взех си няколко неща от клошарския сектор и намалени магданоз и копър на - 50%, дойде ММ и ми остави картата и ми вика "чакам ви в колата, да говоря по телефона на тихо".
Отиваме на касата и същата жена там. Аз веднага насочих поглед в земята, а двете хайванчета стоят мирно. Изведнъж голямото казва "мамо, тази ли жена сгази?" и тя отговаря "да, аз бях". Маркира ми нещата, отрази ми всички отстъпки - зелени и оранжеви и огледа количката да не би да съм свила нещо...
Баси, ако изглеждахме по-адекватно, съм убедена, че нямаше да се отнасе така. Много тъпо и срамно ми стана, но в крайна сметка не съм й причинила телесна повреда или да съм я съборила... Много се ядосах как съдим хората по начина по който изглеждат и си казваме на ум "аз съм си 10ка, а тая с намалените стоки и скъсаните обувки е пълна 3ка, сега ще я науча аз нея.."

# 929
Въобще не си го слагай! Това си е за нейна сметка. Едва ли за първи път се случва нещо подобно.
В събота и аше една, държеше изключително просташки с хората. Приложението не работеше и съответно, не се отразяваха купоните. И така като взе да върти очи, да се дразни, ще хората са изнервени. Почна да крещи по слушалката " аве, тука тия ( клиентите) викат да сме пускали съобщение по уредбата или бяло да казва на варатата, че приложението не работи "

Общи условия

Активация на акаунт