Лидл 172 - февруарска винено-любовна

• 86 258
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 930
Да ви разкажа, да ми мине малко и олекне... Потънах в земята от срам!
...
огледа количката да не би да съм свила нещо...
Баси, ако изглеждахме по-адекватно, съм убедена, че нямаше да се отнасе така.
...
Неправилно тълкуване! Жената си изпълнява задълженията. Наредено и е да проверява колички и кошнци за забравени стоки. Наредено им е определени проверки да правят винаги.
Пример. Влизам в магазина, но забравям да извадя портомонето и да свия чантата. Бъркам в джоба и установявам, че не съм взел телефона, а ще ползвам купоните. Веднага кръгом през касата и ... проверка на съдържанието на чантата. Нормално. Когато чантата ми е сгъната няма как да пъхна нещо вътре и разбира се няма нужда от проверка.

# 931
Да, за количките и кошниците мисля, че имат инструкции да гледат дали няма останал продукт.

# 932
Да, винаги гледат. Веднъж пропусна и охраната обърна внимание, че тубата с вода не я е маркирала.

# 933
  • Sofia
И мен ме оглеждат почти винаги. Имам навика да ходя с голяма торба пълна с какво ли не/ но не продукти, които ги има в Лидъл/. Охраната почти винаги "небрежно" ми оглежда багажа докато се оправям на касата и след това. Нямам нищо против. В повечето случаи отварям и показвам сама, без подкана. Това се случва обикновено като се прибирам от работа, доста прилично облечена и накипрена. Ама сигурно са се нагледали на какво ли не.

# 934
  • shumen
И мен ме оглеждат почти винаги.Явно има и такива дето крадат и затова.

# 935
  • На изток от Ада
Аз ходих  взех някой неща 2 чая от френската седмица , кис мляко 2 оп , боза прясно мляко (има нов вид 2.8% 1.5 л за 4 и нещо,  но не нето) , пил. бут. И в моя торба мотах се мотах и пукнах едното мляко.  На касата нямаше проблем

# 936
Предлагам купони не са много атрактивни, но може някой да ги иска
Скрит текст:

Крекерите са до утре 22- 1.64 лв.

Аз много често влизам с найлонови торби пълни с нещо от друг магазин,  защото или няма гардеробчета или аз стотинки не съм забелязала да ме оглеждат. А как виждат съдържанието в кошниците? Струва ми се, че от работното им място нямат видимост и трябва да стават специално затова.

# 937
Подарявам купони:
Скрит текст:

, както и всички седмични.

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 13:12 от Viara T

# 938
  • Sofia
В новите лидъли на касите имат оборудване,с което сканират количките.

# 939
Продават ли в Лидл инстантен чай?

# 940
  • Sofia
И да ме оглеждат, не ми прави впечатление, нормално е.  И аз си оглеждам бележката след каса поради същата причина, та и това виждат. Simple Smile

Продават ли в Лидл инстантен чай?
Май не съм виждала, пък и не съм сигурна как точно изглежда... ама едно време сме имали чай на гранули, та ако това имаш предвид, не мисля че го има или аз не съм го видяла...
На мен пък ми се ще да има бульон на гранули и течен бульон в УХТ кутии...  чудя се в БГ има ли изобщо...

Сандвичи идея  Simple Smile  произведени с лидълски продукти...   
Скрит текст:
Пълнозърнестият тост хляб, салам Милано,  пържено яйце (ако не се носи, може и поширано да е),  Монтерей Джак сирене и краставица,  на филийките - топено сирене за мазане Гауда, другата - с бгургер соса Хелманс и чили сладкото на РС

Цвеклова тортила със сирена - прясното сирене на Пилос на цялата тортила и  кашкавал Алфатар, суха моцарела (тя е от Ф, че в Лидл няма чак толкова суха),  Бри и крема сирене (100г опаковката) и краставица.  И желирано мишле си хапва сиренца. Simple Smile

# 941
  • София
Къде изчезна сметаната 30% в кутиите по 200 мл, някой има ли информация? В три магазина вчера ходих, и няма.

# 942
  • софия
Скрит текст:
Да ви разкажа, да ми мине малко и олекне... Потънах в земята от срам! Отиваме на разходка с децата до центъра на селото (живеем в село, близко до град). Излезли сме си по домашните, омазани и изхабени от пране дрехи и обувки тип "обуй ги като ще изхвърляш боклука". По пътя ни вижда един съсед, който е с мега лъскавото возило и ни предлага да ни разходи до града, че ще пазарува. Децата веднага викат "йей, возим сееее". Качваме се ние, спира ни на паркинга на Лидл, а аз междувременно звъня на ММ да дойде там направо, защото съм излязла с някакви монети. В магазина, изглеждаме подозрително бедни и жалки, но няма значение. С едната от монетите си бях взела количка да возя едното, а другото вървеше плътно до мен... Да не би случайно някой да го вземе от социалА.
Както се движим и пазаруваме аз блъскам една жена от персонала, която е клекнала и реди нещо на най-долен рафт. Веднага започвам да й се извинявам, а тя ме прекъсва и започва да ми се кара "накъде съм тръгнала да се движа така, малко повече да внимавам и т. Н."...
Почервенях от срам извиних й се още сиг 3 пъти и продължихме. Ако имах пари в мен щях веднага да мина каса, но уви трябваше да чакаме да дойде ММ.
Взех си няколко неща от клошарския сектор и намалени магданоз и копър на - 50%, дойде ММ и ми остави картата и ми вика "чакам ви в колата, да говоря по телефона на тихо".
Отиваме на касата и същата жена там. Аз веднага насочих поглед в земята, а двете хайванчета стоят мирно. Изведнъж голямото казва "мамо, тази ли жена сгази?" и тя отговаря "да, аз бях". Маркира ми нещата, отрази ми всички отстъпки - зелени и оранжеви и огледа количката да не би да съм свила нещо...
Баси, ако изглеждахме по-адекватно, съм убедена, че нямаше да се отнасе така. Много тъпо и срамно ми стана, но в крайна сметка не съм й причинила телесна повреда или да съм я съборила... Много се ядосах как съдим хората по начина по който изглеждат и си казваме на ум "аз съм си 10ка, а тая с намалените стоки и скъсаните обувки е пълна 3ка, сега ще я науча аз нея.."
Е, как може да си слагаш подобни неща на сърце? Служителката е имала лошо отношение, не ти. На всеки се случва да бутне някой/нещо без да иска. Ти си се извинила.
А ти нали знаеш коя и какво си. Това, че някой си мислел нещо си за мен, без да ме познава, без да е в моята ситуация, си остава за негова сметка и говори за него, а не за мен.

# 943
  • Sofia
Скрит текст:
Да ви разкажа, да ми мине малко и олекне... Потънах в земята от срам! Отиваме на разходка с децата до центъра на селото (живеем в село, близко до град). Излезли сме си по домашните, омазани и изхабени от пране дрехи и обувки тип "обуй ги като ще изхвърляш боклука". По пътя ни вижда един съсед, който е с мега лъскавото возило и ни предлага да ни разходи до града, че ще пазарува. Децата веднага викат "йей, возим сееее". Качваме се ние, спира ни на паркинга на Лидл, а аз междувременно звъня на ММ да дойде там направо, защото съм излязла с някакви монети. В магазина, изглеждаме подозрително бедни и жалки, но няма значение. С едната от монетите си бях взела количка да возя едното, а другото вървеше плътно до мен... Да не би случайно някой да го вземе от социалА.
Както се движим и пазаруваме аз блъскам една жена от персонала, която е клекнала и реди нещо на най-долен рафт. Веднага започвам да й се извинявам, а тя ме прекъсва и започва да ми се кара "накъде съм тръгнала да се движа така, малко повече да внимавам и т. Н."...
Почервенях от срам извиних й се още сиг 3 пъти и продължихме. Ако имах пари в мен щях веднага да мина каса, но уви трябваше да чакаме да дойде ММ.
Взех си няколко неща от клошарския сектор и намалени магданоз и копър на - 50%, дойде ММ и ми остави картата и ми вика "чакам ви в колата, да говоря по телефона на тихо".
Отиваме на касата и същата жена там. Аз веднага насочих поглед в земята, а двете хайванчета стоят мирно. Изведнъж голямото казва "мамо, тази ли жена сгази?" и тя отговаря "да, аз бях". Маркира ми нещата, отрази ми всички отстъпки - зелени и оранжеви и огледа количката да не би да съм свила нещо...
Баси, ако изглеждахме по-адекватно, съм убедена, че нямаше да се отнасе така. Много тъпо и срамно ми стана, но в крайна сметка не съм й причинила телесна повреда или да съм я съборила... Много се ядосах как съдим хората по начина по който изглеждат и си казваме на ум "аз съм си 10ка, а тая с намалените стоки и скъсаните обувки е пълна 3ка, сега ще я науча аз нея.."
.. Това, че някой си мислел нещо си за мен, без да ме познава.
Ъхъм...  изобщо не ми дреме за мнението на непознатите. Simple Smile

# 944
Да и аз обикалях за сметаната 30% от малките. Но уви, никаде  нямаше.🤔

Общи условия

Активация на акаунт